Nasıl bir yol izleyeyim ?

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaslar bir arkadas beni bir arkadasiyla tanistirmak istedi. Cocuk baska bir sehirde. Fotograftan begendim ve sor hayatinda kimse yoksa o da begenirse gorusmek isterim diye. Arkadasta oyle olmasin yanina birlikte gidelim o seni begenirse bana soyler dedi. Neyse birlikte gitme isi olmadi ben is amacli tek basima gidecegim. Cocugun is amacli herkese acik hesabi var. Cocuga adimi soyadimi soyledi hangi gun gidecegimi biliyor. Ama bu kadar biliyor. Sizce cocugun bu is hesabini gitmeden takip etsem mi? Bir de cocuk bekar(hayatinda kimse yok) ve bu arkadasima bana birini bul diyen biri gidince nasil davransam:)

Son düzenleme:
Arkadaşın gitmiyorsa senin tanımadığın birinin yanına tek gitmen doğru değil. Meraklıymışsın gibi bir izlenim yaratır. Ayrıca takip de etme. Başka bir zaman arkadaşınla beraber görüşün.

Görüşmek zorunda değilsin değil mi. Tanışmak isteyen adam kendi gelir. Gelinlikle gidecekmiş gibi durdunuz yani burdan bakınca…
Adamin benden haberi yokki arkadasim bi kiz var tanistirayim sizi demedi is amacli gidicem yanina

Zaten çocuğun fotoğrafını görüp beğendiğini, fotoğrafımı göster beni beğenecek mi dediğini falan hepsini biliyor muhtemelen zaten. Bu işler öyle oluyor, herkes her şeyi biliyor ama kimse hiçbir şey bilmiyormuşcasına

Normalde birlikte plan yapmistik ama arkadasim gelemiycek ben iptal edemem ve meraklida olabilirim acikcasi ne var ki bunda ki is icin gidiyorum

Hayir cocuk hicbisey bilmiyor yanimda konustu bilmedigine eminim

Normalde birlikte plan yapmistik ama arkadasim gelemiycek ben iptal edemem ve meraklida olabilirim acikcasi ne var ki bunda ki is icin gidiyorum

İşinizi halledip dönün o zaman. Meraklıysanız sizin bileceğiniz bir konu elbette ama karşıdaki bunu anladığı anda hiçbir değeriniz kalmaz. Siz bilirsiniz yine de.

İşinizi halledip dönün o zaman. Meraklıysanız sizin bileceğiniz bir konu elbette ama karşıdaki bunu anladığı anda hiçbir değeriniz kalmaz. Siz bilirsiniz yine de.
Tesekkurler katilmiyorum size pek acikcasi birini begendini belli edince deger neden kalmasin ki belki de begenmiycem tabi gorunce bilmiyorum

Bu ne ya, jüriye kendini beğendirme ve seçtirme çabası gibi olmuş. Paşa hazretleri sizi beğenirse söylermiş , öyle mi? Ayağına gidip bi şansınızı deneyecekmişsiniz, ya??

Hayatta gitmem. Şuna bak yahu, sanki marketten armut seçiyor beyefendi. Valla aşırı sinirlendim.

Siz nasıl kabul ettiniz böyle bir şeyi??

Hay yazan elini öpem

Tesekkurler katilmiyorum size pek acikcasi birini begendini belli edince deger neden kalmasin ki belki de begenmiycem tabi gorunce bilmiyorum

Belli bi süreçten sonra belli edilir, oturulur bir iki sohbet edilir bisüre mesajlaşılır felan. Daha hiç yüzyüze gelmemişken belli edilmez. Sağlam bir ilişki istiyorsanız Bence yani benim fikrim :)

Konuyu tam anlamadiniz sanirim arkadasim bu kiz seni begendi demedi is icin gidicez dedi ki oyle de gercekten bi is durumu var kacirdiginiz
Adamin haberi yok adam da aslinda bana birini bul diyor ama arkadasim direk soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…