Nasıl boşanılır

kokan adamla ömür mü geçer ablacım kediler bile yalanarak temizleniyo siz belki kırmamak için demiyosunuz da iş yerinde falan yok mu kimse kokuyosun git yıkan diyecek

6 yıl mı ?
bu zamana kadar nasıl beklediniz ki,
eşiniz olacak kişi de boşanmak istiyorsa anlaşmalı olarak hemen boşanabilirsiniz

Kokmuyor muydu peki? Yani mesela bir toplantıda ne bileyim çalışırken insanlar birbirine yaklaşır ya insanlar rahatsız olmuyorlar mıydı? Yani ben böyle pis kokan insanların eşlerine kızardım, biz söyleyemiyoruz insanın eşi uyarır diye düşünüyordum. İş hayatından vardı böyle insanlar saçlarından falan anlaşılıyor. Ter kokmak ayrıdır çok sıcakta banyo yapsan da bir saat sonra kokabilirsin normaldir. Ama pis kokmak ayrı birşey ve anlaşılıyor.

Farkında mısın yaşadığın evlilik değil işkence. Sana her yönden zarar veriyor. Yaşadıklarından dolayı psikolojin bozulmuş, kendini jiletleme aşamasına gelmişsin. Karşında haftalarca banyo yapmayan ve bu evlilik için çaba göstermeyen hasta bir adam var. 36 yaşımdayım diyorsun. Zaman hızla akıp geçiyor. Cinsellik yok hayatında. Koca diyebileceğin bir adam yok. Yaşın ilerliyor, anne olma şansın azalıyor. Bir silkinip kendine gel bacım. Sen de yok olup gidiyorsun. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir başkası yapmaz derler. Durumun buna çok güzel bir örnek.

Yok arkadaşım ben neler dedim neler yaptım, adamın içinden gelmiyor banyo yapmak. Çocuk değilki; poposuna iki şaplak atıp banyoya sokasın. Şimdi şimdi düşünüyorum, bence o başka yerde banyo yapıyordu.

Aldattığı için öyle düşünüyorsunuz ama 6 ayda hiç mi denk gelmez evde banyo yapmak. Normal bir insan değilmiş. Çevrenize söylüyor musunuz peki? Ben olsam niye boşanıyorsunuz diye sorana 6 ay banyo yapmayan insanla ömür geçer mi vs söylerim, mahkemede de söylerim. İsterse rezil olsun.

Bana kimse neden boşanıyorsun demedi biliyor musun ? Çok çok geçerli sebeplerim vardı ve buna herkes şahitti. Banyo olayına varıncaya kadar benim mahkemeye sunacağım tonlarca ispatım var. Zaten hakim de dedi, seni boşayacağım kızım üzülme dosyanı okudum dedi. İnanın banyo zurnanın son deliği. Kendi çevresi bile artık yeter boşan dedi bana. Bir de ortada çocuk var, banyo olayını ortaya atıp rezil etmek istemedim. Zaten elim sağlam boşanacağım her şekilde. Çocuğum yarın büyüdüğünde bunlara şahit olmasın. Ben nefret ediyorum ama onun babası.

Merhaba durumlarımız yakın sayılır . Ama sizde çocuk varmış bende yok. Diğer yönden aynı sayılır. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Nasıl bir psikoloji anlamıyorum. Aldatmadığına eminim. Çünkü neredeyse iç içeyiz tüm gün ortak arkadaşlar falan mutlaka haberim olurdu. Tüm şifrelerini bilirim, parmak izim telefonunda kayıtlı. Işyeri bilgisayarında da sanmıyorum çoğu site yasak zaten.
Gay olabilir mi bilmiyorum ama sanmıyorum. Ya da hiçbir fikrim yok kafam çok karışık.
Sizin eşinizde aldatma olabilir haklisiniz 6 ayda mutlaka kokardı. Belki de gaydi. Her durumda belki siz yaklaşmayın diye numara yapıyordu

Durum ortada. Defalarca uyarıyorum ima ediyorum ama tık yok. Yani o insanların eşleri de bizim gibi olabilir. Ha bazı kadınlar umursamaz veya o kişinin teni kokuyordur bilemem. Ama banyo yapmıyorsa arkadaşın dediği gibi çocuk değil ki iki şaplak eiatıp banyoya sokasın.

Eşinizin pisliği tabi ki çekilmez ama seviyorsanız , tek sorun o ise, düzeltmeye çalışın, evlilik terapisine gidin. Ama bileklerinize, kolunuza jilet atmanızdan , sizin de normal bir psikolojide olduğunuzu düşünemedim.

Töbe estafirullah yaaa. Gülsemmi üzülsemmi şaştım kaldım ya. Siz nasıl farkettiniz. Nolur kusura bakmayın

Öncelikle acil boşan anlaşmalı adliyede zaten yardımcın olup söylerler. 6 yılda bir kez olması kusura bakmada yani sen de de sorunlar varmış ki 6 yıl hiç istemeden Durmuşsun

Teşekkürler
Yani son kez konuşmak istiyorum ama düzelir mı umudum yok. Defalarca dedim. Aylar evvel boşanmak istiyorum da dedim. Ama değişmedi. Çok sevdiğini söylüyor, bazen yanyana yatınca uyanıp sarılır öper. Bişey istesem gwce vakti bile olsa hider alır. Ama bu huyundan kurtulamadı. Bana ne kadar zarar verdiğini biliyor. Psikşyatriste gittim. Çok zor bir hayatım oldu. Bu sebeple psikolojiö çok bozuk. Bipolar dedi doktorum. Çocukken evde yaşadıklarım, sonra yaşadıklarım, hayatım derken şimdi de bu. Istediğim Bi şeye hayatım boyunca kolayca ulaşamadım. Çevreme bakıyorum kimi güzelce okumuş, kimi evlenmiş, kimi çocuk sahibi olmuş ev almış bilmem ne. Elbette herkesin sınavı kendine. Ama benim rast hiden tek işim yok. Okulu meslek liseli olduğum için ve 99 kararlarına denk geldiği için okuyamadım. Puanım iyiydi ama meslek liselilere o yıl puan kesmeye başladılar mecburen 2 yıl okudum. Okul bitti babamı kaybettim. Evleneyim dedim ailemin paraya ihtiyacı oldu kredi çektim param hep oraya gitti. Evde kıymetin bilinmedi. O surada birini sevdim kandırdı beni terkedip aynı işyerindeki arkadaşı ile evlendi. Eşimle tanıştım geçte olsa evlendim. Bu seferde bu. Ya benim uçuk kaçık hayallerim olmadı. Her yıl 5 yıldızlı otellerde tatil yapacam , lüks arabalara bine cem, sitede oturacak vs demedim ki. Aile istedim içinde huzur olsun sevgi sağlık olsun dedim. Söyleyin bana çok mu imkansız bunlar

Çocukken evde de huzur bulamadım. Eski konularımda var. Abimin eşi istemezdi beni ondan kaçmak içi n kar yağarken bile buz gibi odalarda uyurdum. Ailem bi dur demedi buna. Çocukken hastalıklı geçirdim zaten. O kadar özeniyorum ki kardeşleriyle aileleriyle birlikte görünce insanları. Şimdi de yapayalnızım. Sizden başka anlattığım anlatabileceği kimse yok.
Bu kadar ağır ve arka atkaya depresyonlar psikolojimi bozmuş. Doktor ilaç verdi ama ağır ilaçlar. Normal antidepresanlar değil. Kullanmak istemiyorum ama bunun için ev hayatımın normal olması lazım. Şükür ki sadece yüzde 40 oranında hastalığım. Yani huzur olsa hayatımda ilaca da gerek kalmayacak

Merhabalar eğer boşanma konusunda netseniz illa bir avukat tutmanıza gerek yok. Baronun avukat ataması için maddi durumunuzun olmaması, üzerinize kayıtlı bir mal mülk , bankada hesap vs olmaması gerekiyor. Çalıştığınız için bunlar muhtemelen vardır. Sadece internet üzerinden anlaşmalı boşanma protokolü ve dilekçesi şeklinde bir araştırma yaparsanız kendiniz de çok rahat yazabilirsiniz. Sonrasında bulunduğunuz ilin adliyesine gidip oradaki bir aile mahkemesine teslim edip harcını ödemek gerekecek. Böylece davanız açılmış olacak.

Yaa resmen bütün mesele banyo mu?
Bunun için mi sevişmiyor?

Oha diyorum..
Çok üzüldüm durumunuza.
Ama eşiniz hasta, uzman yardımı alması şart.
Kabul etmez mi?

Eğer hangi hakime düştüğünü öğrenirseniz gidip hakimle konuşup en yakın zamanda bir duruşma açılıp açılamayacağını sorabilirsiniz. Bunun dışında da boşanma protokolünde tüm maddelere değinmenizi tavsiye ederim. Velayet, nafaka,mal rejimi, ziynetler, ev eşyaları, varsa başka borçlar ve alacaklar. Sonrasında bir sıkıntı çıkmaması adına tek tek tüm maddeleri yazın.

Internette bosanma protokolu ornekleri var. Oradan bakip kendiniz hazirlayabilirsiniz. Protokolu imzalayin esiniz de imzalasin. Adliyeye gidip basvurun gun verirler. Bir de harcini yatirirsiniz. Durusma gunu esinizle ik8niz gidip bosanmak istiyoruzu sozel soyleyip imza atiyorsunuz ve bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…