Eğer yaptığınızın hata olduğunu düşünüyorsanız, dersinizi alır bir daha tekrarlamazsınız.Ne yazikki hata yaptim ve umutsuzluga düşüyorum. Bu yuzden saglikli karar veremiyorum. O insanla ne de baska biriyle olmayacak cunku bu defa kadiramam o psikolojiyi. Beni bu hatamla kimse gercekten sevmeyecek bunu gördüm.
Cok tesekkur ederim insallah. tovbe ettim,hayatimda o hataya yer vermeyecegim.
Arkadaşlar benim uzun sureli bir iliskim vardi ve o kişiyle bir seyler yaşamıştık ama sonucunda anlaşamadığımız için ayrıldık. Sonra hayatıma başka biri girdi ona bu durumu biraz tanidiktan sonra anlattım. O kişi de bana çok kızdı ben bile yapmadım sen nasıl yaparsın? Kaç defa oldu? Nerde oldu? Bircok sey söyledi böyle. Sonra ben bununla bir daha gorusmeme karari almıştım ama bu da mümkün olmadi surekli aradi beni aralıksız aradı. Gorusmek istedigini soyledi gorustuk. Ozur diledi benden. Kabul ettim nedenini bilmiyorum bosluktaydim belki de. Bunun uzerinden 1 veya 2 ay gecti. Gecen konusurken ben bile yapmadim diyen adamin eskiden biriyle beraber oldugunu ogrendim. Kendi söyledi. Ben simdi kafama takiyorum. Neden bana baştan ben bile yapmadım dedi kızdı o zaman? Kendimi aşağılanmış hissettim yine oyle hissediyorum. Bunu ona soylemedim. Ama zaten o tepkileri verdiğinden beri sogugum ona karşı. Neden yalan söylemiş olabilir sizce?
suan canınız yanmasın dıyorsanız ılerde cok daha fazla yanmasını kabul edıyorsunuz demektır bunu bılerek karar verın..Haklisiniz. Gitsin istiyorum.basta bunu cok istedim. Suan o gidince canım yanacak gibi hissediyorum. Ama bir yandan da karakterini dusunuyorum boyle bir insani sevemem diyorum. Aklim cok karisik
neden sapığın birine denkgeldin diye mi etrafta birsürü tatlı çocuk varNe yazikki hata yaptim ve umutsuzluga düşüyorum. Bu yuzden saglikli karar veremiyorum. O insanla ne de baska biriyle olmayacak cunku bu defa kadiramam o psikolojiyi. Beni bu hatamla kimse gercekten sevmeyecek bunu gördüm.
Bes para etmez bu adam da, aman kendinizi kaptirip ileri gitmeyin. Simdi durumdan yararlanmanin yollarini arayacak gibi geliyor banaArkadaşlar benim uzun sureli bir iliskim vardi ve o kişiyle bir seyler yaşamıştık ama sonucunda anlaşamadığımız için ayrıldık. Sonra hayatıma başka biri girdi ona bu durumu biraz tanidiktan sonra anlattım. O kişi de bana çok kızdı ben bile yapmadım sen nasıl yaparsın? Kaç defa oldu? Nerde oldu? Bircok sey söyledi böyle. Sonra ben bununla bir daha gorusmeme karari almıştım ama bu da mümkün olmadi surekli aradi beni aralıksız aradı. Gorusmek istedigini soyledi gorustuk. Ozur diledi benden. Kabul ettim nedenini bilmiyorum bosluktaydim belki de. Bunun uzerinden 1 veya 2 ay gecti. Gecen konusurken ben bile yapmadim diyen adamin eskiden biriyle beraber oldugunu ogrendim. Kendi söyledi. Ben simdi kafama takiyorum. Neden bana baştan ben bile yapmadım dedi kızdı o zaman? Kendimi aşağılanmış hissettim yine oyle hissediyorum. Bunu ona soylemedim. Ama zaten o tepkileri verdiğinden beri sogugum ona karşı. Neden yalan söylemiş olabilir sizce?
Eveeeet seninle yatmaya gelmis yalvar yakar Lutfen zaten kotu olan psikolojinizi iyice bozmasina izin vermeyin. Herseyi agirdan alin. Adam hic guven vermiyor.Oyle olma olasılığı var aslında ama suan sakaya vuruyor gibi. Yani saka ile karisik bir sey istiyormus gibi. Belki de hic soylememeliydim.
Eveeeet seninle yatmaya gelmis yalvar yakar Lutfen zaten kotu olan psikolojinizi iyice bozmasina izin vermeyin. Herseyi agirdan alin. Adam hic guven vermiyor.
Bes para etmez bu adam da, aman kendinizi kaptirip ileri gitmeyin. Simdi durumdan yararlanmanin yollarini arayacak gibi geliyor bana
neden sapığın birine denkgeldin diye mi etrafta birsürü tatlı çocuk var
sen zaten yaptığını hata olarak görmeye devam edersen bu psikolojide olman normal
kaç kişiyle tanıştın da seni sevmeyeceğini gördün
bi şeyi çözmek istiyosan mantıksız düşüncelerden arın
şuan normal bi psikolojide değilsin ilk önce psikolojini düzelt sonra insanları hayatına sok zaten düzelince bu adamla konuşmayı geç miden bulanır
oyh istedikçe yaptım deseydin
bu arada bu adamla görüşmeye devam etmek çok saçma değil mi sence ?
sakın sevgili filan olma bu sapıkla
Seninle özel birşeyler yaşasa artık kendini sorumlu tutmayacak. Erkeklerin aradığı en güzel ilişki tipi. Tabi seni çok sevmiyorsa. Ama başta verdiği tepkiler ve sonrasında 180 derece dönmesi bunu gösteriyor..Neyin altyapisini yapıyor?
Seninle özel birşeyler yaşasa artık kendini sorumlu tutmayacak. Erkeklerin aradığı en güzel ilişki tipi. Tabi seni çok sevmiyorsa. Ama başta verdiği tepkiler ve sonrasında 180 derece dönmesi bunu gösteriyor..
Ben BİLE yapmadım ne demek ya hu. Erkeklik yapmayı, kadınlık da namusu korumayı gerektiriyomuş. Adama bak. Baş tekmeyi
Tekmeyi basmak nedir ya??????? Neyin kafası bu.Tekmeyi basmayi düşünüyorum ama pesimi bırakmıyor. Durmadan arıyor. Hem 'bile' diyerek beni asagiladi hem de zaten o da yaşamış. Nasil biri kendimi kotu hissederken iyice kötü hissettirmeye calisir ki?
Tekmeyi basmak nedir ya??????? Neyin kafası bu.
İnsanlar için ne düşünüyorsun da sana yapılan muameleden yakınıyorsun....!
Tekmeyi basmak nedir ya??????? Neyin kafası bu.
İnsanlar için ne düşünüyorsun da sana yapılan muameleden yakınıyorsun....!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?