- 13 Haziran 2018
- 1.242
- 4.986
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Şapşal şapşal bakmıştır belki arkandan :)Benim son sözüm şuydu;
Tatlım sen burada kalabilirsin ben gidiyorum. Sonra da gittim.
Şapşal şapşal bakmıştır belki arkandan :)
Artık o kadar gözden çıkarmışsın baya koymuştur:)Ben ayrıldığımı söylemeyi unutmuştum. Arkadaşlarından öğrenmişti onu bıraktığımı. Herkese haber vermiştim bi onu unutmuştum ciddi ciddi. Onu bilmiyorum ama benim için değişik olmuştu
Hahahah :) yalnız ben bile baya zevk aldım bu durumdan şimdi yüreğine sağlıkBaktı baktı nihahaahah 2 yıl oldu hala bakıyor aptal. Boşandım direk. Hiç beklemiyordu.
Bitti dedirtmeden önce düşünecekti.
Hahahah :) yalnız ben bile baya zevk aldım bu durumdan şimdi yüreğine sağlık
Degisik fikir derken siz ayrilmak mi istiyorsunuz, aksiyon mu?Iyi günler kk! Güzel haftasonlari..
Uzun süredir hayatınızda olan kişiyi çok seviyorsunuz fakat size yapmadığı şey kalmadı cok aci cektirdi her seferinde dayanıp direndiniz fakat bir gün uyandığınızda sevginizin ve kendinizin eskisi gibi olmadığınızı fark ettiniz bu insandan ne şekilde ayrılırdınız? Değişik fikirlerinizi bekliyorum
13 yıldır uzaktan tanıdığım kişiyle 3 yıllık bir ilişkim vardı bazı yönlerimiz uymasa da uyan taraflarımız coktu.tanıştığım insanlar içinde kendimi bulduğum yanında hic sıkılmadığım bana aşık bir adamdı ama ne var ki tanıdığım en sorumsuz adam da oydu.aramızda baya yaş farkı da vardı.çok kavgalarımız oldu her defasında sorumsuzluğunu düzeltmesi gerektiğini söylesem de değişmedi.ayrılıklarımız oldu hep de ben ayrılıyordum ama daha büyük bir aşkla özlemle dayanamayıp geri döndüm seviyordum.evlilik planı yapsak da ayrılmak hep vardı kafamda.çünkü evlensek de baş edemeyeceğim cok problem vardı.birgün yine kavga ettik ben de yeter artık dedim.bitirdim 2 ayı geçti hiic arama merak etme istegi olmadı içimde.çünkü icimdeki sevgiyi yavaş yavaş tüketti.bitmesi gerekiyordu bitti.bi bakmışsınız bitmiş.birden bitmiyor tabiki. Sorunların cok olduğu bir ilişki devam etmemeli insan cok yıpranıyor.aşk acısı evet doğru ama ölümcül değil hayatta daha mühim duygular da var.unutuluyor.Iyi günler kk! Güzel haftasonlari..
Uzun süredir hayatınızda olan kişiyi çok seviyorsunuz fakat size yapmadığı şey kalmadı cok aci cektirdi her seferinde dayanıp direndiniz fakat bir gün uyandığınızda sevginizin ve kendinizin eskisi gibi olmadığınızı fark ettiniz bu insandan ne şekilde ayrılırdınız? Değişik fikirlerinizi bekliyorum
Katılıyorum söylediklerinize peki bu 2 ayda sizin hiç arama isteğiniz olmamış karşı tarafta mi aramadı sormadı vs başka birşey?13 yıldır uzaktan tanıdığım kişiyle 3 yıllık bir ilişkim vardı bazı yönlerimiz uymasa da uyan taraftarımız coktu.tanıştığım insanlar içinde kendimi bulduğum yanında hic sıkılmadığım bana aşık bir adamdı ama ne var ki tanıdığım en sorumsuz adam da oydu.aramızda baya yaş farkı da vardı.çok kavgalarımız oldu her defasında sorumsuzluğunu düzeltmesi gerektiğini söylesem de değişmedi.ayrılıklarımız oldu hep de ben ayrılıyordum ama daha büyük bir aşkla özlemle dayanamayıp geri döndüm seviyordum.evlilik planı yapsak da ayrılmak hep vardı kafamda.çünkü evlensek de baş edemeyeceğim cok problem vardı.birgün yine kavga ettik ben de yeter artık dedim.bitirdim 2 ayı geçti hiic arama merak etme istegi olmadı içimde.çünkü icimdeki sevgiyi yavaş yavaş tüketti.bitmesi gerekiyordu bitti.bi bakmışsınız bitmiş.birden bitmiyor tabiki. Sorunların cok olduğu bir ilişki devam etmemeli insan cok yıpranıyor.aşk acısı evet doğru ama ölümcül değil hayatta daha mühim duygular da var.unutuluyor.
Tavsiyeniz için teşekkür ederimDegisik fikir derken siz ayrilmak mi istiyorsunuz, aksiyon mu?
Asla devam edemeyecegimi anladığımda uzunca bi mesajla icimdekileri dökmüştüm.. Sonra onun talebi ile sebeplerim uzerine konusmustuk ama ben dönüşü olmadigi konusunda kararliydim ve bunu da karsi tarafa fazlasiyla belirttim.. Yuzyuze gorusmeyi kabul etmedim, bana sacma geldi o an, bilemiyorum, zaten ayrilik noktasina gule oynaya gelinmiyor, hemen öncesinde yaşanmış kavgalar, tartismalar vs oluyor genelde, "yuzyuze medenice ayrilalim" durumu bana gore degildi kendi durumumda.. Sonrasinda israrlar, ikna çabaları vs oldu ama dedigim gibi, ben kararli oldugumdan kanmadim, inanmadim.. Oyle oyle bitti iste..
Herkesin iliskisinin dinamiği farklidir ayrica.. Kimileri bi yemek yiyip bitire de biliyor.. Siz kendi durumunuza gore karar vereceksiniz..
Sadece, incitici olmamanizi tavsiye ederim..
Onu cok iyi tanıyorum aramaz. beni sevdiğinden eminim ama aramayacağından da eminim.ararsa benim icin iyi olmaz o da zaten bana yardımcı olmak istiyor.Katılıyorum söylediklerinize peki bu 2 ayda sizin hiç arama isteğiniz olmamış karşı tarafta mi aramadı sormadı vs başka birşey?
AnladimOnu cok iyi tanıyorum aramaz. beni sevdiğinden eminim ama aramayacağından da eminim.ararsa benim icin iyi olmaz o da zaten bana yardımcı olmak istiyor.
Anladim evet sanırım öyle yapicamBir de ben ayrıldığımı uzunca bir mesajla yazmıştım icimde ne varsa döktüm.ayrılıyorum demedim bitti demedim sevmiyorum demedim ama zaten cümlelerim cok vurucuydu o cümlelerin üzerine daha karşıma da çıkamazdı.ki cevap da yazmadı.ayrılığı yüz yüze söyleyemem ben.derdimi anlatamam.mesaj yolunu seçebilirsiniz.
Yok artıkkkkBen ayrıldığımı söylemeyi unutmuştum. Arkadaşlarından öğrenmişti onu bıraktığımı. Herkese haber vermiştim bi onu unutmuştum ciddi ciddi. Onu bilmiyorum ama benim için değişik olmuştu
Iyi günler kk! Güzel haftasonlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?