• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Bir Konuşma Yapmalıyım?

anne olmak anne olacağının heyevanını yaşamak ama bunun sonuçsuz kalması insanda öyle izler bırakır ki eşinize açıklama yapmak yerine yanıma gelir misin? diyin sizi anlamaya bilir sonuçta hamile değilsiniz erkekler olaya ne yazık ki çok soğuk ve nefatif yaklaşırlar siz ona ne hissettiğinizi ve yalnız olmak istemediğinizi muhakkak söyleyin hem doktorunuz nasıl bir yöntem belirlerse belirlesin sizin için zor olacağı kesin yalnız kalmamaya çalışın. geçmiş olsun mevlam tekrarını yaşatmasın inşallah..

evet blmıyordum uzuldm açkcası baktm ınterntt bnde nasıl bır sey oldugunu belırtelerını felan ögrenms oldum bnde

Yaşadığım şehirde yalnızım zaten kimsem yok. Yarın kürtaj olacağım. Doktor yarın gece yat dese hastanede yanımda kalabilecek kimse de yok. Ve bu 3. Bebek kaybim. Sanırım hiçbir zaman anne olamayacağım. Herşeyin hayırlısı biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.

Çok üzüldüm, umarım tekrar hamile kalır sağlıkla doğurursunuz bebeğinizi.

Şimdi eşiniz tam olarak neden gelmiyor? Mesela çok üzüldüğü ve kaldıramadığı için mi, genel olarak ilgisiz ve umursamaz olduğu için mi, çok yoğun çalışıp izin alamadığı için mi? Veya başka bir neden mi var?

Çok yoğun çalışıyor ama izin alabilir. Sanırım ben nasılsa hallediyorum diye gelmiyor. Şimdi yanıma geldi ne yaptın diyor. Beni yalnız biraktin dedim de doktor beni muhatap almıyor ki seninle konuşuyor diyor.

Yaşadığım şehirde yalnızım zaten kimsem yok. Yarın kürtaj olacağım. Doktor yarın gece yat dese hastanede yanımda kalabilecek kimse de yok. Ve bu 3. Bebek kaybim. Sanırım hiçbir zaman anne olamayacağım. Herşeyin hayırlısı biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum.

asla ümitsizliğe kapıılmayın allah inşallah zamı geldiğinde sizi bir evlat ile nasiplendirecektir ama ümitsizlik yakışmaz size biraz zaman verin kendinize ve vucüdunuza dinlenmeniz lazim bedenen ve ruhen erkekler ne yazık ki hamleliliği çok basite alırlar ve kaybetmek olarak algılamazlar böyle şeyleri ama biz kadınlar annelik iç güdüsünden ötürü hamile olma olasılğımızı bile önemser sadece gebelik testi yaparken bile heyecanlanabiliriz. allah yar ve yardımcınız olsun iyi biliirim bu kimsesizlik hissini...

Back
X