Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Naifliğinden beraber oldun adamı kıramadın yani

Nee bide korunmasız ilişki.. Pess!!
ayy haklisin, say soyle bana hepsini hak ediyorum.

uc hafta sonrasinda test yaptirabiliyormusum, uc hafta boyunca boyle karnim agrimaya devam etsin sinir ve stresten hak bana.

Kimsenin seni yargılamak gibi haddi yok herkes kendine baksın. Ne lekesi ya, saçmalama lütfen. Hata yapmışsın onun ilk an verdiği tepkilerden, ilk yaklaşımından sonra devam ettirerek, tamam bir şey yaşamışsın olmuş bitmiş. Leke falan yok. Yanlış kişi var. Hata var. Ama bundan sonra devam edersen o hata olmaktan çıkar.
Görüşme bir daha, engelle, hatta mümkünse numaranı değiştir. Bu da tecrübe olsun sana, kimseye güvenmeden onunla yola çıkma.

sanirim asil korkumda sizin gibi dusunmeye baslamam biliyomusunuz. herkes elbetteki ozgur ve hur, bu konu oldukca hassas benim icin. benim degerlerime inanilmaz ters. o yuzden belki bukadar kotu etkiledi beni.
yaptığınıza göre ters değilmiş o yüzden özünüze dönün ve kendinizi suçlamayı bırakın... siz kendinize değer vermezseniz başkası size hiç değer vermez

Umarım bundan sonra peşinizi bırakır. Yaşadığınız şeyler yüzünden kendinizden nefret etmeyin, hepimiz insanız hata yapabiliriz. Bundan sonra daha dikkatli olursanız hayat daha iyiye gidecektir.

Siz tövbenizi edin ne kadar pişman olduğunuz belli, tövbenizi edin ve sürekli aklınıza getirmeyi bırakın olan olmuş geri dönüşü var mı yok. Bundan sonra yapmazsınız.
Adamdan kendinizi nasıl koruyacaksınız bunu düşünün tam psikopat belli

Kendinizi suçlamayın olmuş bitmiş bir şey fakat adam tehditlerine devam ederse polise bildirin. Hoş bu ülke ne zaman kadına sahip çıkıyor ki? Ama siz yine de yasal mercilere başvurun ve korunma talep edin. Hiçbir şey sizin canınızdan kıymetli değil. Adamın bir iki gün suyuna gider gibi yapın sonra uzaklaşın ve bir daha görüşmeyin.

Canım kendini koru hiç bir şekilde onun yanına gitme senin evine gelmesinede izin verme teline çıkma seni sahibsiz sanmış ve istediği kötülükleri çılgınlığı sana yapmaktan geride kalmayacak , bi tip Canım benim tövbeni et bak bu gün mübarek Mevlüd kandili bol bol dua et Allaha sığın Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Kimsenin size kızmaya sitem etmeye hakkı yok. Belkide duygusal bi boşluğunuza denk geldi ve kapıldınız diyelim. Madem yaptıklarınızın farkındasınız bundan sonra bence doğru olan tehditlerine boyun eğmemeniz Allah esirgesin adamın egolarına kurban olmanızı istemem.

ne diyecegimki polise, olurda tehditlerine devam ederse ancak oyle birsey yapabilirim.
Canim uzulecek delirecek birsey yok ki, bekar bir kadinsin kiminle istersen onunla iliski yasarsin, olmus bitmis ne uzuluyorsun onemli olan sensin. Madem adam psikopat ve sen pismansin bir daha yapmazsin kendine dikkat et gerekirse adami sikayet et hic korkma sakin insallah bundan sonra hayatina duzgun insanlar girer

Sizi eleştirmek kimsenin haddi değil. Hayat sizin hayatınız. Ben kadınların pasifleştirilmesine,sindirilmesine dayanamıyorum. Tehtidleri devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunun. Alın önleminizi sakın boyun eğmeyin alttan almayın. Yarın öbür gün sizi çok daha farklı durumlar içine sokmak için uğraşabilir çünkü.

Herkes hatalar yapabilir bazen öyle bir insan olduğu için değil altta yatan başka sebepler yüzünden olur kandil günü af dile tövbe et unut bunları hatırlama sakın . Bunları hatırlayıp üzüldükçe başka hatalarda yapabilirsin artık olan oldu deyip. Lütfen kendine gel ve unut.
Çok daha beterleri var bundan utanç duyuyosun en azından herkes senin gibi dürüst değil belki ben daha beterlerini yaşayan insanların burada ayıplar tarzda yorum yazdığınada inanıyorum..

Sıze ulasamayınca tehdıt falan ederse, savcılıga mutlaka sıkayette bulunun..Aksı takdırde uzun uzadıya ıskence cekeceksınız.Cevap vermeyın.

amin, cumlemizin yardimcisi olsun sagol canim. yaklasirmiyim daha ben ona...Allah korusun..

Burada pasiflestirildigime yada sindirildigime inanmiyorum acikcasi. Tehditlerinden gercekten korkmus olsam bile, bunu ona kesinlikle hicbir sekilde belli etmedim. Benim karsisinda dik durdugumu gordugu icin daha cok cildirdi bir gun sonrasinda zaten. Irtibati kestim, oda aramiyor, umarim boylece soner gider..ve bende almam gereken derslerle yoluma daha saglam devam ederim..

Tam olarak ne için yardım istediğinizi anlamadım . Aileniz yok mu böyle bir adam var beni rahatsız ediyor diyebilirdiniz .Fikir alabilirdiniz .
konuma girdigimde ilk cumlemde buydu zaten, tam olarak ne bekledigimi bilmiyorum. belki empati, belki kizmanizi, belki gozumun onune bakmama daha cok yardimci olmanizi..
ailemi bu duruma dahil etmem, ancak ele avuca sigdiramazsam elbetteki.

Hay yaşa ayrıca nerde görülmüş bi otel odasında film izliyelim
Otel dediğin fanfini finfon için kullanılır tek gece kalcaksanız

Bence sizde ilişki istediniz ki otel odasına gittiniz .. tavla oynamak için götürmedi sonuçta. bence polise başvurun

Bunda eleştirip kızacak bir şey yok, bekarsın ve kendi kararlarını verecek yaştasın. Hoşlanmışsın, ve bazı şeylere baskınlıkla ikna edilmişsin bir şekilde.. Pek de istekli değilmişsin onlar ayrı...

Ama herif tehlikeli, ne demek ergen gibi zırt pırt mesaj at yok bağır, yok otel odasında istemeyen birini zorla bi şeylere zorla, haber alamayınca ihanetle suçla.... Bu akli dengesi yerle bir olmuş, son derece tehlikeli biri belli... telefonunu hemen değiş, ev adresini vermedin umarım iş yerini falan? Sosyal ağlardan da kendini imha et, hatta bi kaç yakınına haber ver ayrıntıya gerek yok! Gene ulaşırsa çekinceceğim bir şey yok, normal bi insan olmadığın için seninle devam edemem daha da baskı uygularsan emin ol savcılık kararıyla içeri aldırırm peşini de bırakmam diye sen tehdit et ve sakın PUSMA!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…