- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
Kokmuyor muydu peki? Yani mesela bir toplantıda ne bileyim çalışırken insanlar birbirine yaklaşır ya insanlar rahatsız olmuyorlar mıydı? Yani ben böyle pis kokan insanların eşlerine kızardım, biz söyleyemiyoruz insanın eşi uyarır diye düşünüyordum. İş hayatından vardı böyle insanlar saçlarından falan anlaşılıyor. Ter kokmak ayrıdır çok sıcakta banyo yapsan da bir saat sonra kokabilirsin normaldir. Ama pis kokmak ayrı birşey ve anlaşılıyor.Benim hikayemin fazlası yok eksiği var. Adam banyo yapmazdı, psikolojik hastaydı bence. Neler yapmadım söylemedim. İşten gelince gel ben seni keseleyeyim diye bel altı vurdum, anlamadı. Eline çamaşırları verip banyoya soktum, banyo yapmadan giyinip çıktı. Yüzüne vurayım dedim, beni rencide ediyorsun diye küstü. Gerekçesi, rahatsız olursam ıslak mendille siliyorum parfüm sıkıyorum derdi. Çıkardığı çamaşırlar zaten makinemi kirletir o derece kötüydü. Direk çöpe atıyordum. Artık iç çamaşırlar tek kullanımlık olmuştu. Ve altını çizerim normalde bu adam dışardan bakıldığında inanılmaz gıpda edilen, yaşadığımız şehrin ileri gelenlerinden biriydi. Ama adam jilet gibi giyinir fakat donu siyaha dönük. Tövbe yarabbim. Sabah sabah. Açıklama yapma gereği duydum. Boşanıyorum zaten. O kirli donla beni aldattı ya yanarım yanarım ona yanarım :) Paranın gözü kör olsun.
Yok arkadaşım ben neler dedim neler yaptım, adamın içinden gelmiyor banyo yapmak. Çocuk değilki; poposuna iki şaplak atıp banyoya sokasın. Şimdi şimdi düşünüyorum, bence o başka yerde banyo yapıyordu.Kokmuyor muydu peki? Yani mesela bir toplantıda ne bileyim çalışırken insanlar birbirine yaklaşır ya insanlar rahatsız olmuyorlar mıydı? Yani ben böyle pis kokan insanların eşlerine kızardım, biz söyleyemiyoruz insanın eşi uyarır diye düşünüyordum. İş hayatından vardı böyle insanlar saçlarından falan anlaşılıyor. Ter kokmak ayrıdır çok sıcakta banyo yapsan da bir saat sonra kokabilirsin normaldir. Ama pis kokmak ayrı birşey ve anlaşılıyor.
Aldattığı için öyle düşünüyorsunuz ama 6 ayda hiç mi denk gelmez evde banyo yapmak. Normal bir insan değilmiş. Çevrenize söylüyor musunuz peki? Ben olsam niye boşanıyorsunuz diye sorana 6 ay banyo yapmayan insanla ömür geçer mi vs söylerim, mahkemede de söylerim. İsterse rezil olsun.Yok arkadaşım ben neler dedim neler yaptım, adamın içinden gelmiyor banyo yapmak. Çocuk değilki; poposuna iki şaplak atıp banyoya sokasın. Şimdi şimdi düşünüyorum, bence o başka yerde banyo yapıyordu.
Bana kimse neden boşanıyorsun demedi biliyor musun ? Çok çok geçerli sebeplerim vardı ve buna herkes şahitti. Banyo olayına varıncaya kadar benim mahkemeye sunacağım tonlarca ispatım var. Zaten hakim de dedi, seni boşayacağım kızım üzülme dosyanı okudum dedi. İnanın banyo zurnanın son deliği. Kendi çevresi bile artık yeter boşan dedi bana. Bir de ortada çocuk var, banyo olayını ortaya atıp rezil etmek istemedim. Zaten elim sağlam boşanacağım her şekilde. Çocuğum yarın büyüdüğünde bunlara şahit olmasın. Ben nefret ediyorum ama onun babası.Aldattığı için öyle düşünüyorsunuz ama 6 ayda hiç mi denk gelmez evde banyo yapmak. Normal bir insan değilmiş. Çevrenize söylüyor musunuz peki? Ben olsam niye boşanıyorsunuz diye sorana 6 ay banyo yapmayan insanla ömür geçer mi vs söylerim, mahkemede de söylerim. İsterse rezil olsun.
Merhaba durumlarımız yakın sayılır . Ama sizde çocuk varmış bende yok. Diğer yönden aynı sayılır. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Nasıl bir psikoloji anlamıyorum. Aldatmadığına eminim. Çünkü neredeyse iç içeyiz tüm gün ortak arkadaşlar falan mutlaka haberim olurdu. Tüm şifrelerini bilirim, parmak izim telefonunda kayıtlı. Işyeri bilgisayarında da sanmıyorum çoğu site yasak zaten.Yok arkadaşım ben neler dedim neler yaptım, adamın içinden gelmiyor banyo yapmak. Çocuk değilki; poposuna iki şaplak atıp banyoya sokasın. Şimdi şimdi düşünüyorum, bence o başka yerde banyo yapıyordu.
Durum ortada. Defalarca uyarıyorum ima ediyorum ama tık yok. Yani o insanların eşleri de bizim gibi olabilir. Ha bazı kadınlar umursamaz veya o kişinin teni kokuyordur bilemem. Ama banyo yapmıyorsa arkadaşın dediği gibi çocuk değil ki iki şaplak eiatıp banyoya sokasın.Kokmuyor muydu peki? Yani mesela bir toplantıda ne bileyim çalışırken insanlar birbirine yaklaşır ya insanlar rahatsız olmuyorlar mıydı? Yani ben böyle pis kokan insanların eşlerine kızardım, biz söyleyemiyoruz insanın eşi uyarır diye düşünüyordum. İş hayatından vardı böyle insanlar saçlarından falan anlaşılıyor. Ter kokmak ayrıdır çok sıcakta banyo yapsan da bir saat sonra kokabilirsin normaldir. Ama pis kokmak ayrı birşey ve anlaşılıyor.
erkeklere bunlar değmez arkadaslar ya. kendınızı harcamayın pls.Bilenlerime kollarıma jilet attım düşünün.
Töbe estafirullah yaaa. Gülsemmi üzülsemmi şaştım kaldım ya. Siz nasıl farkettiniz. Nolur kusura bakmayınBenim hikayemin fazlası yok eksiği var. Adam banyo yapmazdı, psikolojik hastaydı bence. Neler yapmadım söylemedim. İşten gelince gel ben seni keseleyeyim diye bel altı vurdum, anlamadı. Eline çamaşırları verip banyoya soktum, banyo yapmadan giyinip çıktı. Yüzüne vurayım dedim, beni rencide ediyorsun diye küstü. Gerekçesi, rahatsız olursam ıslak mendille siliyorum parfüm sıkıyorum derdi. Çıkardığı çamaşırlar zaten makinemi kirletir o derece kötüydü. Direk çöpe atıyordum. Artık iç çamaşırlar tek kullanımlık olmuştu. Ve altını çizerim normalde bu adam dışardan bakıldığında inanılmaz gıpda edilen, yaşadığımız şehrin ileri gelenlerinden biriydi. Ama adam jilet gibi giyinir fakat donu siyaha dönük. Tövbe yarabbim. Sabah sabah. Açıklama yapma gereği duydum. Boşanıyorum zaten. O kirli donla beni aldattı ya yanarım yanarım ona yanarım :) Paranın gözü kör olsun.
Merhabalar eğer boşanma konusunda netseniz illa bir avukat tutmanıza gerek yok. Baronun avukat ataması için maddi durumunuzun olmaması, üzerinize kayıtlı bir mal mülk , bankada hesap vs olmaması gerekiyor. Çalıştığınız için bunlar muhtemelen vardır. Sadece internet üzerinden anlaşmalı boşanma protokolü ve dilekçesi şeklinde bir araştırma yaparsanız kendiniz de çok rahat yazabilirsiniz. Sonrasında bulunduğunuz ilin adliyesine gidip oradaki bir aile mahkemesine teslim edip harcını ödemek gerekecek. Böylece davanız açılmış olacak.Merhaba çok kötü hissediyorum kendimi. Özünde iyi ama tembel bir kocam var. Geçmiş konularımda anlattım özet geçmek istiyorum. Kocam banyo yapmaz şu anda bile 2 hafta mı oldu 3 mü artık hatırlamıyorum. Sabah banyo yapacağım dedi az önce yorgunum kusura bakma dedi. Bu yüzden ilişkiye girmiyoruz. Evlendiğimizdem beri bir kere oldu o da eh işte. Vajinusmus sorunum oldu çözmeye çok uğraştım ama tek başına olan bişey değil. Doktorun egzersizlerini yaptım sıra eşime geldiği günden beri ya başı ağrır ya banyo yapmamıştır. Her defasında söz verir ama değişen bişey yok. 6 yıl olacak neredeyse evleneli.
Özetle artık umudumu kaybettim. Çok seviyorum ama nafile. Aslında belki daha önce olurdu ama abim boşandı annem üzüntüden kalp hastası oldu, annem by pass geçirdi. Çok seviyorlar eşimi. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Bilenlerime kollarıma jilet attım düşünün. Nerdeyse hergün ağlıyorum.
Çalışıyorum, maaşım iyi sayılır. Yaşım 36 .
Boşanma aşaması nasıl ? Eşimden para pul hiç birşey istemiyorum. Anlaşmalı ayrılmak istiyorum. Zaten yıllarım gitti daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ama şu anda borcum var ve avukata para vermem zor.barodan avukat mı tutmalıyım anlaşmalı olunca ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?