Nasıl bir yol izleyeyim ?

Is gorusmesi yaptiktan sonra arkadasiniz ona begendin mi diye sormayacaksa sorun yoktur bence.Is gorusmesi yapar donersinir.Ama sorarsa o zmaan sıkıntı,ayagina gitmis olursunuz.
Himm o acidan dusunmemistim
Arkadasla birlikte gidecektik normalde
Sorar mi bilmiyorum acikcasi benden o anlamda bahsetmedi direk is olayina girdi
isinde cok iyi aslinda is amacli da gidiyorum bunu detaylica belirtebilirim gittigimde

Biraz ağırdan mı alsanız kendinizi. Çok meraklı gibi izlenim veriyorsunuz

Haklisiniz arkadasim soylese belki cocuk gelecek su an sadece is amacli gidecegimi saniyor. Is tarafi da var olayin kesinlikle. Bilemedim acikcasi. Randevuyu iptal edip Gitmesemde arkadasim soylemiyor ve cocukta hos birisi.

Biraz ağırdan mı alsanız kendinizi. Çok meraklı gibi izlenim veriyorsunuz
Olabilir ama karsi tarafin bunlardan hic haberi yok sadece is icin gidecegimizi biliyor bu kesin.
Ama haklisiniz agirdan alma konusunda. Ama henuz hic bisey yapmadim:)

Sanirim siz cocugu baya baya begenmissiniz.Ama onu gormeye gittiginiz er gec ortaya cikar.Is icin geldim diye israrci olursaniz adam zaten baska maksatlar oldugunu kolayca anlar.

Olabilir ama karsi tarafin bunlardan hic haberi yok sadece is icin gidecegimizi biliyor bu kesin.
Ama haklisiniz agirdan alma konusunda. Ama henuz hic bisey yapmadim:)
Eminmisiniz haberi olmadığından. Çöpçatanlık durumlarında beğenme istememe durumlarında her iki tarafa da amann Haa haberin yokmuş gibi davran tembihi yapılır. İstenmeyen taraf incinmesin diye. Yine de sizin kararınız

Kesinlikle eminim yuzde yuz haberi yok
Soyledi ve begenmediyse arkadasim soylerdi kesin zaten daha yeni yanimda konustu mesajlasti o yuzden bu kadar eminim

Arada arkadaşınız yokken, kendisiyle ortak bir iletişim,konuşmuşluk,sohbetiniz vs. yokken ilk adımı sizin atmanız ve tek gitmeniz bence iyi olmaz. Karşı taraf sizden haberdarsa zaten önce arkadaşınıza çıtlatırdı sonra sizinle bir şekilde iletişime geçebilirdi,sizi ekleyip yazabilir bu daveti size o yapabilirdi değil mi?

Karsi taraf benden haberdar degil. is icin gidecegimj biliyor bekar oldugumu bile bilmiyor ki. Ben arkadasima madem o da birini ariyor soyle dedim ama soylemedi

Birini bul diyebiliyorsa bak bi arkadaşım var seni tanıştırayım deyip bir şekilde sizin yanınıza getirmeli diye düşünüyorum.

Birini bul diyebiliyorsa bak bi arkadaşım var seni tanıştırayım deyip bir şekilde sizin yanınıza getirmeli diye düşünüyorum.
Bencede ama arkadasim onu yapmiyor
Ben de bi tanismak istiyorum acikcasi

Arkasiniz neden onun resmini size gösterdi ama sizinkini ona göstermek yerine ayağına yollamayı tercih etti

Arkasiniz neden onun resmini size gösterdi ama sizinkini ona göstermek yerine ayağına yollamayı tercih etti
Bilmiyorum
Normalde gidecektik onun oldugu sehire zaten bu durum ortada yokken o yuzden mi heralde
Ama bi kac kez soyle dememe ragmen soylemedi cocuga beni.

Bence sen bekle iş amaçlı git madem çocuk hiçbir şey bilmiyor. Orda bir görüşün. Yani iş için. Genel tavrına, iş ahlakına felan bak. Aklına yatarsa arkadaşına söyle sizi bir araya getirsin çocuğu çağırıp. Zaten çocuk seni olumlu bulursa kalkıp gelir.

Çok mantıklı zaten gidip ilanı aşk edecek halim yok herkes öyle sandı sanırım:) istesemde yapamam öyle bi yapım yok. Arkadaşım çocuğa söylese aslında belki çocuk görüşmek isteyecek gelecek ama söylemiyor. Ben bir gidip tanışayım zaten o da beşenirse kendide adım atar arkadaşıma hiç söylemeden

Çocuğun karakterini bilmeden bende bişeye başlamayın. Arkadaşınız kefil olsada insanların hep farklı farklı yüzleri var iyi bir arkadaş kötü bir sevgili kötü bir ticaret ahlakı olabilir. Bence siz bir bahane ile bir kaç kez iletişime geçin bakın iş yaptığı birine karşı nasıl davranıyor. Hem iletişim ortamı da sağlanmış olur.

Bencede ama arkadasim onu yapmiyor
Ben de bi tanismak istiyorum acikcasi

Bana abes geldi.
Beni biriyle tanıştır diyen o.
Önce ona fotoğraf gösterip onu sizin ayağınıza getirseymiş keşke.
Ben fesat bir insanım sanırım iyi niyetli düşünemiyorum.

Haklısınız arkadaşım bana çocuğu çok övdü. Ama tanımak lazım tabi. Zaten iş ortamına giricem orada gözlemlerim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…