Canım geçen salı günü için plan yapmıştık işleri vardı kp evi yenilecekti tamm dedim bugün eşime perşembe günü için plan yapıldığını söylemiş yani bensiz plan yapılmış.2 sene oldu evleneli 2 senedir tatile geldiklerinde bizde kalıyo eşimin çocucuğuyla iyi anlaşıyorlar o yüzden ama belki bu sene hamile olduğum için annesi bırakmaz dedim ama başıma ksldıÇocuk neden sizde kalıyor. .
Sensiz plan mı yapmışlar ?
Yoksa eşine iptal olmadan mı söylemiş?
Eşimin çocuğuyla iyi anlaşıyorlar 2 senelik evliyim hep tatillerde bizde kalıyor ama açıkcası bu sene çok zorlanıyorum annesigille geldi İzmire annesigil babadıgilde kalıyo bu çocukta bizdeBelki plan suya düşmeden önce söylemiş olabilirler ama yarın çağırırlarsa başka plan yaptım diyip gitmeyin. Kafalarına göre olmaz bu işler. Çocuk niye sizde kalıyor ki hem de o kadar uzun bir süre?
Eşim diyoki bugün söyledi diyo bizim plan birgün önceki salı günüydüBelki plan suya düşmeden önce söylemiş olabilirler ama yarın çağırırlarsa başka plan yaptım diyip gitmeyin. Kafalarına göre olmaz bu işler. Çocuk niye sizde kalıyor ki hem de o kadar uzun bir süre?
Eşimin çocuğuyla iyi anlaşıyorlar 2 senelik evliyim hep tatillerde bizde kalıyor ama açıkcası bu sene çok zorlanıyorum annesigille geldi İzmire annesigil babadıgilde kalıyo bu çocukta bizde
Sormayın hergün sinirden ağlıyorum iki çocuk bir oluyor ben saf gibi bişeyler söyleyince birnirlerine bakıp sinsi sinsi gülüyorlar.inanın çok zoruma zoruma gidiyor.Eğer aynı şehir içinde size bırakıyorsa da pes. Tamam anlaşabilirler ama hamile bir kadının yanına bırakmak da ne bileyim bana abes geldi. Bence plana dahil olmayın sizinle konuşmadan böyle karar vermeselermiş keşke.
Canım kv nin rahatsızlığı var ikisini birden kabul etmez sadece görümcemin oğlunu kabul eder ama eşimle çok konuştuk bu konuları oda diyoki seneye gelemez merak etme nasıl göndereyim falan diyo.Sizsiz arkanızdan plan yapmışlarsa ve sizi son dakika arayarak haberdar ederlerse keşke son dakika haber verecrğinize önceden haber verseydiniz ben başka plan yaptım deyin.Planınızın ne olduğunu da söylemeyin.
Hamile halinizle misafir ağırlatmaları hiç hoş değil.Taman hamilelik bir hastalık değil ama keyfi misafir de ağırlatılmaz.Yavaş yavaş mesafe koyun inanın doğum ve sonrasında mesafenin faydasını göreceksiniz.
1hafta yorgun hasta numarası yapın eşinize,nazlanın su içmeye mecalim yok deyin.bir iki gün de yemeği geçiştirin.Eşinizi yumuşak yumuşak işleyin.yatın yayılın iki gün eve hiç ilişmeyin.Eşinize senle de çocuklarla da işgilenemiyorum diye nazlanın.Çocuklar bari aç kalmasın ben biraz toparlanana kadar annenlerde kalsınlar sonra gelsinler deyin:))
Eşimle değil eşimin oğluyla iyi anlışıyorlar ara sırada dalga geçer gibi ben safça bişey söyleyince birnirlerine bakıp sessiz sessiz gülüyorlar.Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ben zaten şakayı kaldırabilen bir insanım.Ama herkesi Allaha havale ediyorum bu koskoca şehirde kolsuz kanatsız bir başıma kaldım.Eşimede yansıtmak istemiyorum stresten uzak durması lazım rahatsızBekleyin bakalım haber verecekler mi.
Vermezlerse annesini arayıp ya ev işlerinde zorlanıyorum malum hamileyim oğlunu yanına çağır seneye gelir kalır artık de.
Seneye de bebekle uğraşıyorum deyip kabul etmezsin.
Eşinle iyi anlaşıyor diye aylarca kalması mı lazım sonuçta gündüzleri çalışıyor eşin.
Canım illa düşük riskinin olması lazım herhalde bunların insafa gelmesi içincok sabirlisiniz cidden. biraz hamilelik simarikligi yapabilseniz keşke, ne bileyim yemek pisirirken kussaniz v.s..bi kac gun ac kalirlarsa çocuğu geri alırlar belki..sizin simartilmaniz gerekirken dadi olmussunuz.
Ben olsam onlar arayinca çok neseli bi sekilde baska bir planım olduğunu söylerim, ilgilerini çekecek bir plan..
ama eğer icinizde kalacaksa gitmek istiyorsanız gidin, orda cook mutlu davranin. onlara sizin mutlulugunuz dokunuyor belli ki!
Sormayın hergün sinirden ağlıyorum iki çocuk bir oluyor ben saf gibi bişeyler söyleyince birnirlerine bakıp sinsi sinsi gülüyorlar.inanın çok zoruma zoruma gidiyor.
Eşime dedim zaten eğer seneye de gelirse bu evden giderim dedim.
Birde annesi 1 aydır birgün arayıp nasılsın iyi misin yemek yapabiliyormusun bugünde çocuklar bizle yesin demedi
Hiç oralı olmayın.Sıkmayın canınızı da hatta yarın için çıkabiliyorsanız kendinizi şımartacak birşey yapın,yapabiliyorsanız bebeğiniz için bişeyler almaya çıkın.Canım kv nin rahatsızlığı var ikisini birden kabul etmez sadece görümcemin oğlunu kabul eder ama eşimle çok konuştuk bu konuları oda diyoki seneye gelemez merak etme nasıl göndereyim falan diyo.
Ben şimdi gitmeyecem kesinde sizce nasıl davranayım zaten canım burnumda vallahi yüzlerini tozlarını görmek istemiyorum
Acayip sinirlendim...Canım illa düşük riskinin olması lazım herhalde bunların insafa gelmesi için
Kesinlikle gitmeyecem hatta bu saten sonra benden uzak Allaha yakın olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?