Nasıl bir mesaj yazmalıyım ?

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
bir kaç gün önce konu açmıştım..
konum burada yazıyor..http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/551037-haksizlik-ediyorum.html

mesaj atmayı düşünmüyordum ama düşündükçe haksızlık ettiğimi anladım..niyetim barışmak değil,elbette istiyorum ama bunu benim yapmamam gerekiyor..
niyetimin onu zor zamanında yalnız bırakmamak olduğunu, asıl derdimin ne olduğunu bilmesini istiyorum..ama ne yazacağım bilmiyorum..

ne yazmalıyım?

ne yazmalısin bilmiyorum ama. Sanki suçun daha fazlası sevgilindeymis gibi geldi. Yanlış anlamayın sadece empati yapıyorum konunuzü okudum ileriki sayfalarını okumadım ama. Sanırım ayrılık noktasındasiniz. Ufak bir trip nazıniza o tepki fazla geldi. Ben olsam dönmezdim. Çünkü 2 kere kalbim kırılmış zaten. Ondan beklerdim yani. Kişiliğim itibariyle. Yanlış anlamayın sadece empati yaptım. Size aynısini yapın demiyorum . Umarım hayırlısıyla düzelir aranız
sevgilerimle...

nişanlı misiniz siz ? Ben sevgili sanmıştım o zaman ıs biraz daha ciddi...

hayır atmadı,atmaz..şuan eminim o da kendini dolduruyordur bana karşı

diğer konunu okudum şimdi birazcık naz yapayım derken iş çığırından çıkmış, msj atmalımısın bilmiyorum ama hissettiklerini bir şekilde anlatmalısın bence ara sakince ve uzun uzun anlat ne hissettiğini.

ne yazmalısin bilmiyorum ama. Sanki suçun daha fazlası sevgilindeymis gibi geldi. Yanlış anlamayın sadece empati yapıyorum konunuzü okudum ileriki sayfalarını okumadım ama. Sanırım ayrılık noktasındasiniz. Ufak bir trip nazıniza o tepki fazla geldi. Ben olsam dönmezdim. Çünkü 2 kere kalbim kırılmış zaten. Ondan beklerdim yani. Kişiliğim itibariyle. Yanlış anlamayın sadece empati yaptım. Size aynısini yapın demiyorum . Umarım hayırlısıyla düzelir aranız
sevgilerimle...

kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum..ben hiç kapris yapamaz mıyım yanii..ama yine vicdanım rahat etmedi..özür dilemicem, ilişkiyi tekrar istediğime dair tek bir kelime etmicem ama benim takıldığım nokta şuan" emosmos beni yalnız bıraktı yine, kötü günümde yanımda olmadı" diye düşündüğünü bilmek..kafam karıştı emin olamıyorum

diğer konunu okudum şimdi birazcık naz yapayım derken iş çığırından çıkmış, msj atmalımısın bilmiyorum ama hissettiklerini bir şekilde anlatmalısın bence ara sakince ve uzun uzun anlat ne hissettiğini.

naz yaptım evet ama ona sorsanız benden ayrılmak için lafı oraya getirdi der.. aramak istiyorum ama önyargıyla açacağı için telefonu ters ters konuşacak ve ben kendimi biliyorum suratına kapatıcam..

naz yaptım evet ama ona sorsanız benden ayrılmak için lafı oraya getirdi der.. aramak istiyorum ama önyargıyla açacağı için telefonu ters ters konuşacak ve ben kendimi biliyorum suratına kapatıcam..

fevri davranırsan ikinizde kaybedersiniz, sen içinden geçenleri anlat barışmak ya da ayrılmak hakkında hiç bir şey konuşma, normal zamanlarınızda konuştuğunuz gibi konuş gerisini ona bırak, ters davranırsa onun içinde bulunduğu durumu düşün, kendini düşün hakkari de tek başına o zaman onu anlayabilirsin.

kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum..ben hiç kapris yapamaz mıyım yanii..ama yine vicdanım rahat etmedi..özür dilemicem, ilişkiyi tekrar istediğime dair tek bir kelime etmicem ama benim takıldığım nokta şuan" emosmos beni yalnız bıraktı yine, kötü günümde yanımda olmadı" diye düşündüğünü bilmek..kafam karıştı emin olamıyorum
bende erkeklerin bu huyunu anlamıyorum. Onlar naz kapris yapınca zor duruma soktun öyle bir durumda Yalniz bıraktın oluyo biz biraz ilgi isteyince kestirip atıyolar. Şu an konuşmayalı kaç gün oluyor canım ?

fevri davranırsan ikinizde kaybedersiniz, sen içinden geçenleri anlat barışmak ya da ayrılmak hakkında hiç bir şey konuşma, normal zamanlarınızda konuştuğunuz gibi konuş gerisini ona bırak, ters davranırsa onun içinde bulunduğu durumu düşün, kendini düşün hakkari de tek başına o zaman onu anlayabilirsin.

dediğiniz gibi yapacağım en azından yapmadım demem vicdanım rahat olur..çok teşekkür ederim..

bende erkeklerin bu huyunu anlamıyorum. Onlar naz kapris yapınca zor duruma soktun öyle bir durumda Yalniz bıraktın oluyo biz biraz ilgi isteyince kestirip atıyolar. Şu an konuşmayalı kaç gün oluyor canım ?

aynen dediğin gibi..sanki ben erkeğim o kız..2 gün onun benimle konuştuğu gibi konuştum dayanamadı patladı..nasıl oluyormuş gördü ama hala anlayamıyor

cuma gecesi oldu bu olaylar..bugün 5. gün işte..

hayır nişanlı değiliz canım

yani bilmiyorum canım nişanl da değilmissiniz. Artık şunu anladım ki ilişkilerde kendinden ödün verince tepene çıkıyorlar. Aşk ta gurur olmaz diyorlar ama gururu kaybedince de işler sarpa sarıyo. Iyi bı düşünmek lazım. Atıyorum ona atacağın mesajı yada arayınca söyleyeceklerini kesin bir şeye yormamali ona bir kapı açmamalisin :50:

bence başından beri sizde suç yokmuş belli ki sevgiliniz ilgisiz birisi ve öyle birinden ilgi beklerken insan hastalanır ya bizzat kendim yaşadım bunları..
bence mesj atmayın o döner arar ve hatasının ilgisizliğinin farkına varır..
tabi bu size olan sevgisine de bağlı olabilir...
hem aradan kaç gün geçti?
o süre zarfında hiç aramadı mı sizi?

ne demek bişey değil, diğer konuyu okudum öyle birşey yazmıyor ama ben sizi nişanlı gibi algılamışım demek ki :34: iyi haberlerini bekliyorum cnm

olsun, nişanlı deyince içim bir hoş oldu:) yanlışlıkla dediğin şey inşallah hayırlı ise olur:)
bugün birşey için benimle irtibat kurması gerekir mutlaka, eğer kurmazsa arayacağım güzel haberlerle gelirim inşallah:26:

bu arada siz zaten mesaj atmaya karar vermişsiniz ama ne yazacağınızı bize soruyrsunuz..
bunu bence bi kere daha düşünün haksızlık ettiğinizi gercekten düşünüyosanız atarsınız..

aynen dediğin gibi..sanki ben erkeğim o kız..2 gün onun benimle konuştuğu gibi konuştum dayanamadı patladı..nasıl oluyormuş gördü ama hala anlayamıyor

cuma gecesi oldu bu olaylar..bugün 5. gün işte..
anlıyorum canım seni. 5 günde olmuş. :( ben de 1 yada 2 gün sandım umarım düzelir canım

bence başından beri sizde suç yokmuş belli ki sevgiliniz ilgisiz birisi ve öyle birinden ilgi beklerken insan hastalanır ya bizzat kendim yaşadım bunları..
bence mesj atmayın o döner arar ve hatasının ilgisizliğinin farkına varır..
tabi bu size olan sevgisine de bağlı olabilir...
hem aradan kaç gün geçti?
o süre zarfında hiç aramadı mı sizi?

yanımdayken öyle değil ama uzaktayken böyle oldu..aslında bir yandan da kızamıyorum çünkü kendi söylüyor "öyle süslü cümleler kuramıyorum seni görünce ağzımdan çıkıyor arada bir" der..

hayır hiç aramadı.. aşkından ölse de aramaz

Back
X