Nasıl biri çözemiyorum

Ne yazikki hata yaptim ve umutsuzluga düşüyorum. Bu yuzden saglikli karar veremiyorum. O insanla ne de baska biriyle olmayacak cunku bu defa kadiramam o psikolojiyi. Beni bu hatamla kimse gercekten sevmeyecek bunu gördüm.
Eğer yaptığınızın hata olduğunu düşünüyorsanız, dersinizi alır bir daha tekrarlamazsınız.

Bu hatamla kimse gerçekten sevmeyecek falan diye arabesk modlara girmeyin. Bakire olmayan bir yığın kadın gayet güzel aşk evlilikleri yapıyor, niye kimse sizi sevmesin? Siz kendinize değer verip sizi hak eden insanlarla olursanız sevilirsiniz. Hayatta bir zara, üç beş damla kana önem vermeyen bir sürü erkek var.

kendını saklayıp senı suclu cıkarmaya calısmıs..
bosluktaysan bıle ınan bu dolduracak bırı degıl ılerde daha buyuk bosluklar yasarsın.. sen yalan soylememıssın sonucta her tanıstıgın adama ılk gun anlatacak degılsın gecmısı.. ama o ben bıle yasamadım derken birincisi ''bile !'' ne demek nıye sen kımsınkı derler adam ?
ıkıncısı ıse yasadıgı halde orada yasamadım dıyerek yalan soylemıs..
daha anlatmadıgı durumlarda vardır cıkar sonra..
bırak gıtsın bi sorunlu bulunmazımı sankı..

Haklisiniz. Gitsin istiyorum.basta bunu cok istedim. Suan o gidince canım yanacak gibi hissediyorum. Ama bir yandan da karakterini dusunuyorum boyle bir insani sevemem diyorum. Aklim cok karisik
suan canınız yanmasın dıyorsanız ılerde cok daha fazla yanmasını kabul edıyorsunuz demektır bunu bılerek karar verın..

muhım olan karakter.. bakıre olmayıp da gayet ask evlılıgı yapan seven sevılen ve eskıyı hatırlamayan bırsuru kadın var..
ama once SİZ KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDECEKSİNİZ Kİ karsınızdakı de degerli görsün.. sız kendınızı degerlı kıymetlı bırıcık görmezsenız karsıdakının psıkolojısıne sıze olan tavrına gore kendınızın ne olduguna karar veremzsınız..

Ne yazikki hata yaptim ve umutsuzluga düşüyorum. Bu yuzden saglikli karar veremiyorum. O insanla ne de baska biriyle olmayacak cunku bu defa kadiramam o psikolojiyi. Beni bu hatamla kimse gercekten sevmeyecek bunu gördüm.
neden sapığın birine denkgeldin diye mi etrafta birsürü tatlı çocuk var
sen zaten yaptığını hata olarak görmeye devam edersen bu psikolojide olman normal
kaç kişiyle tanıştın da seni sevmeyeceğini gördün

bi şeyi çözmek istiyosan mantıksız düşüncelerden arın
şuan normal bi psikolojide değilsin ilk önce psikolojini düzelt sonra insanları hayatına sok zaten düzelince bu adamla konuşmayı geç miden bulanır

Bes para etmez bu adam da, aman kendinizi kaptirip ileri gitmeyin. Simdi durumdan yararlanmanin yollarini arayacak gibi geliyor bana

Oyle olma olasılığı var aslında ama suan sakaya vuruyor gibi. Yani saka ile karisik bir sey istiyormus gibi. Belki de hic soylememeliydim.
Eveeeet seninle yatmaya gelmis yalvar yakar Lutfen zaten kotu olan psikolojinizi iyice bozmasina izin vermeyin. Herseyi agirdan alin. Adam hic guven vermiyor.

Eveeeet seninle yatmaya gelmis yalvar yakar Lutfen zaten kotu olan psikolojinizi iyice bozmasina izin vermeyin. Herseyi agirdan alin. Adam hic guven vermiyor.

Boyle bir seyi asla kabul edemem. Onun karakterini de az cok biliyorum. Ama dediginiz gibi psikolojim iyi degil. Duzelmiyor ve hayatimda kimse yok suan cok yalnizim.büyük ihtimalle onunla konusmamin nedeni de bu durum.

Bes para etmez bu adam da, aman kendinizi kaptirip ileri gitmeyin. Simdi durumdan yararlanmanin yollarini arayacak gibi geliyor bana

Yararlanmasina izin vermem. Keske soylemeseydim diyorum. Gerci o zaman da nasil biri olduğunu ogrenemezdim.

Psikolojimi nasil duzeltecegimi bilmiyorum. Tek istedigim bu sehirden gitmek ve bir daha hic geri gelmemek. O insani da bir daha gormek istemiyorum.

oyh istedikçe yaptım deseydin

bu arada bu adamla görüşmeye devam etmek çok saçma değil mi sence ?
sakın sevgili filan olma bu sapıkla

Sevgili olmak icin sevmem lazim ben sadece alismisim ona. Cunku cok yalnizim hic arkadasim yok. Onu birakmak istedim yapisti iyice. Buradan gidince kurtulacagim.

Ben BİLE yapmadım ne demek ya hu. Erkeklik yapmayı, kadınlık da namusu korumayı gerektiriyomuş. Adama bak. Baş tekmeyi

Sevmiyor beni. Ha sevilmeyecek biri degilim aslında, o sevilmeyecek biri. Ama sevdiğini söylüyor ısrarla. Inanmiyorum dememe ragmen. Tabiki kendini sorumlu tutmayacak o zihniyette,ama benimle özel seyler yasayamayacak. Izin vermeyecegim.

Ben BİLE yapmadım ne demek ya hu. Erkeklik yapmayı, kadınlık da namusu korumayı gerektiriyomuş. Adama bak. Baş tekmeyi

Tekmeyi basmayi düşünüyorum ama pesimi bırakmıyor. Durmadan arıyor. Hem 'bile' diyerek beni asagiladi hem de zaten o da yaşamış. Nasil biri kendimi kotu hissederken iyice kötü hissettirmeye calisir ki?

Tekmeyi basmayi düşünüyorum ama pesimi bırakmıyor. Durmadan arıyor. Hem 'bile' diyerek beni asagiladi hem de zaten o da yaşamış. Nasil biri kendimi kotu hissederken iyice kötü hissettirmeye calisir ki?
Tekmeyi basmak nedir ya??????? Neyin kafası bu.
İnsanlar için ne düşünüyorsun da sana yapılan muameleden yakınıyorsun....!

Tekmeyi basmak nedir ya??????? Neyin kafası bu.
İnsanlar için ne düşünüyorsun da sana yapılan muameleden yakınıyorsun....!

Ayrica tekmeyi basmak gayet makul bir kelime.bir adam ben burada yalnizken,ailemden kopukken, kimsem yokken ve ona guvenmisken,bana boyle bir sey yapiyorsa, bende onu istemedigim halde inadina yakama yapisiyorsa,o kelime nedir ki?

Poklu çişliyi kınamış gibi bişi olmuş . Böyle hayat sürmez canım , her zaman doğrular söylenmez erkeklere bunu öğren . Kandırmak gibi deil ama yoluna devam etmek istiyorsan geçmişini arkada bırakıp önünü görmen lazım , sen geçmişi alıp adama pişirip vermişsin o da bu yemek kokmuş diyip her seferinde senin kalbini yaralayacak ve o sorular hiç bitmeyecek. Bence onsuz yoluna devam et ve kimseye söylememen gerektiğini öğren , yoksa her zaman seni ezmeleri için bir fırsatları olur. Seni en çok yaralayacak insanlar en yakınlarıdır , kimseyle paylaşma özelini , sanki erkekler sütten çıkmış ak kaşık pehhhh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…