Nasıl bir kıskançlık bu? Siz olsanız ne yapardınız?

hiç altta kalmayacaksın böylelerine. bunlar insana iyi davranıp iyi olmaya çalışır gibi de yaparlar ama fesatlık insanın ruhuna işler. sen hep tetikte ol komando :KK70:
Çok iyi görünebilirim ama tersim pistir haberi yok :D Diyorumya insanın içinde fesatlık olmasın. Sorsak inkar eder ama bal gibi de ortada hadi ben sizofrenim digerleride mi öyle? 7/24 hazırım :D

Merhaba arkadaslar Tünaydın hepinizee :) geçmiş bayramınızı kutlarım öncelikle.
İçinde oldugum durum için bana hak verip, akıl vericeğinizi düşündüm ve koştum geldim size :))

Benim erkek arkadaşım ailenin tek erkeği. Birde küçük kız kardeşi var. Yani elti sorunun görümce sorunum yok diye seviniyodum kız kardeşi daha çok küçük çünkü 8 yaşında. Ta ki teyzesinin biricik geliniyle tanışana kadar.

4 tane teyzesi var erkek arkadaşımın. Hepsiyle aramız çok iyi hepsi çok sıcak kanlılar. Ortanca teyzesinin gelini de benimle aynı yaşta daha önce adını falan duymustum ama hic böyle bi vakayla karşılaşıcağımı tahmin etmemiştim. Aynı zamanda bu kız benim erkek arkadasımın arkadasıymıs öylelikle tanısmıslar teyzesinin oğluyla da zaten. Uzun lafın kısası kız beni görünce triplere girdi. İlk defa karsılastık yemekte. Bana hiç hoşgeldin falan demedi bi havalara girdi herkes benimle ilgilenince baya değişti. Benim yanımda hatta kendi erkek arkadasının yanında benim erkek arkadasıma yakın olmaya calısmalar, kendini daha ön planda tutmaya calısmalar, herseyi cok iyi biliyomus havasına girmeler falan. Benim yanımda sırf inadına gelip erkek arkadasımdan gömlek istedi '' yaa xx ben üstümdekiyle cok daraldııım bana senin gömleklerinden versenee'' dedi aynı bu sekil. Erkek arkadasım da tersledi senin üzerindeki bol yok gömlek falan dedi. Biliyo cünkü benden alıcağı tepkiyi :KK70:

Sürekli el sakaları, 'bu gece bizimlesin biyere kaybolma' demeler falan. Allahtan erkek arkadasım yüz vermiyo ama onun icin bisey degismedi tabi sırf o ortama benim girmemi yediremediği icin. Herkes de farketmis ben bisey söylemeden. Ahsen kıskandı falan demis teyzeleri sonradan. Adı da Ahsen bu arada. Ben nasıl davranmalıyım bidaha ki bir araya gelisimiz de sizce ? Cünkü ister istemez giricez aynı ortama ama bu böyle devam ederse ben kötü gelin olurum sırf bunun yüzünden :KK70:

sen daha sevgilisin, o kız sevgili. ortada nişan yok evlilik yok.. ailelerle gereğinden fazla erken ve gereğinden fazla fazla samimi olunmamış mı sence de?
işte böyle olduğu için dakka bir gol bir olaylar olayları doğuruyor. bu ilişkilerin hepsi zaman+olgunluk gerektirir. sevgililik kurumu bunun için fazla çiğ..

hiç takma sende selam verirse al yoksa boşver :D
sen de onu takma yani. iyice çatlasın :D

Tek yapacağın şey onu ciddiye almamak ve bunuda ona hissettirmek.
Buarada yazmadan geçemeyeceğim. Türkçemizde "Tunaydin"diye bir cümle yok canım.

Siz kendinizi onunla denk görmeyin şimdilik, o ailenin gelini siz hiçbirşeyisiniz şu anda.
Resmi anlamda arada hiçbir hukuk yokken o evde bulunmanız teyzesinin gelinlerine kadar muhatap olmanız fazla, aslında, şimdi normal gelse de ilerde geri dönüşü olacak bunların. Bekarkeni geçtim evliyken bile bu kadar yüz göz olunması doğru değil.
Ayrıca erkek arkadaşınızın sizi ailesi ile tanıştırdı diye evleneceksiniz diye bir şey yok, bunu ciddiyet olarak almayın, erkekler bizim gibi değil, ailesinin karşısına 10 tane kız da çıkarır ailesi de ille ciddi olarak bakmaz.

İkiniz de evli değilsiniz ki daha, ne gelini ne eltisi? Bu işler bu kadar kolaylaştı mı yao_O
Niye bu kadar içli dışlısınız, daha ortada bişey yokken. Sevgilinin ailesi de tuhaf, böyle hemen içlerine niye sokuyorlar bu kızları? Ben böyle şeyleri sevmiyorum şahsen.
Ben de fol yok yumurta yok'cular ne zaman gelecek diyordum ki hosgeldin :KK70:
Galiba canin cigerin sevgilinin ailesiyle tanismak icin kralin muhafizlarini falan gecmen gerekiyor @renatacok :KK6:

belki saçma gelecek ama sevgilinizin eski kız arkadası bu kızın arkadası falan olmasın o yüzden mi bu kadar saçma sapan hareketlerde bulunuyor acaba ? çekememe nedeni bu olabilir mi ki

S
Sinir olmamak gercekten elde değil tabi ki ortamda belli etmem ama sonra acısı erkek arkadasımdan cıkıyor :KK70: onun da bi suçu yok gerçi ama kızın hareketleri gerçekten sinir bozucu.
Acısını erkek arkadaşından çıkarma canım.
Benim öğrendiğim şey şu oldu; sizi kiskanan 3. Şahıslar yüzünden sevgilinle aranı asla bozma. Çocuğu bunaltma.
Ahsenin yanında da daha mutlu ve pozitif görün, sevgiline gözlerinin içi gülerek bak. O kız da delirsin.
Sevgilinin suçu yok, sakın onunla tadınızı bozma.

Gömlek konusunda haklısın. Iyi ki vermemiş. Ben de istemezdim.

Siz kendinizi onunla denk görmeyin şimdilik, o ailenin gelini siz hiçbirşeyisiniz şu anda.
Resmi anlamda arada hiçbir hukuk yokken o evde bulunmanız teyzesinin gelinlerine kadar muhatap olmanız fazla, aslında, şimdi normal gelse de ilerde geri dönüşü olacak bunların. Bekarkeni geçtim evliyken bile bu kadar yüz göz olunması doğru değil.
Ayrıca erkek arkadaşınızın sizi ailesi ile tanıştırdı diye evleneceksiniz diye bir şey yok, bunu ciddiyet olarak almayın, erkekler bizim gibi değil, ailesinin karşısına 10 tane kız da çıkarır ailesi de ille ciddi olarak bakmaz.
Lutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktikler :KK48:

Acısını erkek arkadaşından çıkarma canım.
Benim öğrendiğim şey şu oldu; sizi kiskanan 3. Şahıslar yüzünden sevgilinle aranı asla bozma. Çocuğu bunaltma.
Ahsenin yanında da daha mutlu ve pozitif görün, sevgiline gözlerinin içi gülerek bak. O kız da delirsin.
Sevgilinin suçu yok, sakın onunla tadınızı bozma.

Gömlek konusunda haklısın. Iyi ki vermemiş. Ben de istemezdim.
ve arkasın dediği gibi sakın onun yanında sevgilinle tartışma hani derler ya diyelim ki oldu kötüsünüz kan kussanda kızılcık şerbeti içtim de... Öyle saçma insanları sevindirme

Ya ben öyle sert tepkiler vermeyi hic beceremiyorum. Çok kızıyorum bu huyuma hep sonradan keske söyle deseydim böyle yapsaydım dedigim de cok olmustur hatta. Çok fazla iyimserim :/
Çok fazla iyimserlik günümüzde pek işimize yaramıyor maalesef.Bir kere tepki vermedin mi hep altta kalan taraf sen olmak zorunda kalıyorsun çünkü.

Ben de fol yok yumurta yok'cular ne zaman gelecek diyordum ki hosgeldin :KK70:
Galiba canin cigerin sevgilinin ailesiyle tanismak icin kralin muhafizlarini falan gecmen gerekiyor @renatacok :KK6:
Ne alaka ben fikrimi söyledim. Banane, isterse birlikte yaşasınlar. Bu arada tanışma olayının illa evde olması gerekmez, bi çay bahçesine de gidilebilir. Tabi ki tanışmak doğal bişey ama bu kadar samimiyet gereksiz. Belirteyim yine bu benim fikrim.

Lutfen kadinlari bu kadar asagilamayin artik. "Ay bunu ciddiyet olarak gorme" kalibi baydi beni. 100 sene oncede kalmadi mi bu taktikler :KK48:

Valla hayatın gerçeği bu ister kabul edin ister etmeyin, ya da siz oğlunuzu kızınızı bu şekilde yetiştirirsiniz.
İnsan ilişkilerinde denge kurmak önemli, herkese hak ettiği ve yeri geldiği ölçüde davranmak gerekiyor.

Aynen öyle. Gerçekten çok gereksiz seyler

Hafif kız gibi davranmış
Senin yerinde olsam ekstra hanım hanımcık davranır daha da çatlatırdım
Mesela teyzeye bile yakın olurdum
Hatta gitmeden herkese bi buket çiçek alır giderdim mesela yada bir saksı menekşe "anneme alıyordum size de alayım dedim" derdim. Çatlat patlardı iyice :D

Bana gore normal olan kimse yok aranizda. O kizda sende evli bile degilsiniz. Kaynana,gorumce,elti muhabbetlerine girmissin kendinden gelin diye bahsediyorsun filan.

Benim esiminde teyzesinin oglu var esimle cok yakinlar onun kiz arkadasiylada tanistim ama kizin aile icine sizin kadar girdigine sahit olmadim tanidigimdan beri ve kiz 8 senedir sevgilisi o cocugun. Agzindanda bikere gelin, gorumce lafi duymadim. Bende ona hic eltim bilmem ne demedim. Siz baya fazla ucmussunuz.

Hiiç sallama zamanla kabullenir seni ve o kendini komik duruma sokar sende izler gülersin

Bu mesafe merakı nedir anlamadım gitti. Kendinize göre haklısınız evet saygı duyarım ama ben böyle düsünmüyorum herkesin düsüncesi kendine. Ben kendimi kullandırmam neyin ne oldugunu farkedebilicek durumdayım cok sükür. Ailesiyle tanısmam icin yada evliyken bile yüz göz olmamam icin bi sebep yok tabi ki mesafe iyidir ama ben kimseye karsı soguk mesafeli duramam hele ki benim sevdigim adamın ailesiyse söz konusu olan sey hicte saygıda kusur etmem. Bence cok güzel seyler cok farklı heyecanlar bunlar.

Back
X