Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya 5 sene mı oldu mahşallah yaaa :) benım daha 1 sene oluyo..düşününce erken bile benımki aslında....inşallah senınki benım ki gibi olmaz...coook güzel olurda burda okuruz senınkinide nasıl gectiginii paylaşırsın artık :):)
Canum ya ıykı sızden konusmadılar hee =)
Valla ben cok tırsıyorum..Ne zmandır bırlıktesıniz 5 sene Babamın qözleri fırlıcak yerindenn =)
Kayınvalıdeyi tembıhlıcem 5 senedır arkdaslar ama son 1sene evlılık düşünmüşler de dicem =)
yaptık yapmaz olurmuyuz..sabah hemen erkek arkadasım aradı..ailemi nasıl buldu annen diye sordu..bende cok memnun kaldılar dedim..onlarda aynı şeyi söylemişler..hatta babası inanın tanıstıgımıza cok memnun oldum cok memnun kaldım gibi şeyler söyledi..anneside cıkarken bana sarıldı kızımızı cok seiyoruz diye...ama tek sorun benım üniersite okuyacak olmam..cunku erkek arkadasım evlendikten hemen sonra cocuk istiyo bunu söyledi bana..yası itibari ile cok normal buda..ama bende okumak istiyorum 4 yıllık ama zannedersem bunu sorun yapıyo..bana belli etmesede..ama kararımdan dönmek istemiyorum..hatta laf arasında 4 sene haaaa diye tepki veriyoo..bilmiyorum ne olucak...hayırlısı olsun artıkk