• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bir kişilik bu abimin ki anlamıyorum

Kız ben alkollüydüm hatırlamıyorum diyince kötü oldum bi an o fırsattan yararlanmış gibi geldi.
o zaman kendisini kaybedecek kadar içmeyecek.
Belki dediğiniz gibi olmuştur abiniz kızın zaafından faydalanmıştır bilemiyorum ama tek suçlu abi değil.

tamam normalde yaptığı şey normal değil sanki gitsin başka biriyle yapsın o biçim kızlarla yapsın o kızı niye kullanıyor ki onu anlamıyorum illaki o kıza mı yapmak lazım hem seven insan sevdiğine böyle pis bişeyi yapar mı hem de ordan aklım almıyor
Neden kullanmış olsun, lütfen makul olun biraz.
Ayrıca terk edilince mi rahatsız olmuş durumdan, eğer gerçekten rahatsız olsaydı bunu hakaret olarak algılasaydık abinizden önce davranır o terk ederdi.

Son düzenleme:
tamam normalde yaptığı şey normal değil sanki gitsin başka biriyle yapsın o biçim kızlarla yapsın o kızı niye kullanıyor ki onu anlamıyorum illaki o kıza mı yapmak lazım hem seven insan sevdiğine böyle pis bişeyi yapar mı hem de ordan aklım almıyor

o biçim kız ne ya :@

ben kızı tanıyorum aslında çok iyi biridir ilk defa böyle bişeyler yaşıyor saf kız evlenicez kesin gözüyle bakmış daha önceki sevgilileriyle bile olmamış böyle bişey sanki benim kardeşim ısrar mı etti acaba öyle geliyor bana bilmiyorum
Hiç kusura bakma ama sonunda evlenecek de olsalar kız şu an abinle yakınlaşmış mı? yakınlaşmış o zaman demek ki o da istemiş şimdi ben masumum da abin zorladı da pozlarına girmesin. Yaptığının arkasında dursun. Ayrıca yine " o biçim kızlar" ifadesini kullanmışsınız hemcinslerini bile bu derece ayıran kadınların olduğunu bilmek ne acı:KK62:

Yaşananlar özeldir ve iki kişi arasında kalmalıdır.
Nasıl ki bir erkek yaşadığı ilişkiyi dile düşürdüğünde adiliğini gösterirse kadın içinde aynı durum söz konusudur.
Asla ama asla iyisiyle kötüsüyle bu gibi durumlar anlatılmamalı.
Eylem iğrendirici ama bu sizi ilgilendirmez.
Sizin aranızda nasıl bir ilişki var ki kız gelip en ince detayına kadar size anlatabiliyor anlamış değilim.
Kimsenin kimseyi kullandığı yok, o dönemde alan razı veren razıymış ayrılık olunca kimse mağdur pozuna girmesin.
kızı tanıyorum arkadaşız diyelim sürekli söyledim aranızdaki şeyleri bana anlatma kötü oluyorum dedim pat diye söyledi ne arkadaşına ne de başkasına hiç kimseye anlatamamış paylaşma ihtiyacı duydu heralde bilmiyorum. beni ilgilendirmez ama böyle bir kardeşim olduğu için kendimden utandım diyebilirim bu konuyu açtığıma bile utandım sonuçta onların özeline de girmiş oldum ama 2 gündür aklımdan çıkmıyor bu olay

Hiç kusura bakma ama sonunda evlenecek de olsalar kız şu an abinle yakınlaşmış mı? yakınlaşmış o zaman demek ki o da istemiş şimdi ben masumum da abin zorladı da pozlarına girmesin. Yaptığının arkasında dursun. Ayrıca yine " o biçim kızlar" ifadesini kullanmışsınız hemcinslerini bile bu derece ayıran kadınların olduğunu bilmek ne acı:KK62:

hani o biçim derken şöyle söyliyim kardeşim zaten ihtiyacını gidermek için kadın kızlarla hayatı çok olmuş hani o kıza yapacağına gitseydi onlarla yapsaydı bari niye böyle bi ihtiyaç duydu onu anlamıyorum çünkü kızın ilki olduğu için kötü oldum kıza da üzüldüm abimin hareketini de yanlış buldum midem bulandı. o biçim derken kimse yanlış anlamasın yanlış kelimeyse özürdilerim.

Cok abartiyorsun. Neticede kiza tecavuz etmemis kiz gonullu bu iliskiyi yasamis, sonuclarina da katlanmak zorunda. Bu kadar abartma yok pislik yok bilmem ne. Anal iliski caiz de degil saglikli da, ben tercih etmem, ama herkesin tercihine saygi duyarim. Kiza da uzulmedim madem pisman olacakti yapmasaydi tecavuz mu etmis adam yani ne bu abarti?

o biçim kız ne ya :mad:
yani şöyle yanlış anlaşılmasın söylediğim kelime nasıl yazacağımı bilemedim anlatamadım galiba o kızı seviyorsa evlenmeyi düşündüyse insan sevdiğine öyle bişeyi yapar mı aklım almıyor zaten ihtiyacını gideren birisin başka kadınlar la onlarla yaşasın istediğini niye o kıza yaptı bunu kız hiç bir şey yaşamamışken hem de tamam yaşasınlar bişeyler illaki ordan yapmak mı gerekiyor du aklım almıyor kafamdan atmak istiyorum

Cok abartiyorsun. Neticede kiza tecavuz etmemis kiz gonullu bu iliskiyi yasamis, sonuclarina da katlanmak zorunda. Bu kadar abartma yok pislik yok bilmem ne. Anal iliski caiz de degil saglikli da, ben tercih etmem, ama herkesin tercihine saygi duyarim. Kiza da uzulmedim madem pisman olacakti yapmasaydi tecavuz mu etmis adam yani ne bu abarti?
sanırım anal yaptığı için bana mı tuhaf geliyor iğrenç geliyor anlamıyorum ya da ben kardeşimi böyle biri olarak tanımadığım için şok oldum. bi de kızın benim arkadaşım olduğunu bile bile yapılır mı bu ya ne biliyim cevap için teşekkür ederim yinede atlatmaya çalışıyorum bu site sayesinde

Konuyu okumaya başladığımda kesinlikle 17-18 yaşındasınızdır dedim, evli olduğunuzu duyunca inanamadım. Küçükken bizi leyleklerin getirmediğini, nasıl dünyaya geldiğimizi öğrendiğimde ki şoku hatırlattınız bana. Pis abi, kaka abi cısss :KK48:
ama durum iğrenç değil mi anal olması falan insan kız arkadaşına bunu yapar mı kafam almıyor hadi bişeyler oldu diyelim iğrenç bi şekilde arkadan yaklaşmak mı zorundaydı o yüzden tiksindim. ve kızın benim arkadaşım olduğunu bile bile daha ilişkinin 2. ayında böyle birşey benim kafam almıyor doğrusu

hani o biçim derken şöyle söyliyim kardeşim zaten ihtiyacını gidermek için kadın kızlarla hayatı çok olmuş hani o kıza yapacağına gitseydi onlarla yapsaydı bari niye böyle bi ihtiyaç duydu onu anlamıyorum çünkü kızın ilki olduğu için kötü oldum kıza da üzüldüm abimin hareketini de yanlış buldum midem bulandı. o biçim derken kimse yanlış anlamasın yanlış kelimeyse özürdilerim.

yani şöyle yanlış anlaşılmasın söylediğim kelime nasıl yazacağımı bilemedim anlatamadım galiba o kızı seviyorsa evlenmeyi düşündüyse insan sevdiğine öyle bişeyi yapar mı aklım almıyor zaten ihtiyacını gideren birisin başka kadınlar la onlarla yaşasın istediğini niye o kıza yaptı bunu kız hiç bir şey yaşamamışken hem de tamam yaşasınlar bişeyler illaki ordan yapmak mı gerekiyor du aklım almıyor kafamdan atmak istiyorum
İlk sorum da buydu zaten sorun abinizin cinselliği mi yoksa o kız mı diye?
"O biçim kızlar" demenizi doğru bulmadım, cinsel hayatı olan kadınları bu şekilde kategorize etmeniz hiç doğru değil
Siz evlilik dışı birliktelikleri doğru bulmuyor olabilirsiniz ama sizin gibi düşünmeyenleri de o biçim diye ayıramazsınız
Ayrıca iğrençlikse abinizin yaptığı daha fena, sizin düşüncenize göre o zaman abiniz kimseyle birlikte olmasın gitsin evlensin eşiyle yaşasın ne yaşayacaksa
Kendinizle çelişiyorsunuz

Son düzenleme:
sanırım anal yaptığı için bana mı tuhaf geliyor iğrenç geliyor anlamıyorum ya da ben kardeşimi böyle biri olarak tanımadığım için şok oldum. bi de kızın benim arkadaşım olduğunu bile bile yapılır mı bu ya ne biliyim cevap için teşekkür ederim yinede atlatmaya çalışıyorum bu site sayesinde
Sen kizi ne kadar taniyacaksin ki? Normal kiz anal iliskiye girmez. Kiz belki de surekli erkeklerle anal yapiyor, kendi teklif etti bekareti bozulmasin diye. Simdi de bunu kullanip senin sefkatini cekmeye calisiyo belki de ne bileceksin yani? Sen kafana takma abinle de iliskini bozma. Kimin ne cinsel tercihleri var ne bilebilirsin de hemen pislik oldu abin? Gay olsa ne yapacaktin o zaman? Gunahi da onun sagliksizligi da onun seni ilgilendirmez sen saygi duymak durumundasin. Bosa uzme yani kendini derim ben

Of bide şu yok mu hem birlikte olup hem ne olduğunu anlamadım bi anda oldu kendimde değildim diyenler he he bacım biz bilmiyoruz ya bu işi yemiyoruz o yüzden :KK14:

ayrıca abinizin tercihi eminim ters ilişkiye girmek değildir.eğer öyleyse abinizde zaten sıkıntı var.belli ki zar mar muhabbetine böyle bir şey kızın isteğiyle yaşanmış.şimdi vicdan yapıo.
tam ayrıntıları bilmiyorum da ama erkekler ters ilişkiye düşkün olurlar diye biliyorum benim abimde böyle şeylere çok düşkün biri sanırım kızın anlatmalarına bakılırsa. abim biseksüel olabilir mi acaba diye düşünür oldum bide

Of bide şu yok mu hem birlikte olup hem ne olduğunu anlamadım bi anda oldu kendimde değildim diyenler he he bacım biz bilmiyoruz ya bu işi yemiyoruz o yüzden :KK14:
hadi kız istedi diyelim olayı tam olarak sormadım zaten kötü oldum tam ayrıntısını bilmiyorum kız istedi diye kardeşim de atlaması mı lazım dı buna ben anlamıyorum kendisini tutması lazım değil mi

ama durum iğrenç değil mi anal olması falan insan kız arkadaşına bunu yapar mı kafam almıyor hadi bişeyler oldu diyelim iğrenç bi şekilde arkadan yaklaşmak mı zorundaydı o yüzden tiksindim. ve kızın benim arkadaşım olduğunu bile bile daha ilişkinin 2. ayında böyle birşey benim kafam almıyor doğrusu
Bende anal yoldan ilişkiye karşıyım ancak siz buna karışamazsınızki yani iğrenmeniz komik geldi. Abiniz sizi eşinizle düşünse onada bu iğrenç gelcektir. Kaldı ki kızın gelip size anlatması çok garip, bana pekta inandırıcı gelmedi. Yaşanmamış olabilir ancak yaşadıysada her iki taraf istedi sonuçta. Bence bunda bir iş var, güvenmeyin o kıza.

İlk sorum da buydu zaten sorun abinizin cinselliği mi yoksa o kız mı diye?
"O biçim kızlar" demenizi doğru bulmadım, cinsel hayatı olan kadınları bu şekilde kategorize etmeniz hiç doğru değil
Siz evlilik dışı birliktelikleri doğru bulmuyor olabilirsiniz ama sizin gibi düşünmeyenleri de o biçim diye ayıramazsınız
Ayrıca iğrençlikse abinizin yaptığı daha fena, sizin düşüncenize göre o zaman abin kimseyle birlikte olmasın gitsin evlensin eşiyle yaşasın ne yaşayacaksa
Kendinizle çelişiyorsunuz
ben tam anlatamadım sanırım evlilik dışı bişeyler yaşayabilir onun tercihi zaten yaşıyor biliyorum bunu yaşıyorken ihtiyacını gideriyorken o kıza bu şekilde anal yaklaşmasını sapkınlık olarak görüyorum sanırım. kız kimseyle böyle bişey yaşamamış tamam madem bişeyler oldu hata oldu niye anal yapıyor kızın zaafından yararlanmış olması kardeşimin böyle bi zevke ihtiyac duyması benim arkadaşım olduğunu bile bile bunu yapmasından iğrendim sanırım. o biçim kelimesi doğru değil haklısınız anlatımda hata oldu.

Arkadaşlar yazdılar mı okumadım ama bence kız bakire idi. Bakireliğine zeval gelmesin diye tersten ilişkiye girdiler .Sonra abin ayrılınca ah vahh durumu.Ben sanmıyorum ki kız bakire olmasa abin normal ilişkiye hayır diyip arkadan ilişki için diretsin
Olayın özeti bence böyle

Bende anal yoldan ilişkiye karşıyım ancak siz buna karışamazsınızki yani iğrenmeniz komik geldi. Abiniz sizi eşinizle düşünse onada bu iğrenç gelcektir. Kaldı ki kızın gelip size anlatması çok garip, bana pekta inandırıcı gelmedi. Yaşanmamış olabilir ancak yaşadıysada her iki taraf istedi sonuçta. Bence bunda bir iş var, güvenmeyin o kıza.
kızı daha önceden de tanıdığım için gerçekten güveniyorum iyi bir kız tanıyorum ama tabi belli olmaz böyle şeyler ama kardeşim beni eşimle düşünse normal gibi geliyor bana onun yaptğını hiç normal bulmuyorum
Sen kizi ne kadar taniyacaksin ki? Normal kiz anal iliskiye girmez. Kiz belki de surekli erkeklerle anal yapiyor, kendi teklif etti bekareti bozulmasin diye. Simdi de bunu kullanip senin sefkatini cekmeye calisiyo belki de ne bileceksin yani? Sen kafana takma abinle de iliskini bozma. Kimin ne cinsel tercihleri var ne bilebilirsin de hemen pislik oldu abin? Gay olsa ne yapacaktin o zaman? Gunahi da onun sagliksizligi da onun seni ilgilendirmez sen saygi duymak durumundasin. Bosa uzme yani kendini derim ben
tabi kimseyi tam olarak tanıyamayız. ama kız öyle biri değildi gerçekten erkeklerle çok takılan bi kız değildi abimden sonra böyle oldu nasıl etkilediyse artık anlamıyorum. kız ağladı falan intiharı düşündü sebebiyse daha önce böyle birşeyi kimseyle yaşamamış olması benim kardeşimle yaşayıp ayrılmış olmaları başkasının yüzüne nasıl bakacağım falan düşünceleri ben vicdan yapıyorum abim yapmıyor heralde. bi de şöyle düşünür oldum kafayı mı yedim nedir abim bazen erkek arkadaşlarıyla falan kalır kendi kendime diyorum ki bu biseksüel olabilir mi diyorum ya hem erkekle hem kadınlarla falan diye düşünür oldum neden böyle oldum ben ya arkadan yapınca böyle bi düşünce de yerleşti kafama

ben kızı tanıyorum aslında çok iyi biridir ilk defa böyle bişeyler yaşıyor saf kız evlenicez kesin gözüyle bakmış daha önceki sevgilileriyle bile olmamış böyle bişey sanki benim kardeşim ısrar mı etti acaba öyle geliyor bana bilmiyorum
evlenicez die düşündüyse önden verseymiş arkayı düşünebilmiş sarhoş sarhoş.. bence siz çok iyi niyetlisiniz. ama abinize haksızlık etmeyin. bu konuyuda unutun bence düşünmeyin. ben olsam kızı karşımda konuşturmazdım bile. banane derdim.

Back
X