NASIL BİR TAVIR TAKINMALIYIM

Çok sağol canım ama inan huzursuzluk oluyor evde.Eşim biraz rahatsız onla fazla ilgilendiğim zamanlar ikiside surat asıyor (birbirlerini gaza getiriyorlar)eşimle ayaklaşıyorlar.Ama eşimle aram bozuk olunca çocuklarla aramızdan su sızmıyor nedense.Ve görümcemin oğlu eşimin oğlunu olumsuz yönde çok etkiliyor sonra 1 sene boyunca ben çekiyorum.Birde gelmeden önce çocuk arıyor soruyor geldikten sonra 1 hafta sonrada gayet iyi.Sonrada değişik agresif bir çocuk oluyor.

Geçen sene eşimin çocuğuna demişki iyi dayanıyorsun valla demiş (çok şaşırdım inanın)
Ben sinir krizlerine falan giriyordum (ailem benle konuşmadığı için)yani bu çocuk eşimin çocuğunu baya dolduruyor eşinde farketmiş çok etkiliyor dedi ilk kez geçen gün.

Cok uzuldum.Hic muhattap olupta:hamile halinizle bebegede daha fazla yansitmayin.Allah'A havale edin.ama yigeni evinizde agirlamak zorunda degilsiniz.Esinize;cok rahatsizim ilgilenemiyorum v.s soyleyin.kibarca gondersin.

Cok uzuldum.Hic muhattap olupta:hamile halinizle bebegede daha fazla yansitmayin.Allah'A havale edin.ama yigeni evinizde agirlamak zorunda degilsiniz.Esinize;cok rahatsizim ilgilenemiyorum v.s soyleyin.kibarca gondersin.
Çok sağolun inşallah daha sakin olmaya çalışam kendi içinde
Artık bu senede böyle geçsin bakalım.Seneye hayatta kabul etmem eşiminde bu konuda kati kararı var kabul etmeyeyiz dedi

Çok sevindim..Birine haddinden fazla deger verdiğnde;kendini bir şey sanıyor.Agır tas yerinden oynanazmış.Kötü olmadan tavrınızı onlara koyun.onlar peşinizden koşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…