nasıl bişey bu yaa...

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
vallahi hayel kırıklıgına ugradım..sonunda ailelerimizi tanıstırdık..ama hiç bekledigim gibi hayel kurdugum gibi degildi..tanıstılar yediler içtiler devlet meselelerinden bahsettiler, osmanlı devletine bile dayandı.bir ara mal varlıklarından konu acıldı bu benım hiç hoşuma gitmedi acıkcası..benı mi yoksa malımı mı görmeye geldiler..birkaç konu hariç bir sohbet bir sohbet inanılmazdı yanii.aslında cok iyi anlaştılar..ama bizden hiç bahsetmediler..bizim ilişkimizden bu yüzden cok saskınım yaaa..sizce bu cok mu normal..bir gun sizde bize buyurun..yemek yeriz falan dediler..ben ne bekledim ne umdum..sanki yeni arkadas edinmeye geldiler..cok üzüldüm acıkcası..sizce bu normal mi..ilk böyle olur da sonra mı söz isteme için gelirler..nasıl bir iştir bu yaaaa şaşkınım hala...

bunu ben de mrk ediyorum ilk kez oturmaya gidenler ne yaparlar ne konuşurlar
ama ilişkiden de konuşulması lazım herhalde
erkek tarafının açması lazımdı konuyu
sonuçta onlar bişi demeyince sizinkiler açamaz ya

en azından anlasmıslar
ya susup kalsalardı !
amac sız oldugu zaten bılınıyordur sonucta ..

merak etme en kısa zamanda yorumları duyarsın ailelerden.arkası da ona göre gelir zaten sadece sabret

Ne guzel olumlu bir atmosfer olusmus sevinmelisin bence. Oyle put gibi dursalardı konusmus olmak için sırf sizden bahsetselerdi daha mı iyiydi. Bir sonraki gelişlerinde hem sen hem karşı taraf işi resmiyete dökmek için anlaşırsınız. ıyi yani bu durum ne güzel böyle anlaşmaları.

Son düzenleme:
canım o konuşmalar taamemen kafa yapıları uyuşuyomu anlamak için diye tahmin ediyorum:) sürekli sizden bahsetseler ne diceklerdi 3 cümle sonra olay tıkanırdı zaten sen içini ferah tut ne güzel anlaşmışlar:)

siz karı koca onlar arkadaş olucak normal yani:)

bence de canım üzülmene hiç gerek yok...

resmiyet nasılsa görüşülecek, yakın ilişki kurmaları çok daha hoş =)
vereliniortak :lepi:

Seni istemeye gelmediklerine göre senden ve sevgilinden nasıl bahsedeceklerdi? Tanışmak için gelmişler diye. Birbirlerini tanımak için.. Ozaman sizlerin ailelerin birbirlerini tanımalarındaki etkisi ne olacaktır? Yani kızınızı oğlumuz beğenmiş birlikte şu süredir beraberlermiş gibi cümleler duymayı umduysan yanılmışsın, duyamazsın zaten, ilk aile buluşmalarındada çok abes olur.. Hayırlısı

ne biliyim bende iş resmiyete dökülür diye umdum acıkcası..zaten uzun zamandır bunu bekliyordum ben..ama hiç bizden bizim ilişkimizden bahsetmediler..nereli oldugumuzdan falan bahsedildi..hatta ortak tanıdıklar bile cıktı..bilmiyorum bu normal mi..ilk aileler tanısır sonra mı isteme olayı olur..yani ne kadar sonra isteme olayı olur..bu 3 veya 5 ayı bulurmu..cunku erkek arkadasım hala evlenme teklifi etmedi bana..bişeyler oluyo ama gidişata göre biranda oluyo.bu yüzden ben de emin degilim yanii..hala erkek arkadasımla evlennce söyle olucak böyle olucak diye bile konusmuyoruz..en azından ben konusmuyorum..tam tersi konusuyorum her an onu terk ederim gibi konusuyorum..bilmiyorum belkide cok yanlış yapıyorum..ama hala emin degilim..artık iş ciddiyete döküldü dimii.....özellikle evlilerden ve evlenicek olan bu aşamalardan gecenlerden yardım istiyorum..TEŞEKKÜR EDERıM şimdiden...yorumlarınız içinn

Eeee erkekk arkadasın sana qelıs amaclarının ne oldugunu söyledıı ?

Tanısmamı dedii....
Benim bildiğim yüzük takılmasa bıle kız ıstenır..Bırdahakı görüşmede yüzük takılır.Yada aynı qece olur hepsıı ....Bıde sohbet iyidi diyosunnn.. Bence ısteme mutlaka olmalıydı..Ne zaman qeldıler...Erkek arkdasınla konustunuzmu tanısma üzerinee .... Bırdaha arayıp suqun qelıcez dedılermı ??

Bence ters giden birşeyler var.....

Ortada evliliğe yönelik birşey yoksa, zaten isteme gibi birşey beklemen mantıksız değil mi? Sevgilinle bile konuşmuyorsanız bunu, ailesi ailenle konuşmayacaktır bence. Ayrıca ailelerin tanışması sadece evlilik için değil ki, normalde de aileler tanışıyor, aileler çocuklarının yakın arkadaşlarını daha detaylı tanımak istiyorlar, devir kötü. Kimin ne olduğu belli değil.. Ondanda olabilir.

işte bende onu diyorum..ters giden bişeyler var bana göre..kendilerine yeni arkadas edinmeye mi geldiler..tamam sohbetleri cok iyiydi hatta oturdular kaldılar tabırı caizse..ama işte sizde birgun gelin bize falan dediler..dedikleri tek bu oldu..erkek arkadasıma da şaka ile karısık takıldım..annem söz kesin falan diyicekti ben tuttum onu dedim..öyle bişey demedi annemde ben laf almak için söyledim..oda daha dur yeni tanıstılar aileler onu olucak gibi bişeyler söyledi..ama hiç hayal ettigim gibi degildi...ne umdum ne buldum..o yüzden biz evlilik için adım mı attık yoksa yeni arkadaslar mı edindik onu ayıramadım.....

haklısın tabıkı ama erkek arkadasım zaten 36 yasında onların cocuguna kim zarar verebilir ki..benim yasım kucuk..hem erkek arkadasımın ailesi israr etti tanısalım diye ben hiç bişey demedim sadece uygun bir gun sectim o kadar....bilmiyorum cok karısık kafam cokk:mymeka:

bence bunlar gayet normal
ilk gelmede niye istesinler ki
bizde ilk önce kadınlar gelip tanışmışlardı
önce birbirlerinin aile yapılarını görüp tanıyacaklar
bence çok normal
hem ne güzel işte arkadaş gibi olsunlar ki siz evlendikten sonra aileleriniz de görüşür

ilk zaten anneler tanısıcaktı..sonra erkek arkadasım arayıp tum aile tanıssın dedi..iki kere gel git olmasın bir anda tanıssınlar dedi..bende tamam dedim bişey diyemedim..ama ben ne biliyim çiçek çikolata falan bekliyordum aslında..umdugum gibi olmadı..ama aileler birbirleri ile cok iyi anlaştılar..erkek arkadasımla gunun yorumunu yaptık zaten memleketlerimiz aynı kökenimiz aynı..

Gayet normal canım bu.Hemen nıye bozdun kı moralını.

Once tanısma faslı olur kı bu en sıkıcısıdır.

Bak hıc de sıkıcı gecmemıs sızde.Muhtemelen sonrasında sızde aıle ıle ılgılı yorumlar yapılmısdır.

Onlarda da senın aılenle ılgılı yorumlar.

Nezaketen de gıderken sızıde davet etmısler.

Ama sız gıtmeden onlar bı gun daha mısafırınız olmak ısteyecekler.

Isde o zaman kahveler en kopuklusunden ınsallahhhhhhhh....

ayyy inanmıyorum yaaa...böyle mı oldu sende... :) inşallah dedigin gibi olur aminnn..cok mutlu ettin benı yaa cok teşekkür ederim coooooooooooooooookopuyorumnanaktan

Kedijikimm sana katılmak ıstıyorummm ama ıcımden bı hıs terslık var dıyo yahu nedensee ..

Canım benım sen nerelısın erkek arkadasın nerelı olayın kılıt noktası burası du bakım ?

göçmeniz biz onlarda...ama benı de üzen bazı konular var en onemlisi yaş farkı..benden daha cok bilgili e kulturlu..2 uniersite bitirmiş bense hala okumaya calısıyorum..birde bana en son grüşmede kendinii cok saldın falan dedi..ben cok üzüldüm buna..ama haklı cunku gercekten kendimi cok saldım..sonra kırılmanı istemiyorum yanlış anlama seni her halinle seiyorum flan dedi..ama ben kırıldım cok..sürekli manikur pedikur yapmamı istiyo..ama ben calısmıyorum..ailemle yasıyorum ve emekli ailem..cok karısıgım aslında cooook..var var bi terslik dogru söylüyorsunn

Kedijikimm sana katılmak ıstıyorummm ama ıcımden bı hıs terslık var dıyo yahu nedensee ..

Canım benım sen nerelısın erkek arkadasın nerelı olayın kılıt noktası burası du bakım ?

Kızzz bendekı tecrubeyle sabıtttt lmaz:

Onceden tanısdıgımız halde ılk geldıler maaile şakkıdı

Sonra sıfır muhabbet nereyese gerı gıttıler :1ninca:

Amanın annemle babam nası sevındı ıstemedıler dıye :teytey:

Bıkacgun sonra da hebr yolladılar bı kahve ıcmeye daha gelecez bız dıye

Sonrada olduda bıttı masallah

Dur ya bu deıldı :uhm:

hee hatırladım op bakalım oglum annenle babanın elını dedıler :teselli:

Sonrada benı ıcerı cagırdılar kaydirigubbakcemile

Zaman eskı olunca hatırlaması gucledı
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…