kesinlikle çok doğru.... kalpleri güzeldir, vicdanları, merhametleri çok sağlamdır...
ve evet makyajı sevmezler, kırk ton laf eder ama çok istiyorsun diye gidip en iyisinden maskara alır gelir
iyi zamanlarında onlardan iyisi yoktur kısaca....
işte bakın, kendisi de söylemiş.. "bunu kullanmamak olur mu?" elinde süper bir bahane var... her konuda sığın arkasına gitsin...
geçinilmesi güç bir burç gerçekten...

ama işte insan iyi günlerine bakıyor, aslında iyi kalpli olduğunu biliyor ve sabır diyor sevmeye devam ediyor.
size tavsiyem kavgalarınızda ne söylerse söylesin acaba beni sevmiyor mu diye düşünmeyin...sevgisinden şüphe etmeyin... ucu açık konuşmaları tamamen karakterleri gereği..
buradan sevmediğimi çıkarır falan diye hesap ettikleri yok... hatta bizim ne anlam çıkarttığımızı da pek umursamazlar... onlar başka anlamda demiş olur hep

mesela böyle ucu açık davranmaları da o yüzden... işlerine nasıl gelirse öyle davranacaklar.. sen vereceksin kararları...
iyi karar verirsen bende öyle demiştim, kötü karar verirsen bende zaten meraklın değildim diyebilecek...
arama konusuna gelince, belki telefonunuz çekmemiştir. mesajı gitmeyince bir çaldırmak istemiştir :44: kapattı mı yoksa telefonu diyerek kontrol amaçlı...
yani ilk mesajı atmıştır belki :44:
sesli de olup duymama imkanınız yoksa.. :44:
sonrasında mesaj geldiğine göre sıkıntı yok

konuşasınız varsa mesaj atın akşam aramışsın sanırım ama duymadım diye