Nasıl bir kıskançlık bu? Siz olsanız ne yapardınız?

Kıskançlıktan olduğuna emin misiniz? Sonuçta bu kız zaten sevgilinizin eski arkadaşıymış. Aralarında zaten bir muhabbet var. Çok ilgilenseydi sizden önce sevgili olurlardı. Ama kız başkasıyla ilişkiye başlamış. Zira aralarındaki muhabbet onların tarzı da olabilir. Bana sizi kıskanma ihtimali anlamsız geldi. Siz her şeyi kendi üstünüze alınmış da olabilirsiniz.
Emin olun bu sekilde de düsündüm iyi tarafından bakmaya calıstım. Ama böyle düsünen sadece ben degilim ve hic kimseye erkek arkadasıma dahi bisey söylemeden herkes kendi farketti. Erkek arkadasımın annesi bile Ahsen kıskandı ön plana atmaya calıstı kendini söyle kıza yanlıs anlamasın onun hareketlerini gibi seyler söylemis. Yani benlik bisey söz konusu değil.

elti bile degil :)) kendi kendine hallenmis kiz. iki ayri aile iki ayri kayinvalide iki ayri adama ve kadin soz konusu :-) rwsmen kucuk dusurmus siz hic asil durusunuzu bozmayin
Ay evet elti bile degil resmen dıs kapının dıs mandalı :D dıdının dıdısı misali.

Ailede tek erkek ve bide kızkardeşi yazmana çok güldüm :70: :70:
Neyse konuya döneyim genelde olur böyle şeyler takılma ;)

Canım ne gelini? Daha sevgilisiniz siz ayol.
Yaşlar kaç? Tipik ergen kıskançlıkları, boşver konuşma diyemeyeceğim ben hiç
Sustukça saldırır arsız tipler.
Bir daha konuşma, böyle hareketler de yapma de ona

Ailede tek erkek ve bide kızkardeşi yazmana çok güldüm :KK70: :KK70:
Neyse konuya döneyim genelde olur böyle şeyler takılma :KK66:

Evet yanlış bi cümle olmuş kabul ediyorum :D İlk defa böyle biseyle karsılastıgım icin cok yadırgadım insanın ici fesat olmasın :)

Benim gördüğüme göre erkek arkadasım mesafeliydi hakkını yiyemem. O konusurken yüzüne bile bakmıyor ama kız hala devam ediyor. Daha önce de anlatmıstı bana sinir oldugunu kızın herseye atladıgını falan ama ben böyle bisey tahmin etmedigim icin ön yargılı yaklasma kız sizi kendine yakın bulmustur falan diyip gecmistim. Bu vatandas baya yakın bulmus :KK70:
Benim esimin teyze kizi da bana takmisti bir ara. Bayramdan bayrama görüşürduk bir de, samimiyet de yok, hele esimle hic yok. Esimin abisiyle flort benzeri birkac gorusmeleri de olmus zamanında. Ama herkes evli su an. Bana uyuz uyuz hareketleri var farkindayim ama kimseye bahsetmedim sana oyle gelmistir diyecekleri icin.
Bir gun dugundeyiz.eltim falan ( esi o kuzenle gorusen eltim) baya kalabalik bir grup oturuyoruz. Bu sonradan geldi, herkesi, eltimi bile öptü, bana gelince hih dedi döndü. Cok sasirdim. Herkes fark etti tabi. Sonradan kayinvalideme dedim, anne senin bu yigeninin benimle bir sorunu mu var , bir degil iki degil, toplum icinde niye boyle hareketler yapiyor falan diye. Kayinpeder kopurdu, o farkinda degilmis. Ben gösteririm onlara bilmem ne. Sakın dedim, kiz salak belli, siz karismayin, zaten gorusmuyoruz hic. Bizimkiler yine de konusmus teyze ve eşiyle. Aralarinda ne gecti bilmiyorum artik ama kuzu gibiler artik :) kiz da evlendi baska yere gitti zaten.
Çıkıyor arada böyle manyaklar.

Benim esimin teyze kizi da bana takmisti bir ara. Bayramdan bayrama görüşürduk bir de, samimiyet de yok, hele esimle hic yok. Esimin abisiyle flort benzeri birkac gorusmeleri de olmus zamanında. Ama herkes evli su an. Bana uyuz uyuz hareketleri var farkindayim ama kimseye bahsetmedim sana oyle gelmistir diyecekleri icin.
Bir gun dugundeyiz.eltim falan ( esi o kuzenle gorusen eltim) baya kalabalik bir grup oturuyoruz. Bu sonradan geldi, herkesi, eltimi bile öptü, bana gelince hih dedi döndü. Cok sasirdim. Herkes fark etti tabi. Sonradan kayinvalideme dedim, anne senin bu yigeninin benimle bir sorunu mu var , bir degil iki degil, toplum icinde niye boyle hareketler yapiyor falan diye. Kayinpeder kopurdu, o farkinda degilmis. Ben gösteririm onlara bilmem ne. Sakın dedim, kiz salak belli, siz karismayin, zaten gorusmuyoruz hic. Bizimkiler yine de konusmus teyze ve eşiyle. Aralarinda ne gecti bilmiyorum artik ama kuzu gibiler artik :) kiz da evlendi baska yere gitti zaten.
Çıkıyor arada böyle manyaklar.

Allah akıl fikir versin gercekten hepsine. Kardesi olur kuzeni olur hadi bi derece anlarım ama buna ne oluyor cözemedim cok garipsedim acıkcası. Senden önce ben vardım havalarına girdi resmen ya :D

Ay ne kadar çocukça hareketler ya .Valla ben olsam hayırdır gözün kaldı heralde derdim.

erkek arkadaşından gömlek istemek ne ya..ay ben olsam iki laf ederdim dayanamazdım..ne tipler var ya allahım karşılaştırmasın kimseyi :D
sana şimdiden kolay gelsin :)

Ay ne kadar çocukça hareketler ya .Valla ben olsam hayırdır gözün kaldı heralde derdim.
Ya ben öyle sert tepkiler vermeyi hic beceremiyorum. Çok kızıyorum bu huyuma hep sonradan keske söyle deseydim böyle yapsaydım dedigim de cok olmustur hatta. Çok fazla iyimserim :/

erkek arkadaşından gömlek istemek ne ya..ay ben olsam iki laf ederdim dayanamazdım..ne tipler var ya allahım karşılaştırmasın kimseyi :KK70:
sana şimdiden kolay gelsin :)
Ne sinir bozucu dimi :) tamda bu durumla iç içeydim işte. Ve gercekten abartmıyorum üstündeki de hic öyle daralıcagı gibi bisey degildi gayette boldu sırf benimle ugrasmıs olmak icin yaptıgına adım gibi eminim :D

Ne sinir bozucu dimi :) tamda bu durumla iç içeydim işte. Ve gercekten abartmıyorum üstündeki de hic öyle daralıcagı gibi bisey degildi gayette boldu sırf benimle ugrasmıs olmak icin yaptıgına adım gibi eminim :KK70:

Evet ama erkek arkadaşının cevabı da yeterli değil bence. Üzerindeki bol veya değil, ben kimseyle kıyafet paylaşamam demesi gerekmez mi, söylediği bu bahane bir sonraki sefer geçerli olmayabilir.

Ya ben böyle kızları hiç kaale alamıyorum yaa, kızamıyorum bile onlara. Garip ve komik buluyorum. Hiç bu tip insanlarla yarışa girmem. Sanki bi çocuğa nasıl davranması gerektiğini öğretmeye çalışırmış gibi, ona iyi davranır, tepkilerini görmezden gelirim, onun dışındaki çevreyle ve durumlarla ilgilenirim ama ona da nispet yapmam. Çünkü bu tip insanlar karşılarından da aynı tavrı bekler, maksat 'yarışmak'tır. Neden ona istediği şeyi vereyim ki, bu onu daha da körükler, çok boş şeyler, bunları düşünürken bile yorulup sıkılıyorum. Çocukken yapardık böyle şeyler, ortama yeni giren arkadaşı önce bi dışlardık falan :)

İkiniz de evli değilsiniz ki daha, ne gelini ne eltisi? Bu işler bu kadar kolaylaştı mı yao_O
Niye bu kadar içli dışlısınız, daha ortada bişey yokken. Sevgilinin ailesi de tuhaf, böyle hemen içlerine niye sokuyorlar bu kızları? Ben böyle şeyleri sevmiyorum şahsen.

Evet ama erkek arkadaşının cevabı da yeterli değil bence. Üzerindeki bol veya değil, ben kimseyle kıyafet paylaşamam demesi gerekmez mi, söylediği bu bahane bir sonraki sefer geçerli olmayabilir.
Bir sonraki de benim yanımda olursa eğer bu kadar sessiz kalmayıp fırsat vermem diye düsünüyorum. Ki zaten erkek arkadasımın demesiyle sadece benim yanımda böyle yapmıs normalde yanıma gelip konusmayan kız sen gelince bi hallere büründü falan dedi. Sadece erkek arkadasıma da degil ailede ki bütün herkese.

Ya ben böyle kızları hiç kaale alamıyorum yaa, kızamıyorum bile onlara. Garip ve komik buluyorum. Hiç bu tip insanlarla yarışa girmem. Sanki bi çocuğa nasıl davranması gerektiğini öğretmeye çalışırmış gibi, ona iyi davranır, tepkilerini görmezden gelirim, onun dışındaki çevreyle ve durumlarla ilgilenirim ama ona da nispet yapmam. Çünkü bu tip insanlar karşılarından da aynı tavrı bekler, maksat 'yarışmak'tır. Neden ona istediği şeyi vereyim ki, bu onu daha da körükler, çok boş şeyler, bunları düşünürken bile yorulup sıkılıyorum. Çocukken yapardık böyle şeyler, ortama yeni giren arkadaşı önce bi dışlardık falan :)

Evet bende benden bi isaret beklediginin farkındayım. Ama eline koz vericek göz yok bende :) Ortada yarısa giricek biseyde yok neyi paylasamadı anlamadım sanki onun erkek arkadasıyla bi alakam varmıs gibi

Bir sonraki de benim yanımda olursa eğer bu kadar sessiz kalmayıp fırsat vermem diye düsünüyorum. Ki zaten erkek arkadasımın demesiyle sadece benim yanımda böyle yapmıs normalde yanıma gelip konusmayan kız sen gelince bi hallere büründü falan dedi. Sadece erkek arkadasıma da degil ailede ki bütün herkese.

Enteresan bir tipmiş, çok yüzgöz olmayın en iyisi.
Bir de ben de arkadaşlara hak veriyorum, diğer aile bireyleri ile de çok samimi olmak düğün öncesi çok hoş değildir bence.

parçala behçet :duduk: benim sevgilimden gömleğini isteyecek bir kız valla bakışlarımla 4265582 parçaya bölerim onu ohh yeaa :kk77:

Enteresan bir tipmiş, çok yüzgöz olmayın en iyisi.
Bir de ben de arkadaşlara hak veriyorum, diğer aile bireyleri ile de çok samimi olmak düğün öncesi çok hoş değildir bence.
Diger aile bireyleriyle de ilk defa görüstüm onunla da. Ama ilk seferde aldım nasibimi bana ders olsun haklısınız :)

Back
X