Zaten public hesabi takip edince belli etmis olmam sanki. Ki ediledebilir bence benim fikrim bu daBelli bi süreçten sonra belli edilir, oturulur bir iki sohbet edilir bisüre mesajlaşılır felan. Daha hiç yüzyüze gelmemişken belli edilmez. Sağlam bir ilişki istiyorsanız Bence yani benim fikrim :)
Zaten public hesabi takip edince belli etmis olmam sanki. Ki ediledebilir bence benim fikrim bu da
Cok pardon kabul etme zorunlulugum oldugunu bilmiyordum. Sizin gibi uslupta konusan biriyle ayni goruste olmadigima da ayrica mutlu oldum. Tesekkurler:)Ne desek kabul etmiyorsun, kafanda bir karar var zaten. Ne diye soruyorsun o halde? İnstagramdan da takip eeet, koşa koşa git boynuna da sarıııll, napıyorsan yap be kardeşim.
Cok pardon kabul etme zorunlulugum oldugunu bilmiyordum. Sizin gibi uslupta biriyle ayni goruste olmadigima da ayrica mutlu oldum. Tesekkurler:)
Haberi olmadigina eminim begendigimden de haberi yok eminim bunada. Eminim diyorum hala vardir diyorsunuz haberi yok kesin bu. Tanismaya degil is icin gidiyorum anlayamamissiniz tam.Tanismak isteyen gelir,tanisir,gorusur.Neden bir kadin erkegin yanina tanismaya gidiyor ki?Ayrica siz eminim deseniz de o kisinin sizden haberi vardir.Onu begendiginizi duydugu halde sizinle tanismaya gelmiyorsa o adam ise yarmaz,atin gitsin.
Kabul etmemenin adabi derkenUslubumda sorun olduğunu sanmıyorum. Zira birkaç mesajdır bilale anlatır gibi anlatıyorum. Kabul etmemenin de bir adabı var, ayak diretir gibi mızmızlanarak yapılmaz. Neyse ben konuyu takipten çıktım.
Kabul etmemenjn adabi derkenUslubumda sorun olduğunu sanmıyorum. Zira birkaç mesajdır bilale anlatır gibi anlatıyorum. Kabul etmemenin de bir adabı var, ayak diretir gibi mızmızlanarak yapılmaz. Neyse ben konuyu takipten çıktım.
Çocuk normalde bana birini bul diyorsa, sizi neden söylemiyor?Konuyu tam anlamadiniz sanirim arkadasim bu kiz seni begendi demedi is icin gidicez dedi ki oyle de gercekten bi is durumu var kacirdiginiz
Adamin haberi yok adam da aslinda bana birini bul diyor ama arkadasim direk soylemedi
Haklisiniz arkadasima beni soyle dedim ama o da soylemedi is icin gitme durumumuz var diye sanirim. Bence de soyle baksin begenirse gorusuruz dedim ama yok diyorÇocuk normalde bana birini bul diyorsa, sizi neden söylemiyor?
Sizi gidip kendinizi göstereceksiniz, beyfendi beğenirse arkadaşınızla soracak.
Ne gerek var.l böyle bir şeye?
Neyden çekiniyormuş da yok diyormuş acaba? Sanki kendi görüşecekHaklisiniz arkadasima beni soyle dedim ama o da soylemedi is icin gitme durumumuz var diye sanirim. Bence de soyle baksin begenirse gorusuruz dedim ama yok diyor
Anlamadim ben de acikcasi.Neyden çekiniyormuş da yok diyormuş acaba? Sanki kendi görüşecek
Gitmezdim yerinizde olsaydım bu şekilde.Haklisiniz arkadasima beni soyle dedim ama o da soylemedi is icin gitme durumumuz var diye sanirim. Bence de soyle baksin begenirse gorusuruz dedim ama yok diyor
Ay haklisiniz bekar demem komik olmus yani hayatinda kimsenin olmadigi kesin demek istemistim:)Çocuk bekar diye belirtmeniz ilginç olmuş:) Bekar olmasa bu süreçlere girmezdiniz herhalde
E bana birini bul diyorsa açıkça söylemesinde fayda var. En azından eslem diye arkadaşım var iş için senin oralarda olacak ben sizi yakıştırdım görüşmek ister misin gibi bir şey diyebilir
Anlamadm,cunku arkadasiniz isim ve soyisminizi vermis.Yani bunu neden yapmis?is icin mi?eger oyleyse sorun yok,is konusur donersiniz.Yani bu isi instagramdan takip etmeye kadar vardirmaniza gerek yok bence.Arkadasiniz arabuluculugu yapamamis zannederim.Bu iste bir terslik var cunku.Haberi olmadigina eminim begendigimden de haberi yok eminim bunada. Eminim diyorum hala vardir diyorsunuz haberi yok kesin bu. Tanismaya degil is icin gidiyorum anlayamamissiniz tam.
Gitmezdim yerinizde olsaydım bu şekilde.
Arkadaşınızin tavrı da bir tuhaf.
Anlamadm,cunku arkadasiniz isim ve soyisminizi vermis.Yani bunu neden yapmis?is icin mi?eger oyleyse sorun yok,is konusur donersiniz.Yani bu isi instagramdan takip etmeye kadar vardirmaniza gerek yok bence.Arkadasiniz arabuluculugu yapamamis zannederim.Bu iste bir terslik var cunku.
Is gorusmesi yaptiktan sonra arkadasiniz ona begendin mi diye sormayacaksa sorun yoktur bence.Is gorusmesi yapar donersinir.Ama sorarsa o zmaan sıkıntı,ayagina gitmis olursunuz.Evet is icin ismimi verdi arabuluculuk yapmiyor
Yani bana cocugu soyledi yakisiriniz diye ama cocuga beni soylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?