- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Bu türlere verilecek en iyi cevap sessizliktir. Karakterleri gereği istedikleri kaos ve sıkıntı. Cevap vermek demek ekmeklerine yağ sürmek demektir.çirkef terbiyesiz tipler
Merhaba herkese
Öncelikle şunu biliyorum Herkesin karakteri mizacı olaylara bakış açısı farklıdır ama siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda merak ediyorum..
Sizin haklı olduğunuz veya şahit olduğunuz herhangi bir durumda söylemeniz gerekenler varsa sessiz kalıp amaan olay büyümesin diyenlerden misiniz yoksa ne oluyorsa olsun ama söylerim diyenlerden misiniz ?
Karşıdakinin çirkef terbiyesiz tipler olduğunu biliyorsunuz ama.
Sizin gibi olgun olmadıklarından konuşarak halledemeyeceğinizden eminsiniz.
Ben kesinlikle konuşurum. Baktım olmuyor iletişimi koparırım.Merhaba herkese
Öncelikle şunu biliyorum Herkesin karakteri mizacı olaylara bakış açısı farklıdır ama siz ne yapıyorsunuz böyle durumlarda merak ediyorum..
Sizin haklı olduğunuz veya şahit olduğunuz herhangi bir durumda söylemeniz gerekenler varsa sessiz kalıp amaan olay büyümesin diyenlerden misiniz yoksa ne oluyorsa olsun ama söylerim diyenlerden misiniz ?
Çok haklısınız ama ben genel olarak böyle bir tipim,halk dilindeki pısırık kişiyim maalesefTek doğrusu olmayan bir soru bu. Bu konuyla birebir örtüşen yüzlerce farklı örnek olay yazılabilir.
Her konu kendi özelinde değerlendirilir. Konu nedir , olay nerede geçiyor ? Şahit olacaksanız bu şahitliği nerede yapacaksınız ? vb.
Olayı ve etkilerini bilmeden söylenecek sözler, herkesin kendi kafasındaki örnek olayın yanıtı olacaktır; sizin konunuzun ve üstü çok kapalı sorunuzun yanıtı değil.
Yinede konuya bağlı ya örnek verirseniz ona göre cevaplayabilirim. Normalde açık sözlüyüm eski halime nazaran. Ve bu açık sözlülüğüm karşımda ki cahilde olsa kendimi netleştirmeme ve karşımdakinin de benimle konuşurken iki kez düşünmesine sebep oluyor. Evet zor bir süreç oluyorMerhaba herkese
İşyerindeki insanları çok kafanıza takıyorsunuz bunu yapmayın gerekli cevabı verin geçin size dokunmayan konulara odaklanmayın.Çok haklısınız ama ben genel olarak böyle bir tipim,halk dilindeki pısırık kişiyim maalesefyani aman ortalık karışmasın da öyle desinler öyle sansınlar diyorum
Çocukken annesi babası kavga ederken kafasına yorganı çekip altını işeyen kızım ben
Ay Allahım bu ara bende bouleyım hissizim sanki :/
Bu mantıkla arsızlar, elinden geleni ardına koymuyor.Çok haklısınız ama ben genel olarak böyle bir tipim,halk dilindeki pısırık kişiyim maalesefyani aman ortalık karışmasın da öyle desinler öyle sansınlar diyorum
Çocukken annesi babası kavga ederken kafasına yorganı çekip altını işeyen kızım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?