Nasıl boşanılır

Teşekkürler bunları hiçbiri yok mal mülk çocuk vs. Borçlara gelince ikimizinde var paylaşmaya gerek bile yok

arkadaşımın eşi de inşaat mühendisi, şantiyelere falan gittikleri için duş alma yerleri varmış, duş alıp geliyormuş eve, 6 ay banyo yapmayan adamın yanına yaklaşılmaz hatta aynı evde durulmaz kokudan

6 ay mı????
Kokusundan insanlar rahatsız olur saçlar yağdan ne hale gelir...İnanılmaz...Psikolojik sorun herhalde

son bir kez diye diye geçer gider yıllar. Zaman aleyhinize işliyor. Adamın siz isteyince birşey gidip alması iyi bir eş oladuğunu göstermiyor. Ya da ailenizin sevmesi. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş. Sağlığınız bozulmuş. Evet kötü şeyler yaşamışsınız. Ailemizi seçemiyoruz ama kendi seçebildiğimiz ve değiştirebildiğimiz şeyleri değiştirerek hayatımızın kötü gidişatına dur diyebiliriz.

Konuna çöreklenmek ıstemiyorum ama kısaca soyleyeyim. Bir önceki konuma bakabilirsiniz. Aldatma çıktı işin altindan. Onun o pis camasirlari ile kabul eden cennetliktir sanirim. Neyse günaha girmeyeyim ramazanda.
Baktım ama kapatmışsınız konularınızı.

Hayır hayır tek üyeligim var. Demin kullanıcı adımı değiştirdim. Adamin donuna kadar yazdim afişe olmayalim
Iyi yapmışsınız:)))))) neyse kurtulmuşsunuz. Bazen eşim işten gelince terli oluyor ona bile tahammül edemiyorum. Demek kendi gibi pis birini buldu. Kadınlarda da çok pis olanlar var evlerden ırak.

Ayr yatıyor çoğunlukla. Ya uyuyakalır ya kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim der. 6 yılda 3 yıl yanyana yatmadık belki
Kokuyorum seni rahatsız etmeyeyim ne demek? Bunu biliyor yani farkinda koktugunu ama yikanmiyor bu cok tuhaf yaaa cok şaşırdım

Iyi yapmışsınız:)))))) neyse kurtulmuşsunuz. Bazen eşim işten gelince terli oluyor ona bile tahammül edemiyorum. Demek kendi gibi pis birini buldu. Kadınlarda da çok pis olanlar var evlerden ırak.
Yaaa bu yorum benim eşim birini buldu gibi olmuş da ( Allah korusun) maviboncuk2013 in eski kocası için yazdım. Yani pis bir adama tahammül edebilen kadınlar da varmış anlamında. Safsarisin sanırım yanlış anlamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…