- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
ay tamam sakin ol simdi sinurden yakcan bitane :/derdimizi değil ömrümüzü alıyor
bıraksanız bile hayatınızın sonuna kadar artık bağımlı biri olmaya değecek bir dert aldığı teselli verdiği yok zıkkımın
Bir sey soylerim ama ortalik karisir :))) Iradesi olan direkt birakiyor zaten zayif olan da mecbur alternatifler deneyecek.
ay tamam sakin ol simdi sinurden yakcan bitane :/
benim kica icmeyince ortaligi yikiyir sinirlennce sende oyle oluyin mu :/
yakık zaten.. siniride almıyor demek ki
hadi canıııımmm. :):) yakma yakma nası tutuyosu kendini banada yaktırma lütfen :):)Saka mi bu ya
Ailemin evindeyim, sigarayi onlara ben biraktirdigim icin ben sigara iciyorum demeye yuzum yok o yuzden evde sigara icmiyorum. Bu bahaneyle belki birakirim diye kendimi zorliyorum bugun 7. Gunum 7 gundur sigara icmiyorum. artik iyice delirtmeye basladi dayanamiyorum sigaradan baska bir sey dusunemiyordum niyeti bozmustum dur dedim kk'ya gireyim azcik dert okuyayim kafam dagilsin
Karsima cikan konuya bak
Bana yardim edin yoksa dayanamiyciim
benim kica icmeyince ortaligi yikiyir sinirlennce sende oyle oluyin mu :/
canm 21 hun sonra alisiyon derler ama tam bilmiyom Allah kolaylik versin :/Saka mi bu ya
Ailemin evindeyim, sigarayi onlara ben biraktirdigim icin ben sigara iciyorum demeye yuzum yok o yuzden evde sigara icmiyorum. Bu bahaneyle belki birakirim diye kendimi zorliyorum bugun 7. Gunum 7 gundur sigara icmiyorum. artik iyice delirtmeye basladi dayanamiyorum sigaradan baska bir sey dusunemiyordum niyeti bozmustum dur dedim kk'ya gireyim azcik dert okuyayim kafam dagilsin
Karsima cikan konuya bak
Saka mi bu ya
Karsima cikan konuya bak
Ben maddi anlamda beni ne kadar yiprattigini kendime göstererek biraktim..herkese günaydın.kızlar benim derdim sigaraya olan bağımlılığım. yaklaşık 8 senedir içiyorum ve artık bırakmak istiyorum bunun için denemediğim ilaç almadığım akıl kalmadı. normal bi insan ilaçla bırakabilyorumuş ben ilaca başladığımda inanın daha çok içtim. akşamları kendi kendime yatarken yarın sigara içmeyeceğim diyorum. sabah kalkıyorum ilk işim kendime bi kahve yapmak hemen iki bisküvi yiyip arkasından sigraya yakmak oluyor. günde 1 pakete yakın içiyorum. sizler sigarayı bırakabildiniz mi nasıl bıraktınız lütfen bana akıl verim. şimdiden çok teşekkür ediyorum belki bende sizlere imrenerek sigarayı bırakabilirim
Valla tutuyordum ama suan tutamiyorum sanirim cok kotuyum kafayi yiyecegim sinirlerim bozulduhadi canıııımmm. :):) yakma yakma nası tutuyosu kendini banada yaktırma lütfen :):)
Ya ben o 21 kuralini sigara icin degil de sagliksiz besinler icin denemistim ama hic bir etkisi olmadicanm 21 hun sonra alisiyon derler ama tam bilmiyom Allah kolaylik versin :/
Ben 20 yıldır içiyodum ve 3 temmuzda bıraktım.. ilk 1 hafta nikotin sakızı kullandım.. Şimdi hiçbişey kullanmıyorum ara sıra canım istiyo ama irademe hakim oluyorum.. Fiziksel bağımlılığım geçti ama zihinsel bağımlılık biraz uzun sürebiliyo tabi.. Bence tek çözümü irade.. Başarılar dilerim :)herkese günaydın.kızlar benim derdim sigaraya olan bağımlılığım. yaklaşık 8 senedir içiyorum ve artık bırakmak istiyorum bunun için denemediğim ilaç almadığım akıl kalmadı. normal bi insan ilaçla bırakabilyorumuş ben ilaca başladığımda inanın daha çok içtim. akşamları kendi kendime yatarken yarın sigara içmeyeceğim diyorum. sabah kalkıyorum ilk işim kendime bi kahve yapmak hemen iki bisküvi yiyip arkasından sigraya yakmak oluyor. günde 1 pakete yakın içiyorum. sizler sigarayı bırakabildiniz mi nasıl bıraktınız lütfen bana akıl verim. şimdiden çok teşekkür ediyorum belki bende sizlere imrenerek sigarayı bırakabilirim
Bir ayi geckin daha buradayim ama nasil dayanirim bilmiyorum. 6 gun boyunca iyi kotu idare ediyordum ama suan beynim de surekli led isiklarla sigara yaziyorahaha bu çok iyiydi..
ne kadar kalıcan?
3 haftadan sonra yoksunluk hissi geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?