- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Ben erkek arkadasinla oluym muhendis dursn gbi bisey demedim yada tam tersi ? Sanirim okunmuyor yazilanlar ben bu duygudan kurtulmak istiyorum diyorum
İste ben bu ilgiden nasil kurtulabilirum yada kurtulabilirmiyim ben bu duygudan kurtulmak istiyorum aslinda
hoşuma gidiyor diyorsun sen sevgilini gerçekten sevsen böyle düşünmezsin
ne ondan vazgeçebiliyorsun ne ondan
Ne kadar İnsafsızca aşağılayıcı yorumlar yapıyorsunuzHiç üzülme duygularini dinle yarın öbür gün Mühendisle evlenirsin sonra patronun sana ilgi duyar daha çok şişersin ona gidersin sonra birsonraki ....varlık, karizma bitmez insanlarda sendekide eskimez zaten yola devam.
Kesinlikle kendimce herseyde karsilastiriyorum dusunebiliyyormusunuz resmen 2 ye bolunmus durumdayim ben bu durumdan gercekten kurtulmak istiyorum buraya yazmadan once cok cabaladim gormezden gelmeye calistim o selam verdi ben duymamis gbi yaptim ama aklimmi zihnimi beynimi kurcaliyor boyle dayanamiyorum erkek arkadasimdan uzaklasiyorum sanki. Bunu hic istemiyorumher şer de bi hayir vardir diyorum ama kendimi erkk ark yerine koyuyorum dayanilmaz bi duygu olur bu
Hiç üzülme duygularini dinle yarın öbür gün Mühendisle evlenirsin sonra patronun sana ilgi duyar daha çok şişersin ona gidersin sonra birsonraki ....varlık, karizma bitmez insanlarda sendekide eskimez zaten yola devam.
Yanlış anladınız benim yorumum sıkıntı içinde olan arkadaşa değil ona akıl verenlere.Ne kadar İnsafsızca aşağılayıcı yorumlar yapıyorsunuz
Burası insan taşlama yeri değil .
Bu yaptıgınız cok yalnış .!
Selam kızlar. Nasil ve nerden basliyim bilemiyorum cok dusundum cok caba sarfettim ama gercekten bi care bulamiyorum sizlerden yardim almak istedim. Sizin fikirlerinize ve tecrubelerinize gercekten cok ihtiyacim var. Erkek arkadasimla ocakta 2 seneyi bitiricez su zamana kadar cok sey yasadik iyi yada kotu bizim cok iyi yanlarida var kotu yanlarida ailesiyle asla konusamaz kendi is yerlerinde calisiyor abisi maasina el koyuyor ama erkek arkadasim annesine soyluyor abim parami vermiyor diye suan cok genel anlatiyorum kizlar fazla detaya girmek istemiyorum. Erkek arkadasimdan su zamana kadar beni kollama koruma
Gbi bisey gormedim ama cok sukur iyi kotu bu gunlere geldik tabi cok iyi cok sevdigim yanlarida var. 2 aydir izinsiz calisiyorum erkek ark da cok yogun calisiyor ne hafta ici nede hafta sonu gorusebiliyoruz gun icinde de telefonla cok az gorusuyoruz. Erkek arkdsimla onemli sorunlarimizdan biride kesinlikle ayni yasta olmamiz cok olgun bulmuyorum bazen hareketleri cok batiyor cok cocuksu geliyor banaKonuya gelirsek calistigim sirkette muhendis olarak gorev yapan biri var 1,5 senedir kendsini taniyorum son 3 4 aydir bana karsi fazla ilgli oldugunu dusunuyorum kizlar ve bu dusuncemde dogru cikti onun bana ilgi duymasi acikcasi hosuma gidiyor. Kariyer sahibi olmasi benden 2 3 yas buyuk sirkette inanilmaz bi karizmaya sahip. Onun bana karsi ilgisini sirkette bi kac kisi biliyor ve bende bnu 1 hafta oncesinde duydum bu olay 6aydir varmis ben yeni farkediyorum idari isler mudurune kadar herkes biliyor o kisilerinde bana karsi tavirlari oyle degisti ki kendimi inanilmaz hissediyorum
Onceden almak icin ugrastigim hersey ayagima geliyor yada bi cok farkli olumlu sey yasiyorum. Sirketteki kizlar surekli muhendisten bahsediyor ve ben kiskaniyorumbizim sirket cok buyuk bi firma bu cocukta bizim firmanin ortaginin yegeni itibar sahibi insanlar ve ayni memleketliyiz. Ve bu kisi benim aklimi cok kurcaliyor nasil boyle bir dusunceye girebildigime inanamiyorum, erkek arkadasimdan uzaklasmak istemiyorum onun boyle biseyi haketmedigini dusunuyorum erkek arkadasimi uzun suredir goremezken ben muhendisi her gun goruyorum bazen gelsin diye kapiya bakerken buluyorum
Kendimi.onun gelip gittigi taraflara bakiyorum. En onemlisi bu kisi benim erkek arkadasim oldugunu biliyor ve bizim sirkette bi kac kisiyle birlikte whatsapptan grup kurmuslar benim adim ve fotografim var bu gruptaki biri bana butun msjlari gosterdi tek konu benim. cocuk hep benden bahsetmis herkes bekle falan yazmis bunlar bi gun eglenmeye gitmisler cocuk alkol aldikca adimi soyluyormus falan. Erkek arkadasi var hic bisey yapamam zaten ayrilsalar bile kolay unutulmaz falan yazmis Ve bu benim hosuma gidiyor kizlar(((((((( bencok mutsuzum kizlar asla erkek arkadasimi boyle bisey icin birakmak vazgecmek
İstemiyorum erkek arkadasimdan sanki uzaklasiyoun hep dua ediyorum allahim nolur beni bu dusunceden siyir diye kizlar 41 Yasin-i Serife basladim zihnimi ve kendimi rahatlatmak icin bu isten siyrilamiyorum kizlar kendmi o kdr kotu hissediyorum ki isten cikmayi bile dusunuyorum saplanti haline gelmesinden korkuyorum duygularima soz geciremiyorum erkek arkadasin varken nasil
Boyle dusunurum onu dusunurum diye kendimi defalarca sorguluyorum. Kizlar bana yardim edin ben ne yapabilirim
Bu seyden nasil kurtulabilirum neden ben boyle hissediyorumsizce boyle duyguya kapilabilirmi biri cok assagilik bi duygu degl mi ((
Hosuma gidiyor diyorum ben sevglmle devam ediyim digerride hep bana ilgi gostersin demiyorum ama :) sadece onun ilgisi hosuma gidiyor diyorum ikiye bolundum ve bu duygu karmasasindan kurtulmak istiyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?