Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

flowerblue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
92
23
88
Şu son bir haftadır nişanlım ile aramızda sorunlar var . Sürekli kavga ediyoruz. Genelde kavgayı ben çıkarıyorum. Ama haklı sebeplerim var. Şu son zamanlarda bir oyun keşfetti. Sürekli bağımlı gibi onu oynuyor. Arkadaşları ile vakit geçirmezken sırf hep beraber bu oyunu oynamak için onlarla buluşmak isityor. Hatta bugün işe gidecekti normalde ama iş saati belli değildi. Ben de hastaydım ve işe gitmezsen bize gel dedim ve bana tamam dedi. Fakat işi erken bitmiş ve arkadaşlarına gitmiş. 1 saat kadar bana hala işte olduğu yalanını söyledi ama ben hissettim. Yalan söulrme sebebi olarak da benim onu sıktığımı söyledi. Ama bir şeyi seversin tamam da mesajlara geç cevap vermeler,oyun için işteyim diye yalan söylemeler. Bir daha nasıl güveneyim ben ona . Sessiz mi kalayım. Ne yapayım bilmiyorum

Bence bir süre uzak kalın. Görüşme talebi olursa da inandırıcı bahanelerle reddedin. Üzerinize düşerse ne ala. Ama.bu durum işine gelir ve oyuna kendini kaptirirsa ciddi ciddi bazı şeyleri gözden geçirin derim.

bırak oynasın bundan kavga çıkartmanıza gerek yok.kendi ağzıyla söylemiş sıkıp bunalttığınızı işte sıkmayın bunaltmayın yalan söylemez.benimki de tam bir oyun bağımlısı, uyudu sanarım gecenin 3'ünde uyumamış meğer yazar.ben de denedim onun oyunlarını beni de sardı gerçekten ve telefona gerçekten ben de bakmadım oynadığı müddetçe.bu kadar ilgi odağı olmayı beklemek bana saçma geliyor.o da bir insan , onun da hayat gailesi var zevk aldığı şeyler var.nişanlım/kocam diye hep "ben" merkezli olucak değil ya.köstek olmak yerine siz de oynamayı deneyin.

oyun pubg mi:işsiz:
abartmadığı sürece oynayabilir. aslında sen de buna takılmıyosun anladığım kadarıyla. sana gelicem diyip oyuna gitmesi ve yalan söylemesi. sen haklısın. maalesef bu illetten zor kurtulunuyor :(

oyun pubg mi:işsiz:
abartmadığı sürece oynayabilir. aslında sen de buna takılmıyosun anladığım kadarıyla. sana gelicem diyip oyuna gitmesi ve yalan söylemesi. sen haklısın. maalesef bu illetten zor kurtulunuyor :KK43:

Tam üstüne bstın canım . İşi yalan söylemeye kadar götürmesi ayrı kırıyor insanı

bırak oynasın bundan kavga çıkartmanıza gerek yok.kendi ağzıyla söylemiş sıkıp bunalttığınızı işte sıkmayın bunaltmayın yalan söylemez.benimki de tam bir oyun bağımlısı, uyudu sanarım gecenin 3'ünde uyumamış meğer yazar.ben de denedim onun oyunlarını beni de sardı gerçekten ve telefona gerçekten ben de bakmadım oynadığı müddetçe.bu kadar ilgi odağı olmayı beklemek bana saçma geliyor.o da bir insan , onun da hayat gailesi var zevk aldığı şeyler var.nişanlım/kocam diye hep "ben" merkezli olucak değil ya.köstek olmak yerine siz de oynamayı deneyin.

Ben oynamasn demiyorum ki. Oyun oynarken ihmal etmesine, yalan söylemesine kızıyorum

Bir oyunu ilerde evlenmeyi planladığı kişiden önemli buluyorsa, önemli tutuyorsa acaba ilerde hangi sebepleri senden önemli tutar diye düşünmedim değil.

Unutmayın, büyük sorunlar küçük sorunlarla başlar. Önemseyin. Önemsetin o nişanlı şahsına da.

Bildigim kadarıyla soyledigin oyun online. Yani cep telefonu ve interneti oldugu surece her yerde oynayabilir. İlla bulusması mı gerekiyormus.

Oynamasın demiyoruz, benim eşim de bir sürü oyun oynuyor ama seninki önem sırasını bilmiyor. Sen hastayken senden önce bir oyuna zaman bulup, sana bulamıyorsa burada sorun vardır demek.

Fırsat bulduğu her an neredeyse

Anladım. Bunu sınırlandırabilir en azından. Siz hastanız, gelsin istiyorsunuz ve yalan söyleyerek oyuna gidiyor. Bunun baskı ile açıklanabilir olduğunu sanmıyorum. O zaman 24 saat oyun oynasın, sizi aldatsın vs. baskı olması diye susun. Bencilce bir yapıya bürünmüş. Ki şu anda en taze zamanlarınız, ilginin en yüksek olması gereken dönem. Şimdi böyle yapan ve oyunu size tercih eden biri ileride daha ciddi boyuta getirir. Üstüne de sizi suçlar. Pişman olmazsa ve oyunu sınırlandırmazsa ilişkinizi gözden geçirin. En kızdığım nokta hasta olmanız oldu şu anda. Geçmiş olsun diliyorum. Umarım üzülmezsiniz.

Anladım. Bunu sınırlandırabilir en azından. Siz hastanız, gelsin istiyorsunuz ve yalan söyleyerek oyuna gidiyor. Bunun baskı ile açıklanabilir olduğunu sanmıyorum. O zaman 24 saat oyun oynasın, sizi aldatsın vs. baskı olması diye susun. Bencilce bir yapıya bürünmüş. Ki şu anda en taze zamanlarınız, ilginin en yüksek olması gereken dönem. Şimdi böyle yapan ve oyunu size tercih eden biri ileride daha ciddi boyuta getirir. Üstüne de sizi suçlar. Pişman olmazsa ve oyunu sınırlandırmazsa ilişkinizi gözden geçirin. En kızdığım nokta hasta olmanız oldu şu anda. Geçmiş olsun diliyorum. Umarım üzülmezsiniz.

Çok teşekkür ederim. Ben de üzerine düşmicem. Çünkü ne söylesem sıkıyor bunaltıyor oluyorum. Yordu beni iyice. Düzelmesi tek temennim

Bir oyunu ilerde evlenmeyi planladığı kişiden önemli buluyorsa, önemli tutuyorsa acaba ilerde hangi sebepleri senden önemli tutar diye düşünmedim değil.

Unutmayın, büyük sorunlar küçük sorunlarla başlar. Önemseyin. Önemsetin o nişanlı şahsına da.

Bildigim kadarıyla soyledigin oyun online. Yani cep telefonu ve interneti oldugu surece her yerde oynayabilir. İlla bulusması mı gerekiyormus.

Oynamasın demiyoruz, benim eşim de bir sürü oyun oynuyor ama seninki önem sırasını bilmiyor. Sen hastayken senden önce bir oyuna zaman bulup, sana bulamıyorsa burada sorun vardır demek.

Ben de bunu anlatmaya çalıştığım esnada savunma olarak sıktın bunalttın diyor. Dediğinşz gibi yapıcam bakalım ne olacak. Teşekkür ederim

anaaa pubg :KK70:
hastalık bu hastalık ben de takıldım bırakamıyorum :KK53:

ne desem bilemedim gidim bir el atim bari :olamaz:
Hah tam senlik konu git at bir el tabi:halay:
Konu sahibi hevesi geçene kadar yüz vermeyin arayıp sormayın.O sizi aradığında da meşgulum sonra konuşalım deyip kapatın burnu sürtsun biraz :işsiz:

Back
X