Duymamış bilmiyor gibi yapın. Bir daha sorarlarsa eşiniz "araba OdunHatun'un arabası, babasına vermeden önce o kullanıyordu. Ona sormanız gerekir." desin. Siz de bahane uydurun vermeyin anlarlar.
müşterisi olduğunu yeni mi öğrendi, bu arada babanızın işi varmış o arabayla tabiki de vermeyin arabayı
Ben de bu ihtimale karşı "kullanma" belirleyiciliğini devreye soktum. Eşinizin kullandığı arabayı bir başkası sizden istese ve siz ona sormadan verseniz ne hisseder?Ben zaten direk şaşırdım, benim arabam isteniyor ama ben kaale alınmıyorum.. Eşime bana niye sormuyor ki, veya babama direk? Eşim de "herhalde sen ben aynıyız diye öyle önemsememiştir" diye cevapldı dahada sinirlendim. Arasın babama sorsun o zaman, ama sanmıyorum babam müşterilerini napacak arabayı ona verirse dedim. Oda aynısını babasına iletti. Şimdi sizin gibi dersem, eşim acaba senin benim mi yapıyoruz? Fln diye çıkışırmı diye düşünüyorum..
Al işte meselenin derinlerde yine elti yatıyor...kaynananin elticigi atlasin otobüse gelsin bi zahmet
benim anlamadigim babanizin size hediye ettigi arabayi nasil bu kadar sahiplenerek usteniyor olusu ???!!!
Ben de bu ihtimale karşı "kullanma" belirleyiciliğini devreye soktum. Eşinizin kullandığı arabayı bir başkası sizden istese ve siz ona sormadan verseniz ne hisseder?
Vermicem o kesin de, bunu nasıl sert bir tepkiyle ama bir o kadar da kırıcı olmadan yapabilirim?
Ahhh ahhh keske oyle bisey mukun olsa...
Hem sert hem kirici olmamak imkansiz..
Helede yuzsuz insanlar icin.
Bazi insanlari evimde istemiyorum belli ediyorum yinede gelmeyi istiyorlar acikca musait degilim diyorum olsunnn diyolar sert soyleyince kusuyorlar yuz olmadigi zaman boyle oluyor...
Müşteri olayını duyduğu için bidaha araba babanız da iken isteyeceği ni sanmam. araba babanız da kalsın olayın üstüne gitmeyin boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?