NASIL BİR TAVIR TAKINMALIYIM

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar geçen cuma ortanca görümceme gitmiştik.Eltim ve 3 görümcemle anlamıştık kahvaltıya bir cafeye gidecektik salı günü için sözleşmiştik.Neyse kayınpederimgilin ev tadilatı çıktı bende pazartesi günü küçük görümcemi aradım yarın kahvaltıya gidiyormuyuz diye oda dediki gidemeyiz parke beğenmeye gidecez dedi.Bende tamm dedim.
Bu akşam eşim geldi dediki siz yarın kahvaltıyamı gideceksiniz dedi (perşembe günü)Bende Yooo dedim.

Bugün küçük görümceme eşim demişki koltuklara bakmaya gidelim demiş oda demişki yarın biz sözleştik kızlarla kahvaltıya gidecez demişAma benim haberim falan yok.

Sizce yarın arayıp çağırırlarsa ne diyeyim nasıl bir tavır takınayım gideyim mi gitmeyeyimmi?

(Kızlar bide zoruma giden büyük görümcem Ardahan'da buraya tatile geldi 1 ay önce 16 yaşında bir oğlu ve 20 yaşında bir kızı var annesiyle kızı kp.de kalıyorlar küçük görümcemde orda yaşıyor.oğlu bizle kalıyor eylül e kadar da bizde kalacak.Bu kadın birgün arayıp sormuyor beni birde hamileyim birde bu tarz şeyler yapıyorlar ya beni üzen şeyler asıl bunlar:(())

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk neden sizde kalıyor. .
Sensiz plan mı yapmışlar ?
Yoksa eşine iptal olmadan mı söylemiş?

Çocuk neden sizde kalıyor. .
Sensiz plan mı yapmışlar ?
Yoksa eşine iptal olmadan mı söylemiş?
Canım geçen salı günü için plan yapmıştık işleri vardı kp evi yenilecekti tamm dedim bugün eşime perşembe günü için plan yapıldığını söylemiş yani bensiz plan yapılmış.2 sene oldu evleneli 2 senedir tatile geldiklerinde bizde kalıyo eşimin çocucuğuyla iyi anlaşıyorlar o yüzden ama belki bu sene hamile olduğum için annesi bırakmaz dedim ama başıma ksldı

Sence ne diyeyim bu saatten sonra nasıl davranayım açıkcası üzüldüm baya

Belki plan suya düşmeden önce söylemiş olabilirler ama yarın çağırırlarsa başka plan yaptım diyip gitmeyin. Kafalarına göre olmaz bu işler. Çocuk niye sizde kalıyor ki hem de o kadar uzun bir süre?

Eşimin çocuğuyla iyi anlaşıyorlar 2 senelik evliyim hep tatillerde bizde kalıyor ama açıkcası bu sene çok zorlanıyorum annesigille geldi İzmire annesigil babadıgilde kalıyo bu çocukta bizde

Eşim diyoki bugün söyledi diyo bizim plan birgün önceki salı günüydü

Eşimin çocuğuyla iyi anlaşıyorlar 2 senelik evliyim hep tatillerde bizde kalıyor ama açıkcası bu sene çok zorlanıyorum annesigille geldi İzmire annesigil babadıgilde kalıyo bu çocukta bizde

Eğer aynı şehir içinde size bırakıyorsa da pes. Tamam anlaşabilirler ama hamile bir kadının yanına bırakmak da ne bileyim bana abes geldi. Bence plana dahil olmayın sizinle konuşmadan böyle karar vermeselermiş keşke.

Kızlar yaaa nası bir tavır takınayım yani açıkcası bu yaptıkları hareketlerden dolayı çok üzüldüm ve baya baya serin durmayı planlıyorum

Sormayın hergün sinirden ağlıyorum iki çocuk bir oluyor ben saf gibi bişeyler söyleyince birnirlerine bakıp sinsi sinsi gülüyorlar.inanın çok zoruma zoruma gidiyor.
Eşime dedim zaten eğer seneye de gelirse bu evden giderim dedim.
Birde annesi 1 aydır birgün arayıp nasılsın iyi misin yemek yapabiliyormusun bugünde çocuklar bizle yesin demedi

Sizsiz arkanızdan plan yapmışlarsa ve sizi son dakika arayarak haberdar ederlerse keşke son dakika haber verecrğinize önceden haber verseydiniz ben başka plan yaptım deyin.Planınızın ne olduğunu da söylemeyin.
Hamile halinizle misafir ağırlatmaları hiç hoş değil.Taman hamilelik bir hastalık değil ama keyfi misafir de ağırlatılmaz.Yavaş yavaş mesafe koyun inanın doğum ve sonrasında mesafenin faydasını göreceksiniz.
1hafta yorgun hasta numarası yapın eşinize,nazlanın su içmeye mecalim yok deyin.bir iki gün de yemeği geçiştirin.Eşinizi yumuşak yumuşak işleyin.yatın yayılın iki gün eve hiç ilişmeyin.Eşinize senle de çocuklarla da işgilenemiyorum diye nazlanın.Çocuklar bari aç kalmasın ben biraz toparlanana kadar annenlerde kalsınlar sonra gelsinler deyin:))

Bekleyin bakalım haber verecekler mi.
Vermezlerse annesini arayıp ya ev işlerinde zorlanıyorum malum hamileyim oğlunu yanına çağır seneye gelir kalır artık de.
Seneye de bebekle uğraşıyorum deyip kabul etmezsin.
Eşinle iyi anlaşıyor diye aylarca kalması mı lazım sonuçta gündüzleri çalışıyor eşin.

cok sabirlisiniz cidden. biraz hamilelik simarikligi yapabilseniz keşke, ne bileyim yemek pisirirken kussaniz v.s..bi kac gun ac kalirlarsa çocuğu geri alırlar belki..sizin simartilmaniz gerekirken dadi olmussunuz.
Ben olsam onlar arayinca çok neseli bi sekilde baska bir planım olduğunu söylerim, ilgilerini çekecek bir plan..
ama eğer icinizde kalacaksa gitmek istiyorsanız gidin, orda cook mutlu davranin. onlara sizin mutlulugunuz dokunuyor belli ki!

Oncelikle canınızı sıkmayın. 3 günlük dünya bakın bebiş de geliyormuş.

Insan Umar bilirim, ama şöyle düşünün siz bebeği kendiniz için yapıyorsunuz. Babanneye annaneye güvenip yapmadınız ki. Boş verin herkes kendi değerini oluşturur. Eğer iletişiminiz iyiyse bir gün k.validenize dersiniz anne kırıldım sana diye. Yok öyle bir iletişim yoksa aranızda sevginizi sayginizi ona göre gösterirsiniz.

Çocuklara gelince bu durumu eşinize söyleyin. Çocuklarla ilgileniyorum ama hamilelik ben yoruyor bir yol bulalım fikir ver falan diyin. Umarım esiniz anlayışlı biridir.

Görümce mevzusuna gelince, ben olsam gitmezdim. Cagirirlqrsa da söylerdim neden sin dakika haberim oldu diye; yok cagirmadilar bir yeri geldiğinde dile getiririm. Neden böyle yaptınız diye.

Siz serin tutun içinizi. Öyle ağlayıp durmayın. Herkes yerinde sağolsun.

Sevgiler

Canım kv nin rahatsızlığı var ikisini birden kabul etmez sadece görümcemin oğlunu kabul eder ama eşimle çok konuştuk bu konuları oda diyoki seneye gelemez merak etme nasıl göndereyim falan diyo.
Ben şimdi gitmeyecem kesinde sizce nasıl davranayım zaten canım burnumda vallahi yüzlerini tozlarını görmek istemiyorum

Eşimle değil eşimin oğluyla iyi anlışıyorlar ara sırada dalga geçer gibi ben safça bişey söyleyince birnirlerine bakıp sessiz sessiz gülüyorlar.Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ben zaten şakayı kaldırabilen bir insanım.Ama herkesi Allaha havale ediyorum bu koskoca şehirde kolsuz kanatsız bir başıma kaldım.Eşimede yansıtmak istemiyorum stresten uzak durması lazım rahatsız

Canım illa düşük riskinin olması lazım herhalde bunların insafa gelmesi için
Kesinlikle gitmeyecem hatta bu saten sonra benden uzak Allaha yakın olsunlar

Pes valla bu kadar sorumsuzluk da olmaz ki. Ama biraz yüzsüz olmak lazım bu zamanlarda. Ayy biraz çocuklar sizde kalsın beni çok yordular diyip üstlerine atmak lazım. Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı.

Hiç oralı olmayın.Sıkmayın canınızı da hatta yarın için çıkabiliyorsanız kendinizi şımartacak birşey yapın,yapabiliyorsanız bebeğiniz için bişeyler almaya çıkın.
Bir süre ev işi ve yemeği sallayabildiğin kadar salla.az biraz aç kalsın ergenler.çocuklar, ergen ve doğaları gereği büyüklere pislik gibi davranırlar.
Gönderemiyorsanız da takmayın ,çok muhattap olmayın.Bebeğinize konsantre olun.
Eltim yok bir görümcem var en başından beri mesafeli durdum çok da rahatım.Arar beni arada,işime gelmezse bakmam sonra da dönmem bile.
Istisnaları olmakla birlikte kayınvalide,gelin,elti görümce can ciğer olamazlar.
Anteplilerin amiyane de olsa sevdiğim bir lafı var eltim itim,görümcem .ötüm diye:))

Canım illa düşük riskinin olması lazım herhalde bunların insafa gelmesi için
Kesinlikle gitmeyecem hatta bu saten sonra benden uzak Allaha yakın olsunlar
Acayip sinirlendim...
Yapma yemek falan evde ogure ogure gezz...
Midem çok kötü dee...
Sen sessiz durdukca ohhh ne ala tepene binerler böyle...
Ararlarsa şimdi mi haber veriyorsunuz teşekkür ederim gelmiyecegim dee..
Ama plan yoksa da oglani gönder ne vurdum duymaz analar varr..
Kendini lütfen Ezdirme..
Sonuçta hamile olmasan bile o kadar uzun çocuk mu kalır bee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…