- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 34
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
hazır olduğumu düşünmesem zaten hamile kalmazdım gebelikte kanamayı hamile kalınca öğrendim rabbimin sınavı her şey planladığımız gibi olmuyor kiGeçmiş olsun umarım düzelir. Siz üzerinize alınmayın fakat genelde Türkiyede hamile kadınların tüm çevrelerine sorumluluk yüklemesi benim çok dikkatimi çekiyor. Hamilelik sürecini çocuğun bakımını vs bir çift kendine yetecek şekilde hamilelikten önce planlamalı bence. Çünkü hamile kalmak çok kişisel bir karar ve erkekle kadını ilgilendiren birşey. Eğer kendi temel ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak kadar ağır bir hamilelik süreci geçiriyorsanız da zaten doktor söyler ve bir yardımcı şarttır. Çünkü hamilelik hastalık değildir.
Çocuk doğunca bizim de bizim demeyi biliyorlar nasılsın demek pamuklara mı sarmak tek istediğim öğlen yemeği o da bebeğim için ilaç almak için. Allah kimseye yaşatmasınHamilelik hastalık değil.
Artık her hamile istiyoki pamuklara sarılsın suyu ayağına gelsin.
Herkes kendine doğuruyo annemizede kayınvaldemizede yapmıyoruz çocuğu.
Kendine güvenen yapsın bence
Ona kalkıyorum tabi doktor kalkma demesine rağmen dayanamıyorum etrafımı toplamaya da çalışıyorum en son yine temizliyim dedim yine kanamam oldu.e tuvalete nasıl gidiyosun?
eşin akşam geldiğinde odanın pisliğini görmüyor mu?
konuda eksik bişeyler var. karşındaki de canavar değil sonuçta hamile kadını aç bırakacak halleri yok.
bu kadar kötü isen evine geç annen yanına gelsin.
Annemi çağırsam biz bakmıyor muyuz olur eşime öyle derler ama söylemem lazım galiba of kafam karışık.Teyzemde kuzenime hamile iken devamlı kanadı 9 ay ama memur oldugu icin çalışmaya devam etmişti doğum iznine kadar.
Doktorunuz sürekli yatın dedi ise eşinize durumu söyleyin kendi evinize geçin. Belli ki sizi orda istemiyorlar.
Ya bakıcı tutun yada anne baba gelsin.
Canım benim ya..Ne yap ne et annenlerin evinde kal..Yada anneni getirt evine geç.ne olursa olsun annendir yanında dursa bile yeter.orada sen psikolojik hasta olursun o ne öyle hapishanemi orasi??
Bu durumda gitme imkanım yok ayrı şehirlerdeyiz çok uzaktaAnnelere git en iyisi.
hazır olduğumu düşünmesem zaten hamile kalmazdım gebelikte kanamayı hamile kalınca öğrendim rabbimin sınavı her şey planladığımız gibi olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?