Nasıl Bir Yardım?

Allah bağışlasın evlenince tam istediğim şeyi siz yapmışsınız bende kısa aralıklarla 3 kardeş istiyorum.Tekrardan Allah yardımcınız olsun diyelim.
Size uzun uzun aman sakın alt metinli bir yazı yazabilirdim ama hayallerinizi yıkmak istemem:) Allah gönlünüze göre versin. Ama illa ki çok çocuk diyorsanız da 2+2 yapabilirsiz:) üst üste 2 den fazlası çelik gibi sinirlerden çok daha fazlasını gerektiriyor.

iki büyük çocuğunuzu yaz okuluna mı verseniz acaba
ikiz var mı 4 yavrunuzun içinde
Allah yardımcınız olsun, maddi durumunuz varsa 7*24 yatılı bakıcı alsanız belki daha edersiniz
aileden filan destek alacağınız kimse yok mu

Sağolun, Okul döneminde kreşe gittikleri için yazın gitmek istemediler bende ısrarcı olmadım. Aileden kimselerin olmadığı bir şehirde karı koca bir başımızayız. Ve ikizim yok bir buçuk yaş arayla 4 kardeş :)
Gece düzenimiz elhamdülillah çok iyi ve evde 24 saat bir yabancı bize uygun değil, en azından eşim yokken nasıl bir yardım alacağıma karar verirsem daha rahat ederiz inşAllah.

Temizlik çamaşır bulaşık yapsın . Yemek yapmak çok uzun sürüyor güvenirseniz yemekte yapar .Yada siz yaparsınız o arkanızı toplar .

Ay şimdi 4 u görünce bir korktum
Allah yardımcınız olsun. :)
Ben büyük konuşup başıma ic asanlardanim.

Lohusa kafası, asla.
Çocukla birlikte ağlamak, asla
Gece uyumayan çocuk olmaz asla, annesi duzen kuramamistir.
Yemek yemeyen çocuk olmaz asla, nasıl yediğini bulamamislardir.
Çizgi filmle yemek mi?! Asla
Çocugun peşinden kaşıkla koşmak, tabiki asla
Çocuğun kaprislerine katlanmak, asla
Çocuğa göre yaşamak, asla.
2 den fazla çocuk, asla.
Yatılı yardımcı asla.

Ve sayamadigim bir milyon asla'nın hepsini yuttum
İşin enteresan kısmı mutluyum
Zor ama Geçiyor.
Insallah gönlünüze göre birini bulursunuz da keyifli geçer

Yatılı yardımcı hariç benimde hep tuttuğum aslalar bunlar, hele gece uyumayan çocuğu nasıl anne beceriksizligi olarak görüp kınadıysam 3 buçuk yıldır yakamı kurtaramadım

Yatılı yardımcı hariç benimde hep tuttuğum aslalar bunlar, hele gece uyumayan çocuğu nasıl anne beceriksizligi olarak görüp kınadıysam 3 buçuk yıldır yakamı kurtaramadım

dahası da var da genel hatları bu.
Ama, asla asla deme, hayat felsefem artık

Özellikle çocuk konusunda, neye büyük konuştuysam başıma geldi.
Artık kısa cümleler kuruyorum

dahası da var da genel hatları bu.
Ama, asla asla deme, hayat felsefem artık

Özellikle çocuk konusunda, neye büyük konuştuysam başıma geldi.
Artık kısa cümleler kuruyorum
Ben 15 gündür çocuklarla ilgili herhangi birşey söylemiyorum, eşim 15 gündür yok 15 gün kadar daha olmayacak. Kızım babasıyla 10 dakika da geçtiği uykuya benimle 1 saate ancak geçiyor ağlaya sızlaya, o arada oğlum ağlıyor, onu susturmaya çalışıyorum, her akşam aynı senaryo

Bugün çocukları birakıp özellikle çocuksuz bir arkadaşımın evine gittim, başka bir arkadaş daha gelmek istedi çocuklarını da getireceksen gelme dedim o durumdayım su günlerde.

Çok doluyum anlayacak birini buldum döküldüm

Mutlaka neşeli bir evdir ama ben dayanamazdım sanırım iki çocuğum var yaş aralıkları da çok ama yine de sabrımın tükendiği noktalar oluyor 4 çocuk düşüncesi bile korkutuyor , rabbim olmayana nasip etsin inşallah .
Bence genel olarak yardımcı alın o an neye ihtiyacınız varsa ona yardım etsin Allah kuvvetınızı artırsın

Şöyle söyleyeyim,
Çocuklardan birinin son bezi kalmış.
Iki dakikada giyinip bez almaya 10 dakika nefes almaya çıktım
Bazen o 10 dakika dünyalara bedel. Şansıma da radyoda gönülçelen çalıyordu, çok severim
Böyle söyleyince şükürsüz yada çocuklarımı sevmiyor olmakla itham ediliyorum ama olsun

Hem ev hem çocukla ilgilenecek bi babayiğite hiç rastlamadım canım(annelerde var sadece o güç) , inşallah yapabilecek biridir.
Ben yatılı olana biraz fazla veriyorum dolar üzerinden çalışıyor zaten. Gündüzlü çalışan ise asgari ücret ile çalışıyor sigortasını yaptık. Ama memnunlar mı? Değiller. Çok yoruluyorlarmış.
Sağlıkla büyüsünler inşallah

Böyle birini bulduysanız ne mutlu. Resmen tam donanımlı

Ahh şu şükürsüzlük lafı yokmu beni bu laf delirtti sanırım. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden öyle uzaktan ahkam kesmese keşke. Bende isterdim 7*24 "insta mom" ları gibi mutluluk pozları vermeyi ama kazın ayağı öyle değil işte.
Halinden anladığım, halimi anlayabilen birilerinin olduğunu bilmek güzel şey.. :)

İnanın bende dayanamıyorum ama yapacak birşey yok:) bazen keşke zamanım olsada depresyona girsem diyorum:)
İnşAllah Rabbim olmayanlara nasip etsin buraya yazarken bile evladı olmayanları gücendirmekten çekinerek yazıyorum, hepimizin sınavı başka kimimiz varlığı ile kimimiz yokluğu ile sınanıyoruz

Bakalım bugün başladık, zaman gösterecek inşAllah dediği gibidir,.
Haftalık anlaştık, birde temizlik için gelen olacak onu bırakmayı hiç istemiyorum bu devirde güvenilir temiz iş yapan birini bulmak çok zor. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…