Nasil biseyin icindeyim ben...

erkek arkadasinizla evlenirseniz sizi zor gunler bekliyor gibi gorunuyor.El konulan parasini kendisini halletmek yerine annesini isin icine sokmasi zaten durumlari az cok belli ediyor.sizi koruyup kollamasini ne olarak diyorsunuz onu bilemedim ama ne icin olursa olsun adam kendini kollayamiyor sizi.nasil kollasin..
ozunde eminim iyi bir insandir ama kendinize zaman ayirip iyice dusunun.artilari eksileri tartip bir karar verin.gerekirse erkek arkadasinizla zaman gecirip sevginizi biraz olcup.bicin.sevgi mi alisilmislik mi onu bi ayirt edin.iki yil evet uzun bir sure.eminim cok guzel seyler yasayip mutlu oldunuz.ama gelecek icin vereceginiz kararlar yasadiginiz mutluluklara gore olmasin zorluklari da gozden gecirrin.

muhendis bey icinde bence kendinizi kotu hissedecek depresyon yapacak bi durum yok.her gonul ilgiye alakaya karsi koyamaz.eger sizin icin hem.mantikli hem de ideal.bi birliktelik olacaksa neden.olmasin...ama once iliskinizi n akibetini belirleyin.

Suan ayrilsak gunlerce aglayacagimi yataklara dusecegimi sanmiyorum ayrilsam kendimi olucekmis gbi hissetmiyorum ama onunda bunu hakettni dusunmuyorum cok fazla cabaliyor yaptigi tum hatalar bilmemesinden kaynakli oldgnu dusunuyprum cok iyi niyetli birisi kolay ayrilamamda ondan evet belki olucekmis gbi hissetmicem ama ayrilamiyorum ya bu nasil bisey anlamiyorum birde ailemdeki herkes taniyor ve biliyor onunda baskisi olabilirmi ustumde bilmiyorum ayril baris durumlarindan rahatsizim biz su gune kdr hic ayrolmadik

Benim si olay dikkatimi cekti. Erkek arkadadinmaasini abisinden alamiyor ve hakkini aramak icin annesini araya koyuyor. Kendini bile savunamiyor. Bence boyle biriykeilersini dusunursen cok uzulursun. Net. Sakin onunla ilersini dusunme. Bu arada muhendisin sana ilgisi varsa ve sen de hoslaniyorsan neden olmasin. Eger sen de istiyorsan.

ben söylenmemiş bişeye dikkat çekmek istiyorum :) eğer erkek arkadaşından ayrılmayacaksan onu kıskandırmak ya da her ne amaçla olursa olsun mühendisten bahsetme ona çok pişman olursun bak...

Kollayamazdan kastim en yakin arkadasin bizim
Her tartismamizdan kendisine firsat yaratiyor birlikte blusuncada bana surekli laf sokuyor ve moral bozuyor erkek arkadasim asla cevap vermiyor butun gunumuzu kus bir sekilde geciriyoruz tabi sonra biz bu kisilerle gorusmemeye basladik. Ben emin dgilim cok iyi biri asla haketmiyor uzulmeyi bana cok emek verdi bende ona cok emek verdim cok guzel essiz gunler gecirdik ayrilsak bile kolay ayrilamayiz o asla vazgecmez. Ben muhendisi ona tercih etmem edemem insanin kalbi nasil 2 ye bolunuyor anlamiyorum hangisi dovru hangisi yanlis bilmiyorum bana ve aileme en yakin erkek arkadasim ama hayallerim muhendis gbi biri. İkizlar burcuyum zeki insanlar her zaman dikatimi cekti bu cocukta benim inanilmaz dikkatimi cekiyor ve ilgisi beni mutlu ediyor bu coo yanlis bisey degil
Mi ya birinin elini tutarken aklinda baskasinin olmasi. Rabbim nolur kurtar beni bu durumdan ben ayrilmadan asla oyle bisey yapmam ayrilsamda uzun bir sure yapmam ama bilmiyorum iste of

ben söylenmemiş bişeye dikkat çekmek istiyorum :) eğer erkek arkadaşından ayrılmayacaksan onu kıskandırmak ya da her ne amaçla olursa olsun mühendisten bahsetme ona çok pişman olursun bak...

Cok haklisin ben onceden birinin bana ilgisini hemen ona soylerdim kiskansin diye ama smdi diyemiyorum biliyormusun. Bu sefer muhendisten uzaklasirim diye onu heryerden siler diye. Of napicam ya nasil biseyin icindeyim ben

canım yazılanları hiç okumadan cevap veriyorum amacım seni yargılamakta değil ama bir ayrıntıyı farketmeni istiyorum su senn yazdıklarında o mühendisle arkadasını resmen karsılaştırdığını görüyorum böle bişeyi şimdi yapabiliyorsan ilerde evlendiğinde yada ilişkinizin daha ileriki safhalarında daha fazla eksi yönünü göreceksin ve ondan daha donanımlı birileri mutlak karşına çıkmaya devam edecek ve sen daha şimdiden bu ikilemde kalmış ve kendini kötü hissediyorsan ilerde böle bişey yaşadığında daha fazla kötü hissedeceksin bence iyi düşün tatlım

ooo seni mühendisten ayırmasın diye söylemiyorsan bence sakin bi kafayla düşün
mühendisi olması gerekenden fazla önemsiyorsun
birinden hoşlanıp bir ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlamak kötü bişey değil bence
sakin kafayla düşün sen..işler karışık
ha bu arada ben çenemi hiç tutamadığımdan her haltı söylediğimden sana da bu tavsiyeyi verdim anlıyorum seni :)

Kesinlikle kendimce herseyde karsilastiriyorum dusunebiliyyormusunuz resmen 2 ye bolunmus durumdayim ben bu durumdan gercekten kurtulmak istiyorum buraya yazmadan once cok cabaladim gormezden gelmeye calistim o selam verdi ben duymamis gbi yaptim ama aklimmi zihnimi beynimi kurcaliyor boyle dayanamiyorum erkek arkadasimdan uzaklasiyorum sanki. Bunu hic istemiyorum her şer de bi hayir vardir diyorum ama kendimi erkk ark yerine koyuyorum dayanilmaz bi duygu olur bu

Hiç üzülme duygularini dinle yarın öbür gün Mühendisle evlenirsin sonra patronun sana ilgi duyar daha çok şişersin ona gidersin sonra birsonraki ....varlık, karizma bitmez insanlarda sendekide eskimez zaten yola devam.

Ya her şey iyi güzel de, ota samana Allah'ı karıştırınca çok abes oluyor ya. Yani düşüncem başka adama kayıyor Allah'a dua ediyorum beni kurtarsın.. bu nedir arkadaş? Bu işler öyle yürümüyor, ya da ben komple yanlış biliyorum.
Dua edecek birşey yok, aklın başka bi adama kaymış ama elindeki de dursun istiyorsun. Etik değil. Bu kadar basit. Sevgilinden ayrılırsan dualara falan gerek kalmaz, etik etik takılırsın öbürüyle.

:) sen soylediginde farkettm bu yaptigim davranisi sirf beni ondan kisitlamasin diye aoylemiyorum kiskandirmiyorum yani. Ama ben boyle bisey yapmak istemiyorum onu birakmak ve muhendisle baslamak istemiyorm sadece durumdan siyrilmk istiyorum. Muhendisi gorunce resmen kisin ortasinda terliyorum ya bazen bi kere gec surdan diyorum of cok igrenc bi durum

Anlatamadim sanirim ben bu durumdan kurtulmak istiyorum muhendisle takiliyim sevglim beni beklesin diye bisey soylemedim. Yada sevglmle oluym muhendis beklesin diye biseyde soylemedim sadece bu duygu karmasasindan kurtulmak istiyorum rabbimede dua ediyorum bol
Bol

ama söylediklerin tutarsız bence yanlış olan başka birine ilgi duyarken ilişkiyi devam ettirmek
e sen anlattığına bakarsak mühendise ilgi duyduğunda açık
sırf erkek arkadaşını yarı yolda bırakmamak için devam etmek doğru mu ki?

bence bu durumda olmana sebepte erkek arkadaşın gibi görünüyor o kadar ilgisizmiş ki sana baksana ve galiba sen artık erkek arkadaşını sevmiyorsun yol yakınken bir çaresini bul bence

sev gilinden ahyrıldın mühendisle oldun 2 gün sonra yürümezse ne olacak adamı tanımıyorsun etmiyorsun. birde adamın gözünde de ben daha iyyim beni seçti iki gün sonra daha iyisi çıkarsa onu seçer imajı bile oluşabilir. ozr bi durum ama üzüldüm sevgiline

sende bir karar ver hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz ki

İste ben bu ilgiden nasil kurtulabilirum yada kurtulabilirmiyim ben bu duygudan kurtulmak istiyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…