- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
ben mi abartıyorum nedir anlamıyorum size belki normal gelir belki benim gibi düşünürsünüz 2 gündür uyuyamıyorum ya benim abim bu kadar tiksinç biri mi diye yüzüne bakasım gelmiyor zaten çok konuşmayız kendisi biraz içine kapanık değişik bi durumda şuan iş bulamadı askere gidicek falan. çok ta samimi değilizdir. aslında buraya bu konuyu açmaya çekindim biraz evet senin abin pislik biri diyenler çıkarda iyice kafama takarım diye korkuyorum açıkcası sizden istediğim ben nasıl aklımdan silerim bu konuyu artık dayanamadım açtım çünkü kimseye anlatamıyorum. geceleri hep gözümün önüne geliyor ne pislik bişey kafamdan nasıl atayım bilmiyorum bana yardım edin. şimdi abim bi kızla çıkıyordu kızı tanıyorum bunlar baya bi gezdiler vakit geçirdiler ilişkileri yeniydi daha ikinci aylarında ilişki olmuş (arkadan) yazmaya utandım resmen. sonra bi kaç ay sonra abim kızdan ayrıldı bazı şeyler yolunda gitmedi vs.. ben bu olayı bilmiyordum kız çok kötü durumda şuan ve kimseye anlatamamış o da bana anlattı şok oldum sen istedin mi peki dedim alkollüydük pek hatırlamıyorum falan dedi. nasıl bişey dir bu ya böyle bişey yapılır mı ya resmen o kızı kullanmak olur bu tamam diyelim kız istese bile abimin böyle bişeyi yapmaması lazım değil mi pislik bi durum ya kaldıramıyorum kafamdan atamıyorum. gözümün önüne geliyor sürekli. kız kendini kötü hissediyor ve kullanılmış ve terkedilmiş gibi hissediyor. bir sürü kadın kızlarla birlikte olmuştur abim git onlarla yap dimi niye yaptın bunu o kıza içim kaldırmıyor ne edepsizmiş meğer hiç tanıyamamışım. ben evliyim onun yaptığı ahlaksızlığı yapmadım eşim bile teklif etmemiştir böyle bişeyi