• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bu kadar zayıf kalabildiniz?

ay.. ay.. bugün bi elbise denediim çok güzel oldu bacaklarım kötü durdu, yani üst kısmı şimdiden başlıyorum spor yapcam. bayrama kadar 3 gün ama kâr yapmak lazıım :D

canım benm boyum 1.60 kilom şu an 53 gerçi çizelgede 53.4 yazıyor ama değiştirmedm daha işte :D bende bu yılın başlarında 62 kiloydum.s sonra spor salonuna yazıldım 3 kilo verdim sonra fast foodu bıraktım 1 ayda 1 kilo verdm ama sonra yazın düzenli yürüyüşe başladım tepomu yavaş yavaş arttırdm ve 1buçk ayda 5 kilo verdm.. tatile gittm orda acayip yemek yedim ama acayiiipp resmen midemi büyüttm yani geldiğimde tartıdan korkuyordm ama bi baktm 1 buçk kilo vermişim tatilde .s nasıl oldu anlamıyorum ve hala çok yiorum ama sürekli eriyorum :S

ben zayıf kalmak istemeyen ama almayı da beceremeyenlerdm :) yemek cok yiorum hatta arkadaslrm snin yedqni yesek kapıdan qecemeyız diolar ama bnde nieyse olmuyo:( 1.65 boyunda 42kilodaym.. Smdiye kadar tartida en fazla 44 qordum o da kişin kalin kalin qiyindiqimden olsa qerek:) sabah kahwaltisi oqle yemeqi aksam yemeqi die bise yok.. Uyandiqim andan itibaren uyuyana kadar nerdeyse aqzim hic bos durmuyo anca biseler yiorum.. Ama tık yok.. Ustelik almisimdir die dusundum son tartndqmda daha da wermis oldqmu qordum:(hareket sporda yapmiorum.. qayet tembelim.. Alirim elime bi tabak tw karsisinda bitene kadar dewam:) hani eritiorum da diyemiorum o yuzden.. doktora da qittim bu kadarsn ddi bana .. Alamazmisim testler oyle qosteriomus :( cok deil 50olsam yeter hani kemiklerm ckmaz en azindan.. Kiyafetler olmuyo 34beden bulmakta zorluk cekiorum.. Bana da nasi alindiqni soylersenz sewinirm..

Canım mesela bazılarının metabolizması hızlıdır, bazıları çok hareketlidir, bazıları çok yavaş yer.. Doktor demedi mi şu şu yüzünden kilo alamıyorsun diye? Ona göre çözüm bulmak gerekir.

Canım mesela bazılarının metabolizması hızlıdır, bazıları çok hareketlidir, bazıları çok yavaş yer.. Doktor demedi mi şu şu yüzünden kilo alamıyorsun diye? Ona göre çözüm bulmak gerekir.

hayır cnım dmedi.. Sen bu kadarsin alamazsin oyle qorunuo testlerde ddi yolladi oyle.. :/ 20yasindaym we qrcekten yasima qore ufacik duryorum zayifliktan :(

canım bende küçükken 4 gidiyordum kardeşim 1'e. birine sordular hangisi 1'e hangisi 4'e gidiyor diye. 1'e giden olarak adam beni gösterdi. O kadar vahimdi yani. Yemek yemez yerimde de duramazdım ama insan alıyo işte imkansız diye bişi yok yani. Belki evlenince hamile kalınca alırsın. Ne olcagı bilinmez.Hem ufak durmak çok güzel bişi 16,5 yaşındayım ama sorsan 14 gibiyim.

canım bende küçükken 4 gidiyordum kardeşim 1'e. birine sordular hangisi 1'e hangisi 4'e gidiyor diye. 1'e giden olarak adam beni gösterdi. O kadar vahimdi yani. Yemek yemez yerimde de duramazdım ama insan alıyo işte imkansız diye bişi yok yani. Belki evlenince hamile kalınca alırsın. Ne olcagı bilinmez.Hem ufak durmak çok güzel bişi 16,5 yaşındayım ama sorsan 14 gibiyim.

oyle tabi zayif olunca kucuk duruyoda bnm durum baya baya wahim o zaman 20yasindaym 15 diyenlerle dolu etrafim makyaji abartirsam biraz buyuk duruyorum o da 17den yukari cikan olmuyo :( bu kadari da hic normal deil ama.. :( ewlenince alirsin diolarda ona da pek umudum yok.. Ne yani buqune kadar olmayan kilo imza atildiktan sonra mi olcak :) hormonlar mi deqiscek bilmiorum onu nasi olcak?? sozluyum suan qerci ewlenmeme de 4sene war daha okul fln.. Kaldim boyle qelinlik bulamiycam korkuyorum:( buqun tartindim 400qram daha wermisim ya saka qbi .... :(

yemek olarak hiç bir şeyden kendimi kısıtlamam tereyağına da bayılırım gece yemek yeme alışkanlığımda vardır :27: ama benim zayıf olma sırrım tatlı yememem... zaten tatlı yemeyide sevmem mesela doğum günlerinde bile pastadan maksimum 3 çatal alırım... benim zayıf kalma sırrım bu umarım işine yarar

bi bana mi yaramio ya yemek:( tatlida 5qunde bi tepsi baklawayi qdip qelip bitirirm heralde ama yok bi dilim tatli 150 kalori olmasina rahmen bende tik yok:( qercekten kmi wermek ister kimi almak...

Back
X