• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bişey bu yaa...

Goruyosun degıl mı

Nedense bu duruma sadece sız bekarlar negatıf bakıyosunuz

Yol yordam bılen tecrube sahıplerı de gayte nolmal goruyoruz

BKN:kedijik,birsam

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

adı üstünde tanışma için buluşulmuş canım ailelerde tanışıp kaynaşmışlar.anladığım kadarıyla sıcak bir ortamdada geçmiş.endişelenecek birşey yok.
sizler hakkında konuşma sırasıda gelecek en geç 1-2 karşılaşmadan sonrasına kadar istenme olur.normaldir.rahat ol.keyfini sür mutluluklar

canım tanışmaya diye gelmişler normal bize ilk geldiklerinde eşimin ailesi gitmeden hemen önce dedesi hayırlı bir iş için bir daha geleceğiz inşallah dedi yani hakkımızda tek konuşulan o oldu

canım sen sevgilinle o görüşmenin ne anlamda olduğunu konuşmadınmı? yani sana ne dedi önce tanışsınlar sonra isteme olur falan gibi ..bizde olan şuydu , önce tanışsınlar bir sonraki seferde isteme ve söz takılma olayı olur yani biz nişanlımla böyle karar verdik.geldiler ağırladık annesi çıkarken sizi tekrar rahatsız edicez dedi.:) isteme ve söz bir sonraki görüşmede oldu.
senin olayda belki biz onlara gittik gördük,şimdide kız tarafını biz ağırlayalım diye düşünmüş olabilirler.senin kafandaki soruları sevgilinle konuşman lazım yani ne oldu bundan sonraki aşama ne olacak diye opuyorumnanaktan

neden moralini bozup hemen kendine kusur bulmaya çalışıyorsunki?
her ailenin yol yordamı farklıdır.aslına bakarsan bana göre gayet mantıklı bir süreç başlatmışlar.çevremiz genişlesin diye gelmiş olamazlar ya:1no2: sen ilişkine devam et arkası gelicektir bunun.hem erkek arkadaşından neler konuştuklarını öğrenebilirsin.gecenin değerlendirmesini yapmadınızmı?

yaptık degerlendirmeyi..zaten babası şey dedi inanın sizi tanıdıgımıza cok memnun olduk dedi..iki ailede memnun kalmıs o geceden..ama erkek arkadasımla biraz iletişim problemimiz var gibi..herşey 4 dörtlük ama iş evlilige gelince ben duruyorum azımdan tek kelime çıkmıyoo..acayip çekiniyorum..birde sorun su..erkek arkadasım evlendikten hemen sonra cocuk yapmak istiyo..yaşı itibari ile..ama ben şimdi üniersite okumak istiyorum..buda 4 yıl demek oluyo..sürekli bunu dile getiriyo bana..sürekli 4 yıl haa falan diyo..yüzü degişiyoo..ama benım gelecegim bu bu konuda katıyım biraz..ama bu evlilik cocuk meselesi üniversite okumama engel degil ki...belki onun korkusuda budur..oda net bişey demiyooo..bilmiyorum zaten

yaptık yapmaz olurmuyuz..sabah hemen erkek arkadasım aradı..ailemi nasıl buldu annen diye sordu..bende cok memnun kaldılar dedim..onlarda aynı şeyi söylemişler..hatta babası inanın tanıstıgımıza cok memnun oldum cok memnun kaldım gibi şeyler söyledi..anneside cıkarken bana sarıldı kızımızı cok seiyoruz diye...ama tek sorun benım üniersite okuyacak olmam..cunku erkek arkadasım evlendikten hemen sonra cocuk istiyo bunu söyledi bana..yası itibari ile cok normal buda..ama bende okumak istiyorum 4 yıllık ama zannedersem bunu sorun yapıyo..bana belli etmesede..ama kararımdan dönmek istemiyorum..hatta laf arasında 4 sene haaaa diye tepki veriyoo..bilmiyorum ne olucak...hayırlısı olsun artıkk

Bak canım senin yapacağın şey nedir biliyormusun? Erkek arkadaşına bir sonraki gelişinde istemeleri gerektiğini söyle hatta gününü sen ayarla şu gün gelsin ailen işi resmiyete dökelim de ki muhakkak olur. Ama şu var sanki senin içine sinmemiş bu adam. Bir de gülüm tatlım bir tanem sen niye onun karşısında kendini ezik hissediyorsun yok şu yok bu ben layık değilim gibi düşünüyorsun. Sana şunu diyeyim o yaşta senin gibi çıtırı bulmuş öpsün başına koysun. Üniversite mezunu değilim işte ev hanımı olacağım yok öğretmen olursam daha iyi olur boşver. O zaten anladığım kadarıyla o konularla ilgilenmiyor bir eş bir kadın istiyor öğretmen olunca değil kendine özgüvenin olunca sana saygı duyacaktır. Okul üniversite işini sırf kendin için yap onun için değil.

cnm sonucta memnun kalmıs cok güzelde sohbet etmişlerr bu tanısma faslı ne de olsa
sus pus otursa sıkılsaa suratsızca kalksa gitselerdiii hem ailen hem karsı taraf söylenseydii hoşlanmasalardı daha kötü olurduu bide bunu düşünn
sonucta aileler anlasmıslarrrrrr ilerde bigün sizin meseleyi acacaklardır eminim ilk günden acılmamıstır belkide simdide onlar sizi misafir etmek istemişler ne güzel
hayırlısı olsun hakkınızda inş a.s.

inşallah dediginiz gibidir..inşallah ters bişey yoktur..umarım bana öyle geliyordurr...cok zormus bu işler..baskasında izlemek zevkli oluyo ama kendi basına gelince geriliyorsun cook..belkide herşey normal ama bana öyle geliyoooo...allahım hayırlsını versin

Canum ya ıykı sızden konusmadılar hee =)
Valla ben cok tırsıyorum..Ne zmandır bırlıktesıniz 5 sene Babamın qözleri fırlıcak yerindenn =)

Kayınvalıdeyi tembıhlıcem 5 senedır arkdaslar ama son 1sene evlılık düşünmüşler de dicem =)

hadi ya 5 sene mı oldu mahşallah yaaa :) benım daha 1 sene oluyo..düşününce erken bile benımki aslında....inşallah senınki benım ki gibi olmaz...coook güzel olurda burda okuruz senınkinide nasıl gectiginii paylaşırsın artık :):)

Bence Bi Problem Yok Canım..
Eğer Etrafta Negatif Elektrik Gerginlik Olmadıysa Niye Garipsiyorsun ki..
Genelde ılk Buluşmalar Böyledir.. 2. Görüşmede Sizi Ele Alırlar Merak Etme Canım
Nede Olsa Devlet Meselelerini Bu Görüşmede Halletmişler kaydirigubbakcemile3
Şaka Bi Yana Surat Asıp Oturmadıklarına Dua Et Bence..
Yüreğini Ferah Tut.. ıyi Düşünki ıyi Olsun :nazar:

hadi ya 5 sene mı oldu mahşallah yaaa :) benım daha 1 sene oluyo..düşününce erken bile benımki aslında....inşallah senınki benım ki gibi olmaz...coook güzel olurda burda okuruz senınkinide nasıl gectiginii paylaşırsın artık :):)

Saol canımm benim inş sonumuz hayırlı olur =)

Babamda cok konuskan bı adam susmaz hıc emınım =)
Allahtan kayınpeder babamı oğlu gıbı sefıyo oğlum o benım dıyoo =)
Kayınpederım yaşlı bıraz benım =)

Babamın hıkayelerınden sıkılıp kacmazlarsa olur bu iş =)
Yok askerlık yok av yok devlet meselesı bıtmezz bıtmezz =)

Bencede bi sorun yok ortada canım,
sen yüregini ferah tut, hem daha ilk tanısmaymıs hemde ilk olmasına ragmen cok güzel anlasmıslar.
Sen rahat ol, hersey cok güzel olacaktır opuyorumnanaktan

ben ne düşünüyorum biliyor musun maşaallah bi sorun çıkmamış ya sen de sanki sorun çıkmamasını sorun etmişsin gibi..dertsiz başına dert edinmişsin gibi daha Allahtan belanı mı istiyon bacım :)) (Allah korusun )bence çok da mükemmel olmuş..eğer sizden konuşulsaydı gerilirdin emin ol..ne güzel ısınmışlar birbirlerine malum yalnız iki kişi evlenmeiyor malesef ailelerde evleniyor..Allah muhabbetlerini arttırsın inşaallah.merak edecek hiç bişi yok sıkma canını..

Canum ya ıykı sızden konusmadılar hee =)
Valla ben cok tırsıyorum..Ne zmandır bırlıktesıniz 5 sene Babamın qözleri fırlıcak yerindenn =)

Kayınvalıdeyi tembıhlıcem 5 senedır arkdaslar ama son 1sene evlılık düşünmüşler de dicem =)

canımm yaa bende aynı durumdayım babam çok aksi ve bana çok düşkün
5 senedir birlikte olduğumuzu duyunca kalp krizi geçirmezse iyidir walla

yaptık yapmaz olurmuyuz..sabah hemen erkek arkadasım aradı..ailemi nasıl buldu annen diye sordu..bende cok memnun kaldılar dedim..onlarda aynı şeyi söylemişler..hatta babası inanın tanıstıgımıza cok memnun oldum cok memnun kaldım gibi şeyler söyledi..anneside cıkarken bana sarıldı kızımızı cok seiyoruz diye...ama tek sorun benım üniersite okuyacak olmam..cunku erkek arkadasım evlendikten hemen sonra cocuk istiyo bunu söyledi bana..yası itibari ile cok normal buda..ama bende okumak istiyorum 4 yıllık ama zannedersem bunu sorun yapıyo..bana belli etmesede..ama kararımdan dönmek istemiyorum..hatta laf arasında 4 sene haaaa diye tepki veriyoo..bilmiyorum ne olucak...hayırlısı olsun artıkk

canım bence bu da sorun değil benim eşimde benden büyük henüz 1 yıl olmadı evleneli ama bebeğimizin doğmasına sadece 1 ay kaldı.ben yüksek lisans yapıyorum ve kazanabilirsem eğer doktorada yapmayı düşünüyorum.bebek okumaya engel teşgil etmiyor hatta faydası bile oluyor genelde tölarns gösteriyorlar okulda

Back
X