Nasil biseyin icindeyim ben...

Evet onunla yurumez belki ama ben ona asla birini tercih etmekte istemiyorum ayrilsam bile muhendisle olmaz yonundeyim birini hayal edersin ama olmaz ya onun gbi buda sanirim. Peki bisey sorucam arkadasiniz neler yasadi erkek arkadasi bunu ogrendiginde ne hissetti cok kotu bisey drglmi

bide şöle bişey de var arkadaş tabi bu bnm düşüncem yargılamak değil ama kare

o öbürüyle de görüşmeye msjlasmaya basladı erkek arkadası bunu ögrendiğinde çok fena tartıstılar ama arkadsında da acayip bi ilgisizlik mevcuttu umursamazlık görüşmek istememe yani ikisi de birbirlerinden çok uzaklaşmışlardı bu yüzden arkadası kendininde suçlu oldugunu düşünüp herşeyi unutup tekrar başlamak istedi arkadasım bence arkadsını artk sevmiyodu ve sadece vicdan azabından tekrar birlikte oldu ama sürekli aklı öbüründeydi onunla görüşmemesine ragmen ne yapıyo nerde nasıl hep takip etti ve zaten tekrar barışmaları uzun olmadı ayrıldılar hee nşöle bi durumda var o da basta seni seviyom derken sonra sana nasıl güveneyim benle de beraberken baskasına bkarsan demeye basladı

Erkek arkadaşından ayrılsan iyi olur bence.
İlgisiz ve görüşemiyosunuzda. Bundan sonrada görüşmeseniz cok bişi fark etmicek gibi

Bir tarafta kendi ayakları üzerinde durabilen kendinden emin bir adam diğer tarafta kendi hakkı olanı öz abisinden isteyemeyen (alamayan) ufacık çocuklar gibi annesine şikayet eden büyüyememiş bir kişilik.. Durum ortada

Bu karizmatik dediğin mühendis kaç yaşında acaba? Yani senden iki üç yaş büyük ama kaç yaşında? 22-23 falan mı?

Yaptıkları hiç de karizmatik bir insan havasında değil. Erkek arkadaşı olan biri için whatsapp ta hakkında konuşmalar birinin “bekle” diye teselli etmesi ve bunun üzerine bir sürü arabesk konuşmalar..Alkol alınca senin adını sayıklaması.

Bence en az erkek arkadaşın kadar itici.

yanlış anladıysam lütfen düzeltin. mühendis bey whatsapp tan grup kurup el alemin adamlarıyla sizi mi konuşuyor? eğer durum böyleyse yuh onun erkekliğine gerçekten. ciddi düşünen hangi erkek başka erkeklerle hoşlandığı, sevdiği vs.. kızı konuşur ki! bana siz birazda aradaki statü farkına takılmışsınız gibi geldi bana.biri patronun yeğeni mühendis, diğeri ise kendi şirketlerinde işçi üstelik hakkını savunamıyor ve abisi tarafından horlanıyor. bu durum mühendis beyi cazip kılarken sevgilinizi gözünüzden düşürüyor. bana durum böyle gibi geldi.

PARA PARAA PARAAA, PARA PARAA PARAAA..
VARLIĞII BİR DERTT YOKLUĞUU YARAA..

Munendisle birlikte olmasaniz bile erkek arkadasinizla yurumez gibi geliyor.iliskiniz lackalasmis ve bellli ki biraz pasif biri.evlenince de buraya acacaginiz konular esim pasif biri,cok ilgisiz,ailesinin sozunden cikmiyor gibi seyler olacagi simdiden o kadar belli ki
Tabi gonul sizi ,seviyorum derseniz de kimse size ayril demez...

Tatlım yaşadığın duyguda bir yanlışlık yok.Sanki kocanı aldatıyormuş gibi bir suçluluk duygusuna kapılmışsın.Sen erkek arkadaşına sadece acıyorsun ve alışkanlığın var.Ama ekmek parasını başkasına kaptıran,kendi hakkını gözetip koruyamayan kişi,seni nasıl koruyup kollasın.Sen sevgilinle dolu dolu birşeyler yaşıyor ve ona gelecekle ilgili güveniyor olsaydın,kafan karışmazdı.Mühendist iyi mi çıkar bilemem.İlişki yaşayıp görmek lazım.Ama erkek arkadaşınla bu şekilde bir ilişki yürütme.Görüşmüyorsun birşey paylaşmıyorsun,ailesine karşı ezik duruyor.

Erkek arkadasina karsi duygularin bitmis senin bence cunku gercekten sevseydin baskasi ilgini cekmezdi bi kalpte iki kisi olmuyor malesef cok onemli bir karar vermen lazim. Erkek arkadasina karsi duygularin bittiyse onu oyalama derim. Bu sana yapilsaydi seninde hosuna gitmezdi eminim

2 aydır erkrk arkadasınla gorusemıyorsun
k.çına tekmeyı bas
zıra sen basmassan o sana basacak yakında

sen yenısıyle bıraz takılabılırsın bence

sevseydin başka ilgiler dikkatini çekmezdi erkek arkadaşının bence ilgisizliği seni mühendise itmiş onun ilgisinden etkilenmişsin bence ayrıl erkek arkadaşından zaten sevse cidden napar eder buluşurdu seninle oda bence alışkalık diye düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…