Nasil biseyin icindeyim ben...

Ben erkek arkadasinla oluym muhendis dursn gbi bisey demedim yada tam tersi ? Sanirim okunmuyor yazilanlar ben bu duygudan kurtulmak istiyorum diyorum

hoşuma gidiyor diyorsun sen sevgilini gerçekten sevsen böyle düşünmezsin

ne ondan vazgeçebiliyorsun ne ondan

hoşuma gidiyor diyorsun sen sevgilini gerçekten sevsen böyle düşünmezsin

ne ondan vazgeçebiliyorsun ne ondan

Hosuma gidiyor diyorum ben sevglmle devam ediyim digerride hep bana ilgi gostersin demiyorum ama :) sadece onun ilgisi hosuma gidiyor diyorum ikiye bolundum ve bu duygu karmasasindan kurtulmak istiyorum diyorum

Ne kadar İnsafsızca aşağılayıcı yorumlar yapıyorsunuz
Burası insan taşlama yeri değil .
Bu yaptıgınız cok yalnış .!

sizden hoşlanıyor diye size herkes daha iyi davranıyormuş, umarım işler değişince size tam tersi davranmaya başlamazlar.. işyerinde dikkatli olmak lazım o patronun yeğeni ise olan size olacaktır çünkü..

ben senin yerinde olsan bi süre ikisindende uzak kalırdım su an seni çok iyi anlıyoruym çünkü bu durumun aynısını yaşadı en yakın arkadaşım ve bende mecburen olayların tam ortasında kaldım kendim yaşamış gibi olmaz ama hangi duygular içinde oldugunu anlayabiliyorum sana tavsiyem arkadasımın yaptıgını yapma ona da çok söledim ama dinletemedim o birini secemedi ne yardan vaz gecti ne serden benm düşüncemn artık o eski erkek arkadsınla yürümez yönünde tamam mühendisi unuttun işten falan ayrıldın artk görmüyosun ama sen bu hislerini unutamayacaksın vicdan azabı duycaksın belki ve erkek arkadasına karsı kendını şuçlu hissedip belki de bu histen kurtulmak için kendinden ödün vereceksin ve bi süre sonra bu senn içinde dayanılmaz olacak hadi mühendisle oldun erkek arkadasından vazgectin biri için bi başkasından vazgecmiş olacaksın bu histe seni rahatsız edecek aklına eski erkek arkadasın geldiğinde daha da huzursuz olup bunu mühendise de yansıtacaksın ve o bunu hissederse hala unutamadı mı die düşünecek tabi bunlar olasılık ne olacagını Allahtan baska kimse bilemez ama bence böle yani kıssadan hiss ikisinden de bi süre uzaklaş kendini iyi ce ölç tart senn hayatın karar senn...

1. Erkek arkadaşını sevsen başka birini ondan daha karizma bulamazdın.
2. Mühendis adam olsa sevgilisi olan bi kızı sevdiğini tüm iş yerine haykırmazdı.

Bence ikisinden de uzak dur. Şu saatten sonra erkek arkadaşınla olmaz Mühendisle olursa da birine ihanet etmiş gibi ömür boyu suçlu hissedeceksin

Erkek arkadasini sevmiyorsun..karsina muhendis degil baskasi ciksa yine gönlün kayardi..
mühendise de gelince orasi artik sana kalmis..
kimsede seni suclayamaz..cunki sen kendin bile farkinda degilsin erkek arkadasini sevmedigini
aliskanlik olmus.. öylece gidiyor .. yani yazdiklarindan bunu cikardim..
ama önemli olan kendimize yalan atmamak.. ciddi ciddi kendinle hesaplas ne isteyip ne istemedigine karar ver kendine karsi dürüst ol
gerisi gelir..hakkiinda hayirlisi olsun

Sen erkek arkadaşını şu veya bu sebepten dolayı sevmiyorsun. Bir ilişkiye başladığımızda karşımızda ki insanları iyice tanımaya çalışırız, sen tanımışsın ve aslında olmayacağına karar vermişsin, istemediğin sevmediğin biri ile ilişki yaşamaya devam etmek zorunda değilsin. Erkek arkadaşın zaten pek olgun biri gibi durmuyor iyisi mi sen ayrıl bu çocuktan. Sonrasında mühendisle aranızda bir şey olur ,bir şey olmaz o senin bileceğin iş.

Bence anlattıklarına bakarak söylüyorum, erkek arkadaşın ciddi düşünülecek, karısına sahip çıkacak bir adam değil.
Ayrılmalısın.

Aradan biraz zaman geçsin, duygularını tart, gerginliğinden kurtul ve iş yerindeki kişi sana adım atarsa, onu tanımaya çalış. Vicdan azabı duymaya gerek yok bence, zaten seni seven, koruyan, ayakları yere basan, emeklerine sahip çıkabilen biri değilmiş. 2 ay görüşmemek demek ne demek ya, taş olsa çatlar sevdiğini görmeden duramaz.

Hem hoşuma gidiyor diyorsun hem de mutsuzum diyorsun.Duygularından önce emin ol canım.

Erkek arkadasinizi sevmiyorsunuz ama eger biraz sayginiz varsa ayrilin... Gercekten sevseydiniz akliniz ve ilginiz baska birine kaymazdi, sizinki daha cok aliskanlik olmus... Iliskinin gidisati cirkinlesmeden onada kendinizede haksizlik etmeyin ve bitirin, sonra kafayi toparlayin ve yeni bi iliskiye öyle yelken acin...

sevgilin ne kadar pısırık...
ve artık sevgin bitmiş gitmiş...
mühendise şans verirdim ben olsam.

Erkek arkadaşından ayrıl ama hmn diğerine koşma bi süre kendini dinle gönlün ne diyo.

aradaki yorumları okumadım, konuyla ilgili söylemek istediğim bazı şeyler var.

2 yıllık ilişkim olacak, başka bi adam benden hoşlanacak, şirkette bunu herkes bilecek, adıma whatsapp grubu kurulacak, adam orda beni ne kadar seviğinden dem vuracak ve bi şekilde benim bunu bilmemi sağlayacak. ama ben buraya konu açıp adamın ne kadar varlıklı ve karizmatik olduğundan bahsedeceğim.

bi şeyler yazardım da banlanınca canım sıkılıyor.

o zengin mühendisle ne yaparsınız bilmiyorum ama sevgilinizden lütfen ayrılın. adam ekmeğinin peşinde, siz burada bize elin adamını övüyorsunuz.

Kac yasindasin canim? Erkek arkadasina haksizlik etme sakin

Hosuma gidiyor diyorum ben sevglmle devam ediyim digerride hep bana ilgi gostersin demiyorum ama :) sadece onun ilgisi hosuma gidiyor diyorum ikiye bolundum ve bu duygu karmasasindan kurtulmak istiyorum diyorum

Kac yasinda bu mühendis? Bence sevgilin oldugunu bile bile böyle davranmasi cok onursuz ve sereften yoksun biri oldugunu gösterir. Namus anlayisi da kit ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…