- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
uyandığım gibi sigara istiyor canım aç karna içemiyorum e yanınada en yakışan kahve hoş belki sigaranın yanında zencefil içsem tiksinirim ama benimkide böyle bi sağlıksız yaşam arkadaşımHic birakmaz artik dedigim yillarin icicileri bir gun aniden biraktilar. Yillardir icmiyorlar. Herhangi bir urun kullanmadilar. Gune kahve ve biskuvi ile baslamak da iyi degil bence ya. Zencefil yesil cay falan icsen.
canim yemin etmekten korkuyirsan bozmasindan falan sukadar gun icmicem de benim koca oyle yapiyir 21 gun falan icmiyir sonra yine basliyirherkese günaydın.kızlar benim derdim sigaraya olan bağımlılığım. yaklaşık 8 senedir içiyorum ve artık bırakmak istiyorum bunun için denemediğim ilaç almadığım akıl kalmadı. normal bi insan ilaçla bırakabilyorumuş ben ilaca başladığımda inanın daha çok içtim. akşamları kendi kendime yatarken yarın sigara içmeyeceğim diyorum. sabah kalkıyorum ilk işim kendime bi kahve yapmak hemen iki bisküvi yiyip arkasından sigraya yakmak oluyor. günde 1 pakete yakın içiyorum. sizler sigarayı bırakabildiniz mi nasıl bıraktınız lütfen bana akıl verim. şimdiden çok teşekkür ediyorum belki bende sizlere imrenerek sigarayı bırakabilirim
sap kadar sigara içinde diz boyu günaha girmeyeyim yacanim yemin etmekten korkuyirsan bozmasindan falan sukadar gun icmicem de benim koca oyle yapiyir 21 gun falan icmiyir sonra yine basliyirbirkerede bozdu sanirim yemini ni
o sap gibi sigara seni elinde oynatiyorsap kadar sigara içinde diz boyu günaha girmeyeyim ya
sap kadar sigara içinde diz boyu günaha girmeyeyim ya
Sigaranin yanina yakisani hayatindan cikarmak yardimci olabilir belki. 30 gun kuralin bir dene istersen.uyandığım gibi sigara istiyor canım aç karna içemiyorum e yanınada en yakışan kahve hoş belki sigaranın yanında zencefil içsem tiksinirim ama benimkide böyle bi sağlıksız yaşam arkadaşım
7 gub oruc tutuluyir diye biliyimtevbe namazı kılarsın
Sigaranin yanina yakisani hayatindan cikarmak yardimci olabilir belki. 30 gun kuralin bir dene istersen.
ben icmedim ama bu gidisle baslicamsiz hiç sigara içmedeniz galiba:))
7 gub oruc tutuluyir diye biliyimveya para veriyin
canim istiyor bide insanlar siklnca iciyolar ya derdinizi aliyor galiba ondan da icesim var :)aman ha
alın karşınızda bir örnek bir daha bırakamıyorsunuz sakın başlamayın lütfencanim istiyor bide insanlar siklnca iciyolar ya derdinizi aliyor galiba ondan da icesim var :)
alın karşınızda bir örnek bir daha bırakamıyorsunuz sakın başlamayın lütfen
canim istiyor bide insanlar siklnca iciyolar ya derdinizi aliyor galiba ondan da icesim var :)
Bir sey soylerim ama ortalik karisir :))) Iradesi olan direkt birakiyor zaten zayif olan da mecbur alternatifler deneyecek.siz hiç sigara içmedeniz galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?