Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

kendindenbikanhatun

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
45
21
18
42
Artik tutamiyorum icimde. Bana kizmanizi istiyorum belki, belki empati kurup anlayis gostermenizi, belkide sizden hicbirsey degil sadece beni dinlemenizi bekliyorumdur.
Kimseye anlatamadim, anlatamam cunku.
Bekarim bi suredir (bosandim). Birkac erkekle gorustum, anlasamadik yeterince, keyifli guzel hos seviyede bulusmalardan ileri gitmedi hicbiri.

Sonra o cikageldi. Henuz bir hafta olmustu tanisali. Ilgisiyle alakasiyla maskulenligiyle macoluguyla basimi dondurdu. Baskin bir karakter, sert, ama tatli dilli, asiri ilgili ve merakliydi.
Online tanistiktan iki gun sonra bi kahve ictik. Keyifli basladi, hos bir enerji olustu. Laf lafi acti, sevgilisiyle herseyi yapabilmekten bahsetti (yatmaktan). Prensip olarak (dini prensiplerimden bahsediyorum) bunu yanlis buluyorum. Bu arada kisa bir sure once bosandim.
Herneyse bu konuda anlasamayinca birdaha gorusmemeye karar verdik, ayrilirken opmeye kalkti sinirlendim kestirip attirdim. Bir gun gecti, gonlumu aldi, ve ikinci kez bulustuk. Ilgisi alakasi...basim dondu. O aksam ayrilirken arabadama bindi zorla ve optu beni. Istemeyerekte olsa izin verdim yinede...biseylerin ozlemi belkide.

Bu arada piskopatliklari basladi. Abartmiyorum, benden 1 saat haber alamadiginda cildiriyordu, aramalar mesajlar..haddi hesabi yok. Her konusmamizda normal olmadigini soyledim bunun, anlik sinirlenmeleri anindada sonuyordu. Dengesizlik tavanda yani.

Ucuncu bulusma...seninle basbasa olmak istiyorum, lutfen izin ver, filmler izleyelim, sarilayim sana uzun uzun bakayimlarla kandirdi beni. Sanki cocugumda kaniyorum...inandim. Bi otel odasinda bulduk kendimizi. Ister inanin ister inanmayin, yalvarmalarima ragmen sinirlarimin hepsini okadar zorladi ki..sonunda istedigi oldu ve beraber olduk. aslinda ben isteyerek oldu mu olmadi mi hala cozebilmis degilim. bi ara basimi yatagin kenarina carptim istemedigim biseyi yapmak icin o israr ederken, o sinirle ve aciyla banyoya girip kendimi kilitledim, kapiyi kiracagim uce kadar sayiyorum diyince actim, agladim, ozurler bilmem ne...yemin ediyorum benligimden ciktim sanki. ama istedigi oldu sonunda.

Ama..

Abartmiyorum; aksaminda ben eve geldikten sonra okadar piskopatca 'nerdesin, kiminlesin, neden haber vermiyosun' diye cildirmalari. Ben senin sevgilinmiyim flortunmuyum diye gecenin bir yarisi tehditleri (korkudan sevgilimsin diyen bir adet ben). Sabah uyanir uyanmaz bana mesaj at diye tuhaf tehditleri..Sonraki gun tum gun mesgul olacagimi, mesguliyetimin ne olacagini soylememe ragmen ASIRI piskopatca 'nerdesin ne haltlar karistiriyosun' diye piskopatligi normal degil, ama her saat basi boyle cildirdi inanirmisiniz. Telefonla arayip derdini sordum, ozur dileyecekmisim. Dilemedim elbette manyaklik ondaydi cunku. Sinirden bagirmalarmi dersin, cildirmalarmi dersin, tehditlermi dersin...sonunda kufur edince kapattim ve birdahada acmadim. Tum aksam kufur kufur ustune, tehdit tehdit ustune. Sonunda ise 'askim' 'bebegim konusalimmi' 'ozledim cok, lutfen acarmisin' 'kusmuyuz' ler...
uc gundur pismanliktan oluyorum. deliriyorum. cildiracagim nerdeyse. nasil boyle bir adamla ben bunlari yasarim..

Insallah 'istedigim oldu, sahip oldum ona' der ve pesimi birakir (dun hic sesi cikmadi..). Banada bu igrenc lekeyi (evet gercekten oyle hissediyorum cunku) silmek duser..cok korkuyorum. calistigim yeri biliyor, inanin cok korkuyorum adam harbi piskopat cunku. gecen sene birini vurmus alti ay hapis yatmis. parasiyla adamlik taslayabilecegini sanan mafya bozuntusunun tekiymis meger. beraber olduktan sonra romantik sohbete basladigimizda anlatti tum bunlari. korkudan ne yapacagimi sasirmis durumdayim inanin. Bana kizin, bisuru firca atin, aptalligimi yuzume vurun..kimseye anlatamadim delirmek uzereyim inanin...

Bu arada konum fake degil, ikinci uyelik icin izin aldim.

delirecek bırsey görmedım ben..dogrumu tabıkı degıl..bende bu tur ılışkılerı yanlış buluyorum ama sonucta evlı degılsınız kımseyı aldatmadınız..bır anlık sarhoşlukmu dıyelım kapılmamı dıyelım hatamı dıyelım olan olmuş....uzulmeyın boşuna....yalnız işte bu noktada dıkkat etmelısınız....devamını getırmeyın..çunku adam normal degıl...ruh hastasının tekı...tehdıtlerıne boyun egmeyın..devam ederse sıkayet edın...yanı korkup bu ılışkıye devam edersenız daha kotu olur hersey hayatı zından edersınız kendınıze....
ahlayıp vahlanacak bırsey yok...sadece adımlarınızı daha dıkkatlı atmalısnız bundan sonra

yaşadığınız şeylerin gayet normal olduğunu önce kendinize inandırmanız gerekiyor. özgür bir kadınsınız istediğinizle istediğiniz ilişkiyi yaşarsınız. adım çıkar korkusuna kapılmayın. birinden de duyarsanız onunla birlikte olduğunuzu aa evet bi ka gün görüştük anlaşamadık ayrıldık diyin kesitirip atın kimse sizin yatak hayatınızı bilmek zorunda değil

sanirim asil korkumda sizin gibi dusunmeye baslamam biliyomusunuz. herkes elbetteki ozgur ve hur, bu konu oldukca hassas benim icin. benim degerlerime inanilmaz ters. o yuzden belki bukadar kotu etkiledi beni.

Adamin birinden hoslanmissiniz birliktelik yasamissiniz bu gayet dogal once leke meke diye dusunmeyin. Temiz insan oyle kolay kolay kirlenmez, neyse... o asiri maskulen maco tavirlarin sonu hep ayni kapiya cikar, piskopat, siddet egilimli, kadina deger vermeyen, onu nesnelestiren insan modeli iste... boyleleri bolca havlar ama kolay kolay isirmaz, siz geri cekin kendinizi, bir sure sonra vazgececektir. Inada bindirirseniz iyice kiskirtirsiniz.

insallah. biraz sakinlestirdi sozleriniz, dediginiz gibi ben kendi degerlerimden baska kimseye ihanet etmedim.

Demekki kızlık zarı korkusu olmasa kadınlar seksi tabulaştırmayacakmış baksanıza olmayınca her şey ne kolay. Bu okuduğum kaçıncı hikaye. Arkadaşım hiç kandırma kendini eve gidip film izleyelim masum masum bakışalım yalanını liseli kızlar yemiyor. Adam kendini at dese yalvarsa atıcan mı? İstemişsin yaşamışsın. Hayat senin hayatın. Pişman olacaksan bir daha evlenmeden yapma. Yok pişman değilsen takıl hayatını yaşa. Ama önemli olan tek şey; yaşadıklarının sorumluluğunu kendin al. Başkalarını suçlayıp vicdanını rahatlatmaya çalışma.
Adamın psikopatlığına gelince. Evlenöiş boşanmış bunu tcrübe etmişsin. Kendini ateşe atma kes tüm iletişimi derim.

maalesef hala kirli hissediyorum..zamanla gecer o his umarim.
vazgecmek zorunda baska caresi yok elbette, kendime okadar kiziyorumki. boyle piskopat ruhlu bir adami nasil farkedemedigime, yada farkedip belki bile bile gorustugume.

Kadinlar her seylerine yetecek tek bi erkek,erkekler de tek ihtiyaclarini karsilayacak her kadini isterler..
Kusura bakmayin ama adamin niyeti belliymis..bile bile lades olmus..bi de maco tavirlarindan niye etkilenirsiniz ki?
Bundan sonrasinda artik olan olmus..irtibati kesin..kendinizi suclu görüp ezdirmeyin

Kadınsınız sevilmek ilgi duyulmak hoşunuza gitmiş ama keşke otele gitmeseymişsiniz.Kendinizden soğutmaya çalışsanız.Tvde izliyoruz böyle psikopatları Çoğunda polis da faydasız oluyor Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Ne lekesi ya şu olayı bu kadar abartma. Biri ile sevgili olmuş ve birliktelik yaşamışsin kocaman bir kadınsın. Leke falan yok ortada. Üstelik bunun için gitmişsiniz otele zaten öyle anladım ben.

Adam ruh hastası belli ki, hiç bir davranışı normal değil. Manyağın teki.sen lekelenmeyi kendini suçlamayi falan bırak bu manyaktan kurtulmaya bak.sakin dönmeye kalkma.

ask olsun hanimefendi. ben size tam tersi nekadar dikkatli oldugumu anlattim (bir sene once bosandim, ve emin olun ilk gorustugum erkek bu manyak olmadi). maalesef gereksiz naifligim yuzunden birlikte oldum. hayat benim hayatim, ama verdigimiz kararlarin dogru ve yanlisligi konusunda hassas olmaliyiz. adam sacimdan tutup zorla goturmedi elbetteki otele, ona kizamiyorum bile. ama haklisiniz. bastan sona suclu olan benim. cunku evet, bence ortada bir suc ve gunah var.

İnsan boşandıktan sonra , sevgi ilgi sığınma ve tekrar mutlu olabilir miyim diye bu hataları yapıyor maalesef...
Sizin kendinizden başka kimseye zararınız olmamış ki , kirli falanda değilsiniz...
Bekar bir insansınız , kimseye ne ihanet ne iftira nede hayalleriyle oynamışsınız...
Biraz hızlı , yaşanmış bir cinsellik var , ruhunuz temiz size bunu yapanın ruhu pis...

Kendinizi suçlamayı bırakın , yapmış olduğunuz hata sizi daha dikkatli davranmanıza itecek ...
Bin nasihat bir musibet gibi

Olur oyle bazen kendini hirpalama sucalama. Olan olmus sonucta degistiremezsin biseyleri. Kendini boyle kabul et ve kurtulmaya bak ama nasilini inan kestiremedim

Oturduğum yerde bende cok korktum suan Can'ım sana bısey dıyemem çünkü hepımızın basına gelebılır bu olay Allah korusun eğer takıntılı tipse cok zor senı bırakması falan yanı ne bıleyım cok zor ya Ada'm Cıddı ğsıkopat nerden buldun bunu odamı bekar yoksa evlenıp bosanmıs bırısı mı ayrıca hemen polıse görme bıraz Zaman sevıyosan otur konus tavrın ı hareketını. Begenmedıgını duzeltmesını soyle Sevmıyorsan da karşısına gec ayrılalım de bu korku ıle yaşanmaz Allah yardımcın olsun

Olan olmuş kendinizi yemenin bir anlamı yok bence. İnşallah daha fazla rahatsız etmeden bırakır sizde bundan sonra değerlerinize dikkat edersiniz.Şu saatten sonra kendinizi üzmenin anlamı yok bunu yaşadınız diye kötü bir insan olmuyosunuz..Allah kolaylık versin. Ama birşey dikkatimi çekti şuan bu konu hiç birlikteliği olmamış birine ait olsaydı ne yaptın sen vs. daha sert yorumlar gelirdi. Şuan 5 cevabın 4ü yaşayabilirsin tabiki türünden. Halbuki değerler aynı değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…