Nasıl bir yol izleyeyim ?

Belli bi süreçten sonra belli edilir, oturulur bir iki sohbet edilir bisüre mesajlaşılır felan. Daha hiç yüzyüze gelmemişken belli edilmez. Sağlam bir ilişki istiyorsanız Bence yani benim fikrim :)
Zaten public hesabi takip edince belli etmis olmam sanki. Ki ediledebilir bence benim fikrim bu da

Zaten public hesabi takip edince belli etmis olmam sanki. Ki ediledebilir bence benim fikrim bu da

Ne desek kabul etmiyorsun, kafanda bir karar var zaten. Ne diye soruyorsun o halde? İnstagramdan da takip eeet, koşa koşa git boynuna da sarıııll, napıyorsan yap be kardeşim.

Ne desek kabul etmiyorsun, kafanda bir karar var zaten. Ne diye soruyorsun o halde? İnstagramdan da takip eeet, koşa koşa git boynuna da sarıııll, napıyorsan yap be kardeşim.
Cok pardon kabul etme zorunlulugum oldugunu bilmiyordum. Sizin gibi uslupta konusan biriyle ayni goruste olmadigima da ayrica mutlu oldum. Tesekkurler:)

Tanismak isteyen gelir,tanisir,gorusur.Neden bir kadin erkegin yanina tanismaya gidiyor ki?Ayrica siz eminim deseniz de o kisinin sizden haberi vardir.Onu begendiginizi duydugu halde sizinle tanismaya gelmiyorsa o adam ise yarmaz,atin gitsin.

Cok pardon kabul etme zorunlulugum oldugunu bilmiyordum. Sizin gibi uslupta biriyle ayni goruste olmadigima da ayrica mutlu oldum. Tesekkurler:)

Uslubumda sorun olduğunu sanmıyorum. Zira birkaç mesajdır bilale anlatır gibi anlatıyorum. Kabul etmemenin de bir adabı var, ayak diretir gibi mızmızlanarak yapılmaz. Neyse ben konuyu takipten çıktım.

Tanismak isteyen gelir,tanisir,gorusur.Neden bir kadin erkegin yanina tanismaya gidiyor ki?Ayrica siz eminim deseniz de o kisinin sizden haberi vardir.Onu begendiginizi duydugu halde sizinle tanismaya gelmiyorsa o adam ise yarmaz,atin gitsin.
Haberi olmadigina eminim begendigimden de haberi yok eminim bunada. Eminim diyorum hala vardir diyorsunuz haberi yok kesin bu. Tanismaya degil is icin gidiyorum anlayamamissiniz tam.

Uslubumda sorun olduğunu sanmıyorum. Zira birkaç mesajdır bilale anlatır gibi anlatıyorum. Kabul etmemenin de bir adabı var, ayak diretir gibi mızmızlanarak yapılmaz. Neyse ben konuyu takipten çıktım.
Kabul etmemenin adabi derken
Takdir edersiniz ki kisiden kisiye gorusler degisebilir
Sadece sizin dusunceniz mi dogru yani anlayamadim nasil bir bakis acisi bu ?
Cikmaniza cok cok sevindim

Kabul etmemenjn adabi derken
Takdir edersiniz ki kisiden kisiye goruslee degisid
Sadece sizin dusunceniz mi dogru yani anlayamadim nasil bir acisi bu ?
Cikmaniza cok cok sevindim

Konuyu tam anlamadiniz sanirim arkadasim bu kiz seni begendi demedi is icin gidicez dedi ki oyle de gercekten bi is durumu var kacirdiginiz
Adamin haberi yok adam da aslinda bana birini bul diyor ama arkadasim direk soylemedi
Çocuk normalde bana birini bul diyorsa, sizi neden söylemiyor?
Sizi gidip kendinizi göstereceksiniz, beyfendi beğenirse arkadaşınızla soracak.
Ne gerek var.l böyle bir şeye?

Çocuk normalde bana birini bul diyorsa, sizi neden söylemiyor?
Sizi gidip kendinizi göstereceksiniz, beyfendi beğenirse arkadaşınızla soracak.
Ne gerek var.l böyle bir şeye?
Haklisiniz arkadasima beni soyle dedim ama o da soylemedi is icin gitme durumumuz var diye sanirim. Bence de soyle baksin begenirse gorusuruz dedim ama yok diyor

Çocuk bekar diye belirtmeniz ilginç olmuş:) Bekar olmasa bu süreçlere girmezdiniz herhalde

E bana birini bul diyorsa açıkça söylemesinde fayda var. En azından eslem diye arkadaşım var iş için senin oralarda olacak ben sizi yakıştırdım görüşmek ister misin gibi bir şey diyebilir

Haklisiniz arkadasima beni soyle dedim ama o da soylemedi is icin gitme durumumuz var diye sanirim. Bence de soyle baksin begenirse gorusuruz dedim ama yok diyor
Neyden çekiniyormuş da yok diyormuş acaba? Sanki kendi görüşecek

Neyden çekiniyormuş da yok diyormuş acaba? Sanki kendi görüşecek
Anlamadim ben de acikcasi.
Boyle de garip geliyor anlatinca ama cocuk onu gormek icin gittigimi bilmiyor is icin diye dusunuyor bilmedigine de adim kadar eminim

Ay haklisiniz bekar demem komik olmus yani hayatinda kimsenin olmadigi kesin demek istemistim:)
Bence oyle soylese daha iyi olurdu

Haberi olmadigina eminim begendigimden de haberi yok eminim bunada. Eminim diyorum hala vardir diyorsunuz haberi yok kesin bu. Tanismaya degil is icin gidiyorum anlayamamissiniz tam.
Anlamadm,cunku arkadasiniz isim ve soyisminizi vermis.Yani bunu neden yapmis?is icin mi?eger oyleyse sorun yok,is konusur donersiniz.Yani bu isi instagramdan takip etmeye kadar vardirmaniza gerek yok bence.Arkadasiniz arabuluculugu yapamamis zannederim.Bu iste bir terslik var cunku.

Evet is icin ismimi verdi arabuluculuk yapmiyor
Yani bana cocugu soyledi yakisiriniz diye ama cocuga beni soylemedi.

Evet is icin ismimi verdi arabuluculuk yapmiyor
Yani bana cocugu soyledi yakisiriniz diye ama cocuga beni soylemedi.
Is gorusmesi yaptiktan sonra arkadasiniz ona begendin mi diye sormayacaksa sorun yoktur bence.Is gorusmesi yapar donersinir.Ama sorarsa o zmaan sıkıntı,ayagina gitmis olursunuz.

bu tarz meselelere böyle davranışlarla girişmeyin
arkadasınız dese kı ona
ya benım bır arkadasım senın sehrıne ıs ıcın gelecek tanısmanızı ısterım ona da senden bahsedeyım ısmını vereyım bırbırınızı bır ekleyın ıkısınızı de severım ıyı anlasırsınız dese ön ayak aracı olsa anlarım da
ama sızın bu kadar ustun cabanız karsı tarafda bır uzaklasma kacma ıstegı uyandırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…