Nasıl biri çözemiyorum

Onu kızdığı için soyledi diye dusundum hep. Bir de bunu bir o biliyor kimseye anlatmadim. Ayrıca cok yalnizim bir tek onu taniyorum yasadigim yerde.

Yani yangından kaçarken doluyamı tutulmayı tercih ettiniz.
Tek kalın ne olacak yani ! illaki tanırsınız doğru birini yani.
Hadi evlendin hala bu saplantısı devam ederse ne olacak
Neyse şuan hiç açıyor mu bu konuları peki veya farklı istekleri varmı ?
Bu arada kaç yaşındasınız acaba ?

Suan bu konulari hic acmadi. Bir kaç ay gecti uzerinden konunun belki daha uzun zamandır hatirlamiyorum ama hic acmadi. Surekli arar sorar her gun arar. Yalniz bu hafta konurken onu soyledikten sonra sakasina istermis gibi konustu. Bende onu denemek icin tamam dedim. Sacmalama ya ben saka yapiyorum dedi. Yasimiz 24.

Oyle olma olasılığı var aslında ama suan sakaya vuruyor gibi. Yani saka ile karisik bir sey istiyormus gibi. Belki de hic soylememeliydim.
sırf bunun için de seninle birlikte olmak istiyodur kendince. Erkek değil mi aklı orda hep..

Ben sadece dikkatli olmanızı ve bu sefer yoğurdu üfleyerek yemenizi tavsiye ederim.
Yaş 24 ve çok gençsiniz 2.defa üzülmenizi istemem
Ne olursa olsun yavaş ilerleyin ve sizinle cinsellik için beraber olacaksa olabildiğince uzaklaşın kaçın.
Şakası bile kötü gerçekten .
Böyle muhabbetler bukadar yeni bir ilişki için çok erken .

Hic anlatmamaliydim.Benim hatam.
Sizin hatanız değil. Onun hatası. Kendinizi suçlamayın.

Bir ilişkiye başlarken karşı tarafın geçmişte bir şeyler yaşayıp yaşamadığını bilmek önemli. Daha doğrusu şöyle önemli, benim için hiç değil ama erkekler bu konuda daha takıntılı olabiliyor. Eğer ilişki ilerledikçe takıntı yapacak bir adamsa başlarda söyleyip bitirmek en güzeli.

Ama tabii ne kadar başta ve nasıl söylediniz o önemli.

Seni bu şekilde eleştiren biriyle kesinlikle uyuşmuyorsun yaşam bakımından, ayrıca kendisi her işi yapıp başkasına gelince namus belası kesilen tipik bir dallama işte, ne bekliyorsun ki? Hem o zaman eleştirmiş, sonra niye geri adım atıyor vahiy mi indi? Aklınca seni kullanacak.
Yalan söylemesi en basitlerinden... Koşarak kaç ondan, geleceksiz bi tip.

Haklisiniz, aslinda ona hic bir zaman sen benim sevgilimsin falan demedim. Yani hep gidebilecegimi hissettirdim. Su andan sonra da oyle bir sey isterse buna izin vermem.

iyi ki anlatmışsın baksana niyetini anlamış oldun.
Canım bak daha yol yakınken karaktersiz birine ömür bağlama.
Elbet dürüst düzgün biri karşına çıkacaktır.

Haklısınız, ondan uzak durmam gerektigi sonucuna vardım yazdiklarinizdan. Bazen insan icinde bulunduğu durumu göremiyor.

Haklisiniz, aslinda ona hic bir zaman sen benim sevgilimsin falan demedim. Yani hep gidebilecegimi hissettirdim. Su andan sonra da oyle bir sey isterse buna izin vermem.

AMAN diyeyim bedeniniz size çok kıymetli ,basite indirgenmemeli .
Bunu sadece sizi hakeden ileride düzeyli bir ilişki yaşayabileceğiniz bir insan ile olmalı beraber yaşlanıp aynı yastığa baş koyabileceğiniz bir insan.

Ne yazikki hata yaptim ve umutsuzluga düşüyorum. Bu yuzden saglikli karar veremiyorum. O insanla ne de baska biriyle olmayacak cunku bu defa kadiramam o psikolojiyi. Beni bu hatamla kimse gercekten sevmeyecek bunu gördüm.

Ne yazikki hata yaptim ve umutsuzluga düşüyorum. Bu yuzden saglikli karar veremiyorum. O insanla ne de baska biriyle olmayacak cunku bu defa kadiramam o psikolojiyi. Beni bu hatamla kimse gercekten sevmeyecek bunu gördüm.

Hayır asla öyle düşünme rabbim gönlüne göre hayırlı olan bir insanı nasip etsin.
Sadece tövbe et , dua et :)
Emin ol ,bir tek o hatayı yapan sen değilsin bu yüzden öyle düşünme
Sadece daha sağlıklı ilerle ilşkilerinde yani illa biri olacak diye biriyle birlikte olma
Dogru insanın karşına çıkmasını bekle

Cok tesekkur ederim insallah. tovbe ettim,hayatimda o hataya yer vermeyecegim.

Annnlatttmaayıııınnnn,tecrübe konuşuyor.Eşinizden ya da sevgilinizden önce ne yaşadıysanız sizi ilgilendirir.Ben eşimden önce bir kişiyle çıktım,eli elime değmedi.Bizim zamanımızda öyleydi.Bundan 22 yıl öncesinden bahsediyorum.Eşim bunu bile kabullenemedi yıllarca ısıtıp ısıtıp önüme getirdi,anlatmayın rahat edin.Abla tavsiyesi

seni boyle yargilayan yalanci bir adam icin neden hala dusunuyorsun neden diye ben olsam bana ilk soylediginde nasil bir yalancisin ben bile senden daha erkegim mertce soyledim derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…