Eğer kendiside yaşamış ise bişeyler söyleme tatlım , namus demek iki damla kandan ibaret deil. Çok sevmişsindir bi hata olmuştur, ama eğer ki dürüstlük olsun die söylersen karşı taraf kaldıramazsa ömür boyu mutsuz olursun, düzelir eder diye düşünme düzelmez hiçbir şey ... Sen bu kez daha çok üzülürsün. Hatanın farkında isen zaten ona göre yaşayıp gidersin. Bak mesela ben bi arkadaşım tarafından taciz edildim hemde benim isteğim dışı neredeyse tecavüze uğruycaktım , ben bunu eski nişanlıma anlattım yanımda olsun destek olsun die o naptı bilio musun nerene dokundu öptü mü elledi mi böyle şeyler sormaya başladı hatta ailene de anlatçasın dedi , ama uzun bir süre devam etti ve benim kalbim o şerefsizin taciz etmesinden daha daha da acımıştı , ben destek beklerken o her seferinde benim yüzüme vrdu bnm suçummuş gibi , benim pskolojimi bozan yaşadıklarım deil nişanlım olacak herifin söyledikleriydi. Tövbe et , Allah a dua et ama kocan olacak kişiye söyleme , bunu kaldırabilecek erkek 1milyonda 1tane...