Nasıl bu kadar vicdansızlar

Zaten hep eşim ilgileniyor. farkında tabi ama kim ailem kötü derki. Bende üzerine gitmiyorum kendi evimize gidelim desin istiyorum evliliğimin ilk zamanlarında bunun dersini aldım sorunlarımı anlattım söylediğim şeylerin suçlusu oldum erkek inat ediyor maalesef ailesi konusunda

Her zaman allaha sınığınıp dua ediyorum her şeye amenna ama bunu yapmadım diye de pişman olmak istemiyorum. Her şeyi geçtim sadece öğle Bi tabak yemek getirmek ağır işmi ben onlara bin defa sofra kurdum yemek temizlik yaptım ama haketmiyorlar Allahın izniyle iyi olacağımız günlerde olacak bebeğimle elbet.

Beklentiye girme üzülürsün,maalesef Türkiyede öyle işliyor o işler.Gelin hizmet etsin,aile düğün yapsın vs.Her taraf için zor ve yıpratıcı.Kendimden örnel vericek olursam eşim aülemin her derdine koşar,maddi ve manevi.Ailemin yanında kıymeti yok.Abimin eşi alman kendisinin evine habersiz gitmek mümkün değil,gelinimiz kendine hizmet ettirir çünki onlarda öyle bir gelenek yok,ve ailem gelinini çok sever.Evine git kendine yardımcı bul,eşine bi destekçiye ihtiyacın olduğunu söyle.Kimseden utanıp sıkılma şu yaşadığın stres bebeğin için daha zararlı kesinlikle.

Orda oturup, beklenti icine girip hayalkirikligina ugrayip kendine acimaktansa kendi islerinizi kendiniz halledin. Yurtdisinda yasiyorum bende hic oyle kanamam var diye sikayetci kadin gormedim duymadim. Ha kanama vs olabilir ama bence yavas yavas kendi islerinizi kendiniz gormeye calisin fazla zorlanmadan. Kuzu gibide esinizin evimizr gidelim demesini beklemeyin..madem esiniz tepki gosterir ozaman annenlere yuk oldugumu ve rahat hissedemiyorum kendimi gibi birseyler soyleyin..hem insanin kendi evi gibisi yok yani cidden.
Evede bir temizlikci tuttunuz mu oldu bitti.
Esiniz zaten yardimci olur geri kalan konularda.. Yemek yapmakta zor degil.. Tabi baskasi yapinca makule gecer ama yani boylede zaten yapmiyorlarmis ozaman direk kendi evinizde kendiniz yapin daha iyi.. İstediginiz gibi evinizde yayilir yer icersiniz..Allah korusun ama zaten birseyin olucagi varsa kv de kalsanizda olur kendi evinizde kalsanizda olur zaten.. İcinizi ferah tutun o yuzden

Eşimin babası vefat etmiş en büyük o kıyamıyor onlara suistimal ediyorlar bunu. Her anlamda yardım ediyor hiç karışmıyorum çünkü küçük kardeşleri var bende eşim gibiyim ama böyle ikimizde değer görmüyoruz. Biliyorum erkek kardeşi evlense korkudan onlarla ilgilenir severler.

hastanede bile yanında bakıcak kimsesi yoksa cıkartmıyorlar insan goz gore gorede kalkıp nasıl ilgilensin yemekle falan birilerinin getirmesi hazırlaması gerekiyor hamilelik hastalık degil ama sorunlu hamilelik hastalık gibi geciyor..bir oglen yemegi hazırlamak zor olmamalı saglıklı bir hamilelik geciren birine dahi insan aman yorulmasın ben tasıyım ben getiriyimd erken kanama sorunu olan birine ustelik kendi torununu tasıyan insanla ilgilenmemek vicdansızlık..en iyisi annenize soyleyin gelsin baksın esinizle de konusun ilgilenmiyormuyuz derselerde evet deyin cok mu zor siz ve bebeginizin saglıgı daha onemli degilmi

Canım hamilelik hastalık değildir. Bu kadar da yapmayın bence. Tabi dikkat edeceksin ama bi odaya kapanmak çok aşırı sanki.

İki gün hastanede kaldım görümcem bir gün yanımda kaldı yandaki hastayla daha çok ilgilendi bir de öyleler herkese kendilerini hamarat gösterirler ama yakınları bana gelince ilgilenmiyorlar hatta yandaki hasta hep uyudun maşallah dedi onun da yanında görümcesi vardı öyle özendimki.

Hamile olan sensin ve bunun kararını sen verirsin. Kim ailem kötü der ki diye bişey yok , demekki eşin objektif bakmayı bilmiyor. Bence eşinle konuş ve evine git bu durumda sağlıklı bir gebelik geçiremezsn

kendi evinize gidin bir an önce, kaynana yalnız değil başka çocukları var hoş yalnız olsa da sizi ilgilendirmez
kendinize bu eziyeti yapmayın, bu akşam konuşun eşinizle, evinize geri dönün.

Ben olsam kalmazdim. Kendi evimde pislik icinde kalirim daha iyi.

Bak kocan inat ediyorsa sende diret.
Kendi evine gec.
Ben hergün ekmek domates yerim yinede kendime bu muameleyi yaptirmam.

Paran yetiyorsa bakici tut. Olmadimi anneni çağır. Nasil yapiyorsan yap ama harakete gec.

Böyle konuları okudukça halime bin şükür ediyorum.Kendi evine geç.Stres sana daha büyük zarar.Gitmek isteyen kadın tatlı dille esine istediğini yaptırmasını bilir.Bilmeli.Tuvalete kalkıyorsan hazır yemeği de yemeye mutfağına geçebilirsin.Dr da wc ye de kalkma diye birşey diyosa manyaktır ne bileyim.Sürekli kanaması olup sapasağlam doğuran çok.Bu senin üstüne yüklenmek değil.Yanlış anlama.Doğacağı varsa sen kendin hoplayıp zıplasan kendini yerden yere atsan düşmez.Öleceği varsa da yerinden bile kalkma giden gider.Bu kadar kafana takarsan da sonun iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…