erkek arkadaşını iyi biri olduğu içinmi seviyorsun. aşıkmısın. bunları önce iyi ölç.
sonra erkek arkadaşının yanında bir kız görsen kıskanırmısın onuda bi ölç.
sanki aşk yokda sadece iyi biri olduğu için alıştın ona
tabi başka birinide görünce işler karışmış.
eğer erkek arkadaşını duygusal anlamda sevmiyorsan devam ettirmende ona haksızlıktır sonuçta iyi biri diyorsun.
erkek arkadasinizla evlenirseniz sizi zor gunler bekliyor gibi gorunuyor.El konulan parasini kendisini halletmek yerine annesini isin icine sokmasi zaten durumlari az cok belli ediyor.sizi koruyup kollamasini ne olarak diyorsunuz onu bilemedim ama ne icin olursa olsun adam kendini kollayamiyor sizi.nasil kollasin..
ozunde eminim iyi bir insandir ama kendinize zaman ayirip iyice dusunun.artilari eksileri tartip bir karar verin.gerekirse erkek arkadasinizla zaman gecirip sevginizi biraz olcup.bicin.sevgi mi alisilmislik mi onu bi ayirt edin.iki yil evet uzun bir sure.eminim cok guzel seyler yasayip mutlu oldunuz.ama gelecek icin vereceginiz kararlar yasadiginiz mutluluklara gore olmasin zorluklari da gozden gecirrin.
muhendis bey icinde bence kendinizi kotu hissedecek depresyon yapacak bi durum yok.her gonul ilgiye alakaya karsi koyamaz.eger sizin icin hem.mantikli hem de ideal.bi birliktelik olacaksa neden.olmasin...ama once iliskinizi n akibetini belirleyin.
ben söylenmemiş bişeye dikkat çekmek istiyorum :) eğer erkek arkadaşından ayrılmayacaksan onu kıskandırmak ya da her ne amaçla olursa olsun mühendisten bahsetme ona çok pişman olursun bak...
canım yazılanları hiç okumadan cevap veriyorum amacım seni yargılamakta değil ama bir ayrıntıyı farketmeni istiyorum su senn yazdıklarında o mühendisle arkadasını resmen karsılaştırdığını görüyorum böle bişeyi şimdi yapabiliyorsan ilerde evlendiğinde yada ilişkinizin daha ileriki safhalarında daha fazla eksi yönünü göreceksin ve ondan daha donanımlı birileri mutlak karşına çıkmaya devam edecek ve sen daha şimdiden bu ikilemde kalmış ve kendini kötü hissediyorsan ilerde böle bişey yaşadığında daha fazla kötü hissedeceksin bence iyi düşün tatlım
ooo seni mühendisten ayırmasın diye söylemiyorsan bence sakin bi kafayla düşün
mühendisi olması gerekenden fazla önemsiyorsun
birinden hoşlanıp bir ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlamak kötü bişey değil bence
sakin kafayla düşün sen..işler karışık
ha bu arada ben çenemi hiç tutamadığımdan her haltı söylediğimden sana da bu tavsiyeyi verdim anlıyorum seni :)
Ya her şey iyi güzel de, ota samana Allah'ı karıştırınca çok abes oluyor ya. Yani düşüncem başka adama kayıyor Allah'a dua ediyorum beni kurtarsın.. bu nedir arkadaş? Bu işler öyle yürümüyor, ya da ben komple yanlış biliyorum.
Dua edecek birşey yok, aklın başka bi adama kaymış ama elindeki de dursun istiyorsun. Etik değil. Bu kadar basit. Sevgilinden ayrılırsan dualara falan gerek kalmaz, etik etik takılırsın öbürüyle.
sende bir karar ver hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz ki
ama söylediklerin tutarsız bence yanlış olan başka birine ilgi duyarken ilişkiyi devam ettirmek
e sen anlattığına bakarsak mühendise ilgi duyduğunda açık
sırf erkek arkadaşını yarı yolda bırakmamak için devam etmek doğru mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?