Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Bazen hataları biri yüzümüze vurur o zaman çok acı çekeriz. Ama gerçeği görmek kabullenmek o hata olduğunu düşündüğümüz şeyi( hatayı demiyorum bu konu göreceli) kabullenip kendimizi affetmemiz için ilk adımdır. Yapılabilecek en kötü şey bir yanlış yaptığımızı düşündüğümüz anda (yinr yanlış yaptınız demiyorum) birinin bizi teselli etmedir. Çünkü masumiyetimize inanmaya çaılıp inkar ettiğimiz sürece gerçekten asla kendimizi affetmeyiz. Hatalar insanlar içindir. Hemde en kötüleri bile. Ben sütten çık akkaşık mıyım? Asla.... Bende hatalar yaptım hemde en kötülerini. Sonra bakış açım değişti kendimi kabullendin kendimi affettim ve yoluma devam ediyorum. İnsanlar hatalar yapar arkadaşım. Hata yapmak seni köyü yada namussuz yapmaz ama hata yaptığını düşümdüğünde kabullenip farklı bir insan olarak yoluma devam edersen kim dana ne diyebilir?

Iyi de sen lekelendim de lekelendim diye bin kere yazıp bunu suç gibi gösterirsen böyle msjlari alırsın tabii.istedim,sevdim ve birlikte oldum bitti. Sonuçta otele film izlemeye gitmediniz. Adam hasta önemli olan bu.uzak durman lazım.

Adam ruh hastası belli ki, hiç bir davranışı normal değil. Manyağın teki.sen lekelenmeyi kendini suçlamayi falan bırak bu manyaktan kurtulmaya bak.sakin dönmeye kalkma.
hemde oyle boyle degil asiri derecede ruh hastasi. asla gorusmem birdaha derim, sonra bu buyuk konusmalarim yine gelir beni bulur. Allah aklimi fikrimi korusun bundan sonra..

Kafama takılan bısey daha var Hadı bu Ada'mdan hamıleysen ne olacak
Allah korusun! Nobetci eczaneden gidip ertesi gun hapi aldim. Inan ben hamilelikten degil, herhangi bir hastalik bulastirmis olmasindan daha cok korkuyorum. Bak kafami duvarlara vurasim geldi desem abartmamis olurum inan..

kendinizi suçlamayı bırakın da nasıl kurtulursunuz onu düşünün
tehdit mesajlarını biriktirin savcılığa şikayet için deliliniz olsun
Ama ben bu adamın kolay kolay peşinizi bırakacağını düşünmüyorum
gercekten kurtulmak istiyorsanız imkanınız varsa sehir değiştirin
yok idare ediyorum diyorsanız da cok dikkatli olun kızdıracak sinirlendirecek bir şey yapmayın
Allah yardımcınız olsun

Anlattiginizin bazi kisimlari sizin kisisel tercihleriniz derim gecerim ama cidden basindan evllik gecmis, iyi kotu erkekleri tanimis bir insan olarak, vede yeni bosanmisligin verdigi bosluk yanlizlik yada artik neyse bunlarin arkasina saklanarak kendinizi resmen kurtlar sofrasina atmissiniz. Evet bunu soylemek bir kadin icin cok zor ama sanirim erkekler evlenmis bosanmis kadini nedense birseyleri daha kolay yasayabilir gibi goruyor, tamamen pislik bir zihniyettir buda,bosanmis bir kadin olarak sinirlariniz kendinize gore degerleriniz olabilecegini dusunmezler cunku.

Yaptiginiz yanlis ise adamla ilk gun bazi noktalarda anlasmazlik yasayip daha sonra tekrardan gorusmus olmaniz, kendi kendinizi yalanci cikarmis, adeta laflarinizi yemissiniz, ha bu demek olmuyorki siz o adamla o odaya girdiniz diye size istemediginiz seyleri yaptirmaya hakki var tabikide degil ama ne yazikki , siz kendi ayaginizla gidince ve bunun bilinciyle gittiginiz icin tehlikeye davetiye cikarmissiniz resmen.

Bir an once bu adamdan kurtulmaya bakin artik polisemi gidersiniz ne yaparsaniz yapin adam resmen manyak yazdiklariniza gore.

Eh tabiki bundan sonrada kimle goruseceginize nasil goruseceginize siz daha dikkatli karar verirsiniz umarim onu soylememe gerek yok. zaten yeni bosanmis belliki zor donemler atlatmissiniz biraz kendinize dinlenmek ic huzurunuzu bulmak icin zaman verseniz. Illa hemen bir erkegemi ihtiyaciniz var hayatinizda bence siz once iyi olun dogru kisiler karsiniza dogal yollarla cikmaya baslayacaktir. Ben sanmiyorum ki oyle internet sitelerinde dogru duzgun insanlara rastlayasiniz, olsa bile olasiligi cok dusuktur. Normal hayatta normal tanismalara sans verin derim.

İşsiz güçsüz elde t.sph sallayan dengesiz manyagin tekini bulmuşsun.Insallah bir daha rahatsız etmez.Birde sen benim kadınım oldun diye iyice sarmaz inşallah vazgeçer.

Allah korusun! Nobetci eczaneden gidip ertesi gun hapi aldim. Inan ben hamilelikten degil, herhangi bir hastalik bulastirmis olmasindan daha cok korkuyorum. Bak kafami duvarlara vurasim geldi desem abartmamis olurum inan..
Ya senı korkuttuysam özür dılerım fakat bu ıhtımalıde göz önünde bulundur

Herkes hata yapar insan sınanmadığı günahın masumu değildir derler burada öyle size atıp tutanlar sizin şartlarınızda olup, karşısına öyle bir insan çıkmış kişiler değiller belki çıksa onlarda aynı hataya düşecekler, dini hassasiyetiniz varsa da bizde tövbe kapısı her zaman açık biliyorsunuz , o psikopatla da görüşmeyin kendinizden soğutun çirkinleşin ne bilim sizi begenme sin birçok yolu var ayrıca yalnız da mutlu olabilirsiniz illa hayatanız da bir erkek aramayın erkeksiz de mutlu olunuyor seçici olun dikkatli olun umarım kurtulursunuz.

Ben suçlamadım. Bu özel bir seçimdir kimsenin bu konuda birini suçlamak haddi değildir. Ben sanki sütten çıkma ak kaşık mıyım? Benim kimle yattığımın dersi kimseyi ilgilendirmediği gibi bu kadınınkide beni ikgilendirmeZ. Ben hata olduğunu düşünüyorsa bundan başkalarına pay çıkarmayıp yaşadıklarının arkasında durmasını söyledim. Yetişkin ve güçlü bir kadın olabilmesi için...

Tlf degistirip başka iş bulun. Tv de ne manyaklari görüyoruz allah muhafaza kadın cinayetleri dolu.

Naifliğinden beraber oldun adamı kıramadın yani

Nee bide korunmasız ilişki.. Pess!!

Bunun birlikte olup olmamanla bi ilgisi yok bence ona baglayip bide stresini iki katina cikarma. Insanlar seni bununla yargilayamaz sen kendini zaten yeterince yargilamissin. Asil konu adamin psikopat olmasi ki zaten sen de bunu anlayinca uzak durmaya baslamissin. Yavas yavas kendini cek ve bitir baktin yapiskan bi tip ailem duydu istemiyolar falan de ama tersleyerek bitirmeye calisirsan daha cok mu ustune sicrar acaba diye dusunuyorum bitek. Yine de psikopat hareketleri olmasi sana zarar verecegi anlamina gelmiyo korkma ama temkinli ol.

Birlikte olup olmamanıza takılmıyorum. Yetişkin bir kadınsınız istediğinizi yaparsınız.

Ama birlikte olacağınız barizken (otele giderken siz de bunu içten içe biliyor olmalısınız aslında) en azından korunmadan yapmasaydınız keşke.

En kısa sürede gidip tahlil yaptırmanızı öneririm. Nolur nolmaz.

Maalesef arkadasim, erkekleri tanimayan, bilmeyen bir insan olsam belki bukadar icerlemem. Aptalligima doymayayim. cokta kolay kabullenebilecegim bi hata degil bu, ama bi sekilde atlatirim elbette. Bundan sonra daha akillica adimlar atarim umarim..
Amin sagolun. Dun hic sesi cikmadi, bugunde henuz ses seda yok..sanirim aldi mesaji..
Kurt demek sozmu. 32 yasindayim, nasil boyle luzumsuz bir adamla gorusebildim..hala sasiyorum. Evet, erkekler maalesef cok basit goruyorlar bosanmis kadinlarla birlikte olmayi. Ama gayet erken belli ediyorlar kendilerini, ve ona gore mesafemizi koruyoruz bizde. Ama bu piskopatta nasil oldu bilmiyorum, bi sekilde niyetini ilk gordugunde acik acik soylemesine ragmen ben nasil bu aptalligi yaptim..ah ah ah aptal kafam. Uzuuuunca sure tovbe. Bu deneyim bana epeyce bir sure yeterli.
İşsiz güçsüz elde t.sph sallayan dengesiz manyagin tekini bulmuşsun.Insallah bir daha rahatsız etmez.Birde sen benim kadınım oldun diye iyice sarmaz inşallah vazgeçer.
Simdi yalana kulak asmayayim, tam tersi gayet isi gucu yerinde, ama iste piskopat bir mafya bozuntusuymus. Insallah, sagol canim..

Birlikte olursunuz olmazsınız o sizin bileceğiniz iş,bekarsınız,bekar biriyle birlikte oldunuz haliyle kimseyi ilgilendirmez ama gerçekçi olmanız kendinizi iyi hissetmeniz açısından daha doğru olur inanın. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki adam size tecavüz etmiş. Bakın baştan size niyetini alenen belli etmiş, ben birlikte olurum demiş,orada ayrılmışken dönebilmeniz,açık kapı bırakmaktır. Sonrasında bu kafadaki bir adamın otele gidipte,size sarılıp film izleyeceğine,izleyebileceğine inanmanız tuhaf. Bakın belki sonradan karşı koydunuz ama sonuçta baştan belliymiş ne olacağı. Olaya bu şekilde bakın derim.
Bu adamla artık birlikte olmak istemiyorsanız,sizi tehditte etse,kapınızda da yatsa yüz vermemelisiniz. Zira benim oldun seni bırakmam kafasında da olabilir anlattığınız gibiyse,bu sebeple asla muhattap olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…