Nasıl boşanılır

Anlaşmalı boşanmaya ikna etmeniz durumunda avukata ihtiyaç olmuyor dilekçe veriliyor diye biliyorum ama yanıltmış olmayayım iyici araştırın.

Bir de lütfen boşandıktan sonra karşılaşırsaniz bir kova su dökün üstüne.

Ya biz beraber gittik anlaşmalı 6 ay sonraya gün verilmiş.

6 yıl ne demek ya 6 yıl
Kocanız agır hasta sizde ona bagımlısınız.
İnsan yıkanmazmı ya. Eriniyorum kusura bakmaymış. Bi kova sabunlu su yap dök kafasından aşşagı bak nasıl yıkanıyo.

Ya konuyla alâkalı değil ama afedersiniz
Ben sizden bir konuda bilgi rica edeceğim
Ben internetten araştırdım ama bulamadım anlaşmalı boşanmaya karar verdim ama eşimin son dakika işi çıktı (kayınvalide entrikaları )
Yarın gideceğim başvuruya,
formu imzaladı ama tek gideceğim eş kişisinin başvuruda olmaması sorun olur mu acaba

Ya ben 2-3 haftadır banyo yapmama olayına takıldım, ben 2-3 günde bir o da kışın yapmasam çok kötü hissediyorum. Ki erkekler daha çok terler, saçları yağlıdır. Nasıl dayanıyorsunuz?

Anne olmak seninde hakkin. Ben o adamla ayni yataga girmezdim. Yazin o sıcaklarda nasil kokuyordur kimbilir

Suya alerjilerimi var bunların? Pislik ruhlarına işlemiş, içleri pis.
Olayı dini boyuta bağlamak değil amacım ama bunlar erkek, biyolojik saatleri durmamıştır heralde, uykudaydı, kendini tatmindi bişeyler yapıyolardır. Foşurr foşur köpüklenip yıkanmasalar bile gusulde mi almıyorlar? Cenabetler başlarına taş yağacak

Bu çok ciddi bir sorun.
Lütfen iyi bir psikiyatriste başvurun.
Ruh sağlığınızı toparlamadan boşanma gibi zorlu bir yola çıkmayın.
Kocanız anlaşmalıya razı olursa,
sorun olmaz da çekişmeli boşanmayı,
bu ruh haliyle kaldıramazsınız.

Son düzenleme:
Konuya ayrı şok oldum,sizin yorumunuza ayrı.
Nasıl 'adamı seviyorsun,ailen seviyor,başka bir sorun yok,ne boşanması?'
diye düşünebiliyorsunuz?
Zaten durum başlıbaşına sorun.
Adam pislikten kokuşmuş,
nerdeyse kurtlanacak,artı cinsellik yok 6 yıldır.
Boşanmak veya rest çekmek için daha ne olması gerekiyor?
İsterse ailemle aşk yaşasınlar,
ben sevişemedikten sonra...

Hayır olmaz. sadece süre biraz daha uzar. Beraber gidince en erken zamana veriyorlar. Diğer türlü tebligat ile gideceği için mahkemenin yoğunluğuna göre 2-3 sonraya atıyolar. Sizde yarın gitmeyin sonraki gün beraber gidin. Madem karar verdiniz en erken bitsin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Konunun gerçek olduğunu sanmıyorum yazmıltım ki geçmiş konulara baktım. Canımm bu adam normal değil ama sanırım senin de yardım alman gerekiyor. Bu yazdıkların çok çokkk extrem. Banyo olayı kafi boşanmak için bence. Ötesi extra olur

6 ay mı

Özünde çok iyiyimiş maşallah

Amin, teşekkür ederim
Muhtemelen birlikte gelmeyecek
Ben biran önce başlayıp yön verecegim en azından bir yerden baslayayim

6 ay ciddi ciddi banyo yapmadı mı eşiniz ay insan ekşir yahu ananemin bir sözü vardı kerme tutmuş diye harbi tam cuk diye oturuyor
Allah aşkına kacin gidin dayanılmaz buna ne kadar pis bencil insanlar var toplumda çalışıyosun evde eşinle aynı yatağa giriyosun sıcak su herdaim var olan bir donem birde yuh diyorum ya

Arkadaşım gençliğinize yazık,
yol verin bu kokuşmuş adama gitsin.
Adam ne sorununun farkında,
ne siz söyleyince farkına varıp çözmek için
bir çaba gösteriyor.
Onun keyfini mi bekleyeceksiniz sevişmek için?
Belli ki psikolojik sorunları var,açık,net.
Çözmek istemiyorsa ayrılın,bu nasıl bir eziyet?
Dünyaya pis bir adamı koklamak ve cinsellik için eşinize yalvarmak için mi geldiniz?

Benim hikayemin fazlası yok eksiği var. Adam banyo yapmazdı, psikolojik hastaydı bence. Neler yapmadım söylemedim. İşten gelince gel ben seni keseleyeyim diye bel altı vurdum, anlamadı. Eline çamaşırları verip banyoya soktum, banyo yapmadan giyinip çıktı. Yüzüne vurayım dedim, beni rencide ediyorsun diye küstü. Gerekçesi, rahatsız olursam ıslak mendille siliyorum parfüm sıkıyorum derdi. Çıkardığı çamaşırlar zaten makinemi kirletir o derece kötüydü. Direk çöpe atıyordum. Artık iç çamaşırlar tek kullanımlık olmuştu. Ve altını çizerim normalde bu adam dışardan bakıldığında inanılmaz gıpda edilen, yaşadığımız şehrin ileri gelenlerinden biriydi. Ama adam jilet gibi giyinir fakat donu siyaha dönük. Tövbe yarabbim. Sabah sabah. Açıklama yapma gereği duydum. Boşanıyorum zaten. O kirli donla beni aldattı ya yanarım yanarım ona yanarım :) Paranın gözü kör olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…