Nasil bu kadar etkilendim? Ve sonuc hüsran.

Ya inanmıyorum nasıl böyle hissettiklerimi söyleyebiliyosn
Ben aslinda ilk defa biri karisisnda pasif kaldim dilim tutuluyordu onlayken oysaki kari kizi seven egolu cok bilmis biriydi ve ben bu kisinin karsisinda bu durumdayim diye rahatsizim yani yaptigi haksizligi farkina varip pisman olup yazmasini cok istiyorum

Aynen bende haksızlığa uğramış hissediyorum o kızın yorumlarını görünce hemen aradım onu ne kadar sevdiğimi bildiği halde bana küfretti çok zoruma gidiyo

Aynen bende haksızlığa uğramış hissediyorum o kızın yorumlarını görünce hemen aradım onu ne kadar sevdiğimi bildiği halde bana küfretti çok zoruma gidiyo
Ayyy cok uzuldum simdi bence boyle biri icin uzulmeyi birak hemen toparlan ve birdaha sakin yazma ona arama ben de aramayacagim cunku.

Adamlarda bi marifet Yok aslında, keramet bizim onlara verdiğimiz değerde yüklediğimiz anlamda

Gercekten oyleee benden cok etkilendigini soyleyen adam attigim adima geliyor sonra kaciyor nasil bir celiskidir bu
Bırakın su aksın yatağını bulsun, olayları şekillendirmek bizim elimizde de ama bazı şeylerde olmayınca olmuyo yada yanlış zamanlama... en büyük hatam kendimi yıpratmak oldu bunca zaman . Ne gerek vardı? Adam gününü gün ediyo bense burda acıların kadını bergen takılıyorumartık yok o hatun... dua et bol bol sakinliğini koru ve yoluna devam et

Benimki artik intikam duygusuna birakti duygulari sence arar mi tekrardan? Sadece reddetmek icin istiyorum bunu da

Benimki artik intikam duygusuna birakti duygulari sence arar mi tekrardan? Sadece reddetmek icin istiyorum bunu da
Bazen aynı duygu benimde içimi kaplıyo ama şunu soruyorum kendime pişman olsa ne değişecek? Benim sevdiğim adam değil ki o boş boş bakan duygusuz benimde ona karşı duygusuz olduğum insan. Dedim ya benim derdim aşık olduğum adamla onu özlerim onu severim onu içimde yaşatırım. Onun dışında duygu barındırmamaya çalışıyorum içimde çünkü bu sadece bana zarar veriyo. Herkes bi gün hatasını görecek arasa da aramasada ama aklına geleceksin emin ol. Ne olursa olsun bunları düşünmemeye çalış. Çünkü Kendi hayatından çalıyorsun hala bunu düşünerek bile

Kizlar Mehmet instagramda 906 kisiyi takip ediyordu dunden beri bakiyorum profiline surekli azaliyor kisi sayisi 867 kisi gozukuyor simdide bu ne demek oluyor acaba ama kizlari begeniyor hala goruyorum eskisi kadar cok olmasa da??

Kizlar Mehmet instagramda 906 kisiyi takip ediyordu dunden beri bakiyorum profiline surekli azaliyor kisi sayisi 867 kisi gozukuyor simdide bu ne demek oluyor acaba ama kizlari begeniyor hala goruyorum eskisi kadar cok olmasa da??
Bence instagram olayına çok takılı kalma burdan sağlıklı bi sonuç çıkaramazsın. Bu gün 300 siler yarın 500 ekler bu keyfi birşeydir

Bence instagram olayına çok takılı kalma burdan sağlıklı bi sonuç çıkaramazsın. Bu gün 300 siler yarın 500 ekler bu keyfi birşeydir
Mehmet oyle biri degil ama oturup ugrasmaz :/ ben instagrama cok takilan biriydim acayip hemde her gun birsey derdim o zamanda 912 kisiydi 880e kdr indirmisti zaten hep tartismalarin yarisi bundan cikmisti ama simdi bakiyorum 821 olmus acaba baskasini mi buldu:/

Bence bu kısma takılma yorulduğunla kalacaksın

Kuzum o hayvan adam bu mu burada anlattığın mi ? Belli etmiş aslında kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…