Teşekkürler bunları hiçbiri yok mal mülk çocuk vs. Borçlara gelince ikimizinde var paylaşmaya gerek bile yokEğer hangi hakime düştüğünü öğrenirseniz gidip hakimle konuşup en yakın zamanda bir duruşma açılıp açılamayacağını sorabilirsiniz. Bunun dışında da boşanma protokolünde tüm maddelere değinmenizi tavsiye ederim. Velayet, nafaka,mal rejimi, ziynetler, ev eşyaları, varsa başka borçlar ve alacaklar. Sonrasında bir sıkıntı çıkmaması adına tek tek tüm maddeleri yazın.
Söyledim ama üstünde durmadı.Yaa resmen bütün mesele banyo mu?
Bunun için mi sevişmiyor?
Oha diyorum..
Çok üzüldüm durumunuza.
Ama eşiniz hasta, uzman yardımı alması şart.
Kabul etmez mi?
arkadaşımın eşi de inşaat mühendisi, şantiyelere falan gittikleri için duş alma yerleri varmış, duş alıp geliyormuş eve, 6 ay banyo yapmayan adamın yanına yaklaşılmaz hatta aynı evde durulmaz kokudanHayır aksine bu insan emniyet müdürü il milli eğitim müdürü ile hergun yemeğe çıkan kıdemli yüksek inşaat mühendisi. Yanında elli tane çalışan var. Dışardan baksan insan sanırsın. Dışı seni içi beni misali. Islak mendille siliyorum derdi. Ama sanmam kesin bi yerlerde banyo yapıyormuştur ya nebileyim
Aynısının tipkisi bende vardı. Ben eş kişisinin 6 ay banyo yapmadığını bilirim. Rahatsız olmuyorum derdi. Çıkardığı kirli camasirlara bakılırsa disarda falan banyo yaptığını düşünmedim hiç. Ben de yıllarca girmedim ilişkiye. Sonuç boşanıyorum. Oh be. Hergun o pis insanı gormekten midem bulanıyordu. Insanın kendine yoksa eşine saygısı olur değil mi ?
koktuğunu ve insanların rahatsız olduğunu bile bile nasıl banyo yapmıyor yaaAyr yatıyor çoğunlukla. Ya uyuyakalır ya kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim der. 6 yılda 3 yıl yanyana yatmadık belki
Yok canım öyle deme berber yıkıyor saçını6 ay mı????
Kokusundan insanlar rahatsız olur saçlar yağdan ne hale gelir...İnanılmaz...Psikolojik sorun herhalde
son bir kez diye diye geçer gider yıllar. Zaman aleyhinize işliyor. Adamın siz isteyince birşey gidip alması iyi bir eş oladuğunu göstermiyor. Ya da ailenizin sevmesi. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş. Sağlığınız bozulmuş. Evet kötü şeyler yaşamışsınız. Ailemizi seçemiyoruz ama kendi seçebildiğimiz ve değiştirebildiğimiz şeyleri değiştirerek hayatımızın kötü gidişatına dur diyebiliriz.Teşekkürler
Yani son kez konuşmak istiyorum ama düzelir mı umudum yok. Defalarca dedim. Aylar evvel boşanmak istiyorum da dedim. Ama değişmedi. Çok sevdiğini söylüyor, bazen yanyana yatınca uyanıp sarılır öper. Bişey istesem gwce vakti bile olsa hider alır. Ama bu huyundan kurtulamadı. Bana ne kadar zarar verdiğini biliyor. Psikşyatriste gittim. Çok zor bir hayatım oldu. Bu sebeple psikolojiö çok bozuk. Bipolar dedi doktorum. Çocukken evde yaşadıklarım, sonra yaşadıklarım, hayatım derken şimdi de bu. Istediğim Bi şeye hayatım boyunca kolayca ulaşamadım. Çevreme bakıyorum kimi güzelce okumuş, kimi evlenmiş, kimi çocuk sahibi olmuş ev almış bilmem ne. Elbette herkesin sınavı kendine. Ama benim rast hiden tek işim yok. Okulu meslek liseli olduğum için ve 99 kararlarına denk geldiği için okuyamadım. Puanım iyiydi ama meslek liselilere o yıl puan kesmeye başladılar mecburen 2 yıl okudum. Okul bitti babamı kaybettim. Evleneyim dedim ailemin paraya ihtiyacı oldu kredi çektim param hep oraya gitti. Evde kıymetin bilinmedi. O surada birini sevdim kandırdı beni terkedip aynı işyerindeki arkadaşı ile evlendi. Eşimle tanıştım geçte olsa evlendim. Bu seferde bu. Ya benim uçuk kaçık hayallerim olmadı. Her yıl 5 yıldızlı otellerde tatil yapacam , lüks arabalara bine cem, sitede oturacak vs demedim ki. Aile istedim içinde huzur olsun sevgi sağlık olsun dedim. Söyleyin bana çok mu imkansız bunlar
Baktım ama kapatmışsınız konularınızı.Konuna çöreklenmek ıstemiyorum ama kısaca soyleyeyim. Bir önceki konuma bakabilirsiniz. Aldatma çıktı işin altindan. Onun o pis camasirlari ile kabul eden cennetliktir sanirim. Neyse günaha girmeyeyim ramazanda.
Yok ben kapatmadım. Nasıl kapatılır onu bilmiyorum. Giren çok olduysa ondandır belkiBaktım ama kapatmışsınız konularınızı.
Ya ben birburukhayat a yazmıştım cevabı.Yok ben kapatmadım. Nasıl kapatılır onu bilmiyorum. Giren çok olduysa ondandır belki
Hayır hayır tek üyeligim var. Demin kullanıcı adımı değiştirdim. Adamin donuna kadar yazdim afişe olmayalimYa ben birburukhayat a yazmıştım cevabı.ikinci üyeliğiniz mi?
Iyi yapmışsınız:)))))) neyse kurtulmuşsunuz. Bazen eşim işten gelince terli oluyor ona bile tahammül edemiyorum. Demek kendi gibi pis birini buldu. Kadınlarda da çok pis olanlar var evlerden ırak.Hayır hayır tek üyeligim var. Demin kullanıcı adımı değiştirdim. Adamin donuna kadar yazdim afişe olmayalim
Bende valla hayal ettim kopuyorumnAyyy çok güldüm
Kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim ne demek? Bunu biliyor yani farkinda koktugunu ama yikanmiyor bu cok tuhaf yaaa cok şaşırdımAyr yatıyor çoğunlukla. Ya uyuyakalır ya kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim der. 6 yılda 3 yıl yanyana yatmadık belki
Yaaa bu yorum benim eşim birini buldu gibi olmuş da ( Allah korusun)Iyi yapmışsınız:)))))) neyse kurtulmuşsunuz. Bazen eşim işten gelince terli oluyor ona bile tahammül edemiyorum. Demek kendi gibi pis birini buldu. Kadınlarda da çok pis olanlar var evlerden ırak.
Çift terapisini cifle telleyin okumuştum. Adamın banyo yapmamasina nasıl takildiysamBanyonuzda mi sorun var diyesim geldi.
Bu haliyle bile seviyorum demeniz ilginc. O zaman degistirmeye calisin. Cift terapisine gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?