• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bişey bu yaa...

hadi ya cok sevindim buna..hayırlısı olsun inşallah bebegin..saglıklı günlerde inşallah bir nefeste mı denir bilemedim....::):)

bence ters giden bişey yok..tabiki adı üstünde tanışma görüşmesinde kız istenir mi..belki birbirlerinden hoşlanmıcaklar ne diye kız istee verme durumu olsun ki...önce ailelerin uygun olup olmadığını görecek aileler sonra da evet uygunmuş deyip okeyleyecekler ve kız isteme durumu olacak..sen içini rahat tut canım..

bence normal.. ailel tanismak icin gelmis ben gayet normal buluyorum bu gidisati. Bendede aynisi oldu hatta o zamanlari erkek arkadasim ve ben istedim bunu. Hemen pat diye istesinler istemedim. Önce aileler tanissin istedim.. sonra biz gittik.. sonra beni istemeye geldiler.. bu ciddi hayirli konulara girmek erkek tarafi icin de zor oluyor kesek evin bir büyügünü de getirselerdi yanlarinda dede nine gibi onlar cok güzel aciyor konuyu bide matrak oluyor :-)

vallahi hayel kırıklıgına ugradım..sonunda ailelerimizi tanıstırdık..ama hiç bekledigim gibi hayel kurdugum gibi degildi..tanıstılar yediler içtiler devlet meselelerinden bahsettiler, osmanlı devletine bile dayandı.bir ara mal varlıklarından konu acıldı bu benım hiç hoşuma gitmedi acıkcası..benı mi yoksa malımı mı görmeye geldiler..birkaç konu hariç bir sohbet bir sohbet inanılmazdı yanii.aslında cok iyi anlaştılar..ama bizden hiç bahsetmediler..bizim ilişkimizden bu yüzden cok saskınım yaaa..sizce bu cok mu normal..bir gun sizde bize buyurun..yemek yeriz falan dediler..ben ne bekledim ne umdum..sanki yeni arkadas edinmeye geldiler..cok üzüldüm acıkcası..sizce bu normal mi..ilk böyle olur da sonra mı söz isteme için gelirler..nasıl bir iştir bu yaaaa şaşkınım hala...

çok normal gülüm kasma kendini herşey yolundaa:nazar:

vallahi hayel kırıklıgına ugradım..sonunda ailelerimizi tanıstırdık..ama hiç bekledigim gibi hayel kurdugum gibi degildi..tanıstılar yediler içtiler devlet meselelerinden bahsettiler, osmanlı devletine bile dayandı.bir ara mal varlıklarından konu acıldı bu benım hiç hoşuma gitmedi acıkcası..benı mi yoksa malımı mı görmeye geldiler..birkaç konu hariç bir sohbet bir sohbet inanılmazdı yanii.aslında cok iyi anlaştılar..ama bizden hiç bahsetmediler..bizim ilişkimizden bu yüzden cok saskınım yaaa..sizce bu cok mu normal..bir gun sizde bize buyurun..yemek yeriz falan dediler..ben ne bekledim ne umdum..sanki yeni arkadas edinmeye geldiler..cok üzüldüm acıkcası..sizce bu normal mi..ilk böyle olur da sonra mı söz isteme için gelirler..nasıl bir iştir bu yaaaa şaşkınım hala...
bence gayet normal,ne güzel susmamışlar oturmuşlar güzel güzel sohbet etmişler,amaç tanışmak değilmiydi zaten tanışmışlar işte heyecanlısın,acelecisin,sakin ol yavaş yavaş olur bu işler hiç üzülme anneciğinide üzme....

Söylemıyelım canım ılk gorusmelerındee ılerlıyen zamanlarda sölerız olmazsa =)

benim babama 2 senedir durumu kabullendiremiyoruz canım bi türlü istemeye gelemediler :gitme: sevgilim de hırs yaptı tabii haliyle ben söylücem diyor 5 sene diye üstüne basa basa söylücem diyoo :lepi:
bilmem ne olcak o akşam ben stresten bayılmazsam iyidir :1shok:

Back
X