• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir Kaynanadır böyle. Akıl verin bana

ayy kafayı yicem yahu...
kadın bana hiçbirşey yapmamış.
şimdide gelmiş bizden bulaşık makinası istiyor.
kardeşler bir olun bulaşık makinesi alın diyor.
ne yüzsüz insanlar ya.
bana birşeyler yapsaydı amenna.
kaç kuruş sanki toplanıp alırdık.
ama onlar için kılımı kıpırdatmam artık.
benim anlamadığım maaşlarıda var.
taksit yapıp alabilirler.
herşeyi bedavaya getiriyor bunlar
yok bulaşık makinesi,yok digital uydu...
habire bişey istiyolar
napacam kızlar bunların elinden ya..:kızgın:

ayy kafayı yicem yahu...
kadın bana hiçbirşey yapmamış.
şimdide gelmiş bizden bulaşık makinası istiyor.
kardeşler bir olun bulaşık makinesi alın diyor.
ne yüzsüz insanlar ya.
bana birşeyler yapsaydı amenna.
kaç kuruş sanki toplanıp alırdık.
ama onlar için kılımı kıpırdatmam artık.
benim anlamadığım maaşlarıda var.
taksit yapıp alabilirler.
herşeyi bedavaya getiriyor bunlar
yok bulaşık makinesi,yok digital uydu...
habire bişey istiyolar
napacam kızlar bunların elinden ya..:kızgın:

Anne git yeni geline söyle.....o cok iyi cok süper ya...o gitsin alsin sana bir bulasik makinesi de....:kahve:

Vallahide billahide almayin arkadasim.....böylesine igne almak gelmez insanin icinden.:kızgın:

Anne git yeni geline söyle.....o cok iyi cok süper ya...o gitsin alsin sana bir bulasik makinesi de....:kahve:

Vallahide billahide almayin arkadasim.....böylesine igne almak gelmez insanin icinden.:kızgın:

almayı düşünmüyorum canım.
gerçekten iğne bile almak gelmiyo içimden.
ne yüzsüz insanlarki gelip hala bizden bişey bekliyorlar.
eşime karşıda tavrımı koydum bu konuda.
alırsa eğer çok kötü kavga çıkar.

yerin dibine sok çıkar bu kaynanayı laflarınla..o bir derse sen üç de
çirkef desinler edepsiz desinler geçimsiz desinler..ama enayi saf demesinler...
boşversene canım yaa bunun gibi kaynanalara laf vermediğin sürece laf yemeye üzülmeye mahkumsun..
bi dene bakk
bana ne yaptın da ne istiyosun
ben alamam
yaptıkların alsın de

yerin dibine sok çıkar bu kaynanayı laflarınla..o bir derse sen üç de
çirkef desinler edepsiz desinler geçimsiz desinler..ama enayi saf demesinler...
boşversene canım yaa bunun gibi kaynanalara laf vermediğin sürece laf yemeye üzülmeye mahkumsun..
bi dene bakk
bana ne yaptın da ne istiyosun
ben alamam
yaptıkların alsın de

haklısın canım.
sesimi çıkarmıyorum kötü oluyorum.
hiç olmazsa sesimi çıkarırım kötü olurum.
o lafları sokuyo
ben düşünüyorum
bundan sonra ben söylücem o düşünsün.

herkesin ayrı bir derdi var bizimkilerde altınlarımı hala yapmadılar korkuyorum ki bana yapmadıklarını kaynım evlendiğinde yaparlarsa ayar olurdum ben de...

aynı şeyleri bende yaşadım,düğünümüzde eşimin ailesi cebinden bir kuruş dahi harcamadı herşeyi eşim yaptı ve hala şuan borç ödüyoruz.buna rağmen hala bizden para istiyorlar,eşimde bunları bile bile hala para gönderiyor bunca borç içinde,bide her ay annesine kontur alıyor,ya resmne kullanıyor ama eşim nasıl anlamıyor hala bunca borç içinde nasıl para gönderiyor anlamıyorum.artık canıma tak etti.kötülük yapan mı yaranıyor.

aynı şeyleri bende yaşadım,düğünümüzde eşimin ailesi cebinden bir kuruş dahi harcamadı herşeyi eşim yaptı ve hala şuan borç ödüyoruz.buna rağmen hala bizden para istiyorlar,eşimde bunları bile bile hala para gönderiyor bunca borç içinde,bide her ay annesine kontur alıyor,ya resmne kullanıyor ama eşim nasıl anlamıyor hala bunca borç içinde nasıl para gönderiyor anlamıyorum.artık canıma tak etti.kötülük yapan mı yaranıyor.

evet canım kötülük yapan yaranıyo kesinlikle.

offf bu kaynanam beni delirtecek.
bu seferde anneler gününde hediye almadım diye bi ton çene yaptı bana.
5 çocuğu var 5ide almamış.
tek bana laf ediyo ama.
bıktım ya artık...

insanların ilerde kiminle yaşıcakları(hastalık,sağlık)belli olmadan böyle davranmasına sinir oluyorummm...
sanki hep yeni gelinden fayda görüceklermiş gibi evdekini özendirmesi nekadar yanlış ve günahhh
ayrıcaa en çok şaşırdığımda kayınpederinize ne oluyor benim kayınpeederim bana geceliğin var mı demeye utanır bende onla böyle bi konuşma yapmaya utanırım birde alışverişe çıkmayı düşünemiyorumm kayınvalideniz varken kayınpederiniz ne alaka anlayamadımmm???...
Allah sabır versinn her türlü insan var işteeee...

bencede...kayınpeder ne alaka yaf...biz alışverişe annelerle gittik...kayınpeder sorarmı gecelik fln.....gerçi adamda belki baktıki kadın ilgilenmiyo mecbur kaldı...

amaaaann ne kaynanaymış seninkide ya:bbo:

belliki o oğlunu yani senin eşini daha çok kıskanıyo,paylaşamıyor.....sırf sana böyle yaptığına göre....ayy buraları okudukça korkuyorummmeyvahedigeldismile

gerçi benimkinin annesi çook mülayim bi kadın....seviyorum yani...inşallah hepte böyle olur.....

bencede...kayınpeder ne alaka yaf...biz alışverişe annelerle gittik...kayınpeder sorarmı gecelik fln.....gerçi adamda belki baktıki kadın ilgilenmiyo mecbur kaldı...

belliki o oğlunu yani senin eşini daha çok kıskanıyo,paylaşamıyor.....sırf sana böyle yaptığına göre....ayy buraları okudukça korkuyorummmeyvahedigeldismile

gerçi benimkinin annesi çook mülayim bi kadın....seviyorum yani...inşallah hepte böyle olur.....

canım bütün gelinlerin alışverişine kayınpeder çıkar.
kaynanada evde oturur.
ben çözemedim bunları valla
bi acayip insanlar...

kaynanada evde oturur.
bi acayip insanlar...

gerçekten bunu ilk defa duydum...sonuçta kayınpeder ne anlıycakki gelinin ihtiyaçlarından....neyse demek farklı farklı oluyor heryerde...

Allah kolaylık versin canım ne diyim....hayırlısını iste Allahtan hep.....

oyyy oyy:delphin:

kaynanada evde oturur.
bi acayip insanlar...

terbiyesiz görgüsüz oldukları oradan belli canım iç çamaşır alınıyo dış çamaşır alınıyo kayınpederin yanında alınırmı lafa gelince mutahasıpız diyip adam beğenmezler kayınpederinde olsa yabancı bir erkek sonuçta
canım senin kaynana hiç kendini yetiştirememiş cahil cadolozun teki onu fazla tepene çıkarma hafiften tersleyiver laf soktuğunda bir iki bırakır sonra cadı

gerçekten bunu ilk defa duydum...sonuçta kayınpeder ne anlıycakki gelinin ihtiyaçlarından....neyse demek farklı farklı oluyor heryerde...

Allah kolaylık versin canım ne diyim....hayırlısını iste Allahtan hep.....

oyyy oyy:delphin:

yok canım burda öyle değil.
bunlar böyle yapıyo.
yoksa bizdede kaynana çıkar alışverişe...

terbiyesiz görgüsüz oldukları oradan belli canım iç çamaşır alınıyo dış çamaşır alınıyo kayınpederin yanında alınırmı lafa gelince mutahasıpız diyip adam beğenmezler kayınpederinde olsa yabancı bir erkek sonuçta
canım senin kaynana hiç kendini yetiştirememiş cahil cadolozun teki onu fazla tepene çıkarma hafiften tersleyiver laf soktuğunda bir iki bırakır sonra cadı

çok cahil canım.
artık tepeme çıkarmıyorum zaten.
yeter bu zamana kadar çıkardığım.

canım inşallah dediğin gibi çıkar senin kaynanan. lakin ben ne mülayimler gördüm. kimi nişanlanıncaya kimide evleninceye kadar. sonrasımıalsanaalsanasmile

tek hatan sessiz kamak bence saygı çerçevesi altında cevabını verebilirdin..sustukça ezilirsin..

Back
X