Nasıl Bu Kadar Uzun Süre Birlikte Kalabildiniz ?

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.010
4.022
448
Günümüzde en sağlam olması gereken evlilik birliği bile 1 2 yıl ayakta duramazken, nasıl bir insanla 3 yıl 5 yıl sevgili olabiliyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum :)

Hatta burda bir arkadaş var 9 yıl çıkmış eşiyle, nasıl yaa :) biri bu formülü bana da versin.

Günümüzde en sağlam olması gereken evlilik birliği bile 1 2 yıl ayakta duramazken, nasıl bir insanla 3 yıl 5 yıl sevgili olabiliyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum :)

Hatta burda bir arkadaş var 9 yıl çıkmış eşiyle, nasıl yaa :) biri bu formülü bana da versin.

benim en yakın arkadaşımla eşi ilkokul aşkı:1::1: evet ilk okul aşkı yanlış okumadın,soruyorum nasıl oluyor o yaşta aşk, mahallede top oynarken topu bana atınca elim ayağım titriyordu,bende onu kovalıyordum diyor..:1:

çıkma faslına orta son zamanında başlamışlar,sevgili olmanın anlamını o yaşta öğrenmişler.askerden sonrada evlenmişler..7 yıllık evliler....30 yıllık hayatlarında 23 senedir beraberler anlıyacağın ikiside hiç ayrılmamış ilkokuldan bu yana..

onların aşklarını dinlemek bir başka güzel oluyor..

ve yıllarca o aşk sürüyor nasıl sürüyor bilmiyorum ama sürüyor..

Son düzenleme:
benim en yakın arkadaşımla eşi ilkokul aşkı:1::1: evet ilk okul aşkı yanlış okumadın,soruyorum nasıl oluyor o yaşta aşk, mahallede top oynarken topu bana atınca elim ayağım titriyordu,bende onu kovalıyordum diyor..:1:

çıkma faslına orta son zamanında başlamışlar,sevgili olmanın anlamını o yaşta öğrenmişler.askerden sonrada evlenmişler..7 yıllık evliler....30 yıllık hayatlarında 23 senedir beraberler anlıyacağın ikiside hiç ayrılmamış ilkokuldan bu yana..

onların aşklarını dinlemek bir başka güzel oluyor..

ve yıllarca o aşk sürüyor nasıl sürüyor bilmiyorum ama sürüyor..

vayy beee :1: :10:

Merhaba konu tam benlik eşimi lise 1 de tanıdım çıkmaya başladık ve hiç ayrılmadık ben liseyi bitirdim ve sonra 4 sende bir iş hayatım oldu ve biz yine hala beraberiz şuan 4 senelikte evliyiz ve çook ii anlaşıyoruz ikiimizde ikizler burcuyuz onu çooook seviyorum bence karşı taraflı olmalı herşey mesela ben sinirliysem hep alttan alır ilişkimizi bence bu huyuda ayakta tutmuş olabilr ve bunun gibi nicesi

benim esim de liseden, çıkmıyorduk ama ilgileniyorduk (o da benimle ilgileniyormus yani:1:) birbirimizle
yıllar sonra karsılastık. 2007nin sonlarında birlikte olmaya basladık. 4 yıllık evliyiz:nazar: 1 kedi 1 de insan kızımız var:27:

Geçen sene 10 yıllık sevgilimle evlendik bir aya kadar da 11. yılımızı doldurucaz:)

Nasılını bilmiyorum ama çok seviyoruz birbirimizi ve çok badireler atlattık birlikte...bence iyi bir ekip olmak, her konuda birlikte çabalamak bizim sırrımız...hayata karşı omuz omuza mücadele veriyoruz:):nazar:

benim esim de liseden, çıkmıyorduk ama ilgileniyorduk (o da benimle ilgileniyormus yani:1:) birbirimizle
yıllar sonra karsılastık. 2007nin sonlarında birlikte olmaya basladık. 4 yıllık evliyiz:nazar: 1 kedi 1 de insan kızımız var:27:

Hahaha bu cümle çok iyiydi :27::27::27:

:27: sen ölme emi
Geçen sene 10 yıllık sevgilimle evlendik bir aya kadar da 11. yılımızı doldurucaz:)

Nasılını bilmiyorum ama çok seviyoruz birbirimizi ve çok badireler atlattık birlikte...bence iyi bir ekip olmak, her konuda birlikte çabalamak bizim sırrımız...hayata karşı omuz omuza mücadele veriyoruz:):nazar:
herşey karşılıklı yani :(

Bizimde mayıs 15 te tam 5 yıl dolcak :) sevgi, saygı, hoşgörü, sadakat 2 insanda birleşince herşey daha güzelleşiyor. Aşk bence ilk senelerde oluyo sonradan sevgi saygıya dönüşüyor. Birde şu var karşındaki insanla aynı dilden konuşmanız, keyifli saatler paylaşmanız gerekiyor. bizim ortak paylaşım alanımız çok. birbirimizle konuşmaktan keyif alıyoruz. 5 senedir her gece yatmadan önce telde konuşuruz. müsait olmasakta sadece iyi geceler demek bile bize yetiyor.

Bizimde mayıs 15 te tam 5 yıl dolcak :) sevgi, saygı, hoşgörü, sadakat 2 insanda birleşince herşey daha güzelleşiyor. Aşk bence ilk senelerde oluyo sonradan sevgi saygıya dönüşüyor. Birde şu var karşındaki insanla aynı dilden konuşmanız, keyifli saatler paylaşmanız gerekiyor. bizim ortak paylaşım alanımız çok. birbirimizle konuşmaktan keyif alıyoruz. 5 senedir her gece yatmadan önce telde konuşuruz. müsait olmasakta sadece iyi geceler demek bile bize yetiyor.

sadakat çok önemli özellikle. o yoksa herşey bitti. bütün koyduğun o sıfırların başındaki bir gibi.

onlardan biri de benim sanırım :)
5.5 yıllık bi ilişkim var benim de :nazar:
evliliğe kadar önümüzde 2-3 sene falan var..
yani 8 yıllık falan olacağız o zaman sanırım..
tabii arada ayrılıklar küsmeler yaşadık ki 11 saat uzaklıktayız biz..
ama kopamadk birbirimizden, ayrı şehirlerden önce ilişkimizin ilk 3 yılı aynı şehirde her gün birlikteydik..
o süre içinde tanıdık birbirimizi..
şimdi daha kolay geliyo herşey..
bi taraf daha baskındır ilişkilerde, bizde erkek arkdaşım daha sinirli bi yapıya sahip, ben daha sakinim..
yeri geliyo alttan alıyorum birbirimizi idare ediyoruz
düşe kalka gidiyo bi şekilde işte :8:

ben sevgilimle lise birde tanıştım şuanda üniverstede 2 . yılım :) 5 yılı doldurduk 6 yılımızı yaşıyoruz. Çok sevmek sevgi saygı hoşgörü aşkta önemli canım

[ı]onlardan biri de benim sanırım :)
5.5 yıllık bi ilişkim var benim de :nazar:
Evliliğe kadar önümüzde 2-3 sene falan var..
Yani 8 yıllık falan olacağız o zaman sanırım..
Tabii arada ayrılıklar küsmeler yaşadık ki 11 saat uzaklıktayız biz..
Ama kopamadk birbirimizden, ayrı şehirlerden önce ilişkimizin ilk 3 yılı aynı şehirde her gün birlikteydik..
O süre içinde tanıdık birbirimizi..
şimdi daha kolay geliyo herşey..
Bi taraf daha baskındır ilişkilerde, bizde erkek arkdaşım daha sinirli bi yapıya sahip, ben daha sakinim..
Yeri geliyo alttan alıyorum birbirimizi idare ediyoruz
düşe kalka gidiyo bi şekilde işte :8:
[/ı]

bizde uzaktayız birbirmizden ya :( ben izmir o ankara :( bizdede erkek arkadaşım sinirli ve sabırsız. Ben alttan alan tarafım. Ama bir suçu olduysa hemen alttan almayı bilir :) iki tatlı söze kandırır beni :)

Back
X