Nasil bukadar mutlular???

O disaridan oyledir ya.. beni yataktan kaldirmasalar 10000 yil oyle yatabilirim, yemem, icmem yatarim.. hatta beni dondurup 100 yil sonra cozseler sesim cikmaz, o derece depresifim.. gel gelelim disarida kim beni gorse ne kadar guzel hep mutlusun, hep esprili sen sakrak der.. ya millet kor, ya da intihar esiginde yasiyor herkes bilmiyorum.. ama o mutlu gorunenler mutlu degil, benden duymus olun :)
 
Konu sahibi bu minvalde bir çok konu açtınız. Bence artık bir uzmandan yardım isteyin. Depresifsiniz, sosyal fobiniz var, sebepsiz gülmeleriniz var, çocuğunuza da yansıtıyorsunuz. Buradan aldığınız yanıtlar size bugüne kadar iyi gelmedi anlıyorum ki, artık bir psikoloğa danışın.
 
Çok şükür mutluyum,huzurluyum sürekli gülümserim kolay kolay sinirlenmem,aynı şekil de annem,babam,kardeşim de öyle gülümseme biz de alışkanlık hale geldi :) hiçbir zaman umudumu kaybetmem ha borcumuz vs yok mu diyenler olabilir elbette var sağlık sorunu yok mu diyenler olabilir var özellikle annem de var bir takım sağlık problemleri ama diyorum umudumu kaybetmem, çok şükür ailem yanında,hatta anneme siz hiç kavga etmezmisiniz diyen vs oluyor eşinle demek ki ,diyorum kendileri mutsuz bizim de öyle olmamızı istiyorlar o yüzden o tür insanlardan uzak dururum.

Sosyal medyaya resim eklemem tabi :) ki kullanmıyorum da ne facebook yada diğerlerini sevmiyorum çünkü.
 
Son düzenleme:
Ben de çok gülüyorum ama derdim mi yok çok mu mutluyum sence ? İnadına gülüyorum hayata sen de dene bir şey kaybetmezsin :) İnan bana yerimde olmaya katlanabilecek çok az insan vardır.
 
Sanal alem yalan alem..,etkileniyosan bakma.. vallaben usenirim yemek yapip giyinip poz vermeye:) ne bilim bi yere gidince 100 tane foto cekip en guzelini secmeye.. ammaann
 


ya bu nasıl bir enerjidir maşaallah! ama bir süre sonra bu direncin düşmesine izin vermemek için az dinlen sakin bir yerde yaa çok az bile uyuyorsun onu anladım ve kaç yaşındasın merak ettim :)
 
Kendi paylaşımlarıma bakıyorum da, çok iyi vakit geçirdiğim arkadaş toplantılarında bir kere bire fotoğraf çekilmemişiz
Ya arada paylasilir ama her gun ne ya: ( mesela her gun kocanla tost yaparken foto cekinmek ne ya :) tost yapiyoz mu oluyo kocam var mi oluyo bu :) bilmiyorum millet uctu
 
oo sosyal medyaya bakarsan herkes mükemmel hayatlar yaşıyor. Bende bir ay önce senin gibiydim kan değerlerime baktırdım değerler yerlerde şimdi doktor kontrolünde demir ilacı ve d vitamini alıyorum. Halsizliğim falan baya geçti. Modum da düzeldi
 
Yasam sevincin yok demek ki ... Hayatında seni üzen ve düşündüren Şeyler mi var ?
 
evde miskin miskin başkalarının hayatlarıyla kendi hayatını kıyasladıkça mutlu olamazsın.
hayatını böyle olağan hale getiren sensin değiştirmediğin sürece öyle camdan bakmaya devam ediceksin.
 
Aylardır bende böyleyim malesef. ...
 
Ne yapmak istediğine karar vermek lazım. Aile istiyor diye okuyan, iş kadını desinler diye çalışan, mahalle baskısı ile çocuk yapan, zengin gözükmek için para saçan kadınlar mutlu olamaz. Siz ne istiyorsunuz da yapamadınız? Bastırdığınız şey ne, onu bulun.
 
Calismak istiyorum kendi ayaklarim ustumde durmak istiyorum ama cocuk ve es yuzunden baskiliyorim baskiladikca mutsuzum
 
Ya ben onlara özenmiyorum da sadece hatta bukadar zorluklar icinde nasil boyle mutlular onu merak ediyorum ben mesela cok sukur hic derdim yok hayallerime kavusamama haric ama onlar gibi hic gulmedim hayatimda mesela selinin falan seveni cok bej normalim sevenim cok azdir:)
 
Canjm aslinda bende doktora gittim bana da depresyon tanisi konuldu ama ilac 1 ay da beni mahfetti daysnamayio biraktim valla suan kullanmiyotum kafamda deli sor7larla yasamaya calisuyorum
 
Cocuk 4 yasinda
esim krese karsi asla birakamam oralara diyor maddiyatimiz zatrnzor geciniyoruz anne baba lar uzak fayda yok yani kimseden brnde evdeyin uste
O zaman 2. çocuğu kesinlikle yapmayın. Madem kocanız çocuk için sizi eve esir etme yetkisinş kendinde buluyor.

1-2 sene halk eğitim merkezlerine gidebilirsiniz. Açıktan bi üniversiteyede yazılabilirsiniz, evdeyken o biter. Yabancı dile ilginiz varsa ingilizce öğrenim programları var ücretsiz. Onlardan indirin, yavaş yavaş küçük kitaplar alıp çeviri yapın. Kendinize uğraş çıkarmış olursunuz. Ev bence çok büyük fırsat. Yaptığınız, öğrendiğiniz her şey kültürünüze artı puan. İlla çalışmak ve para kazanmak gerekmiyor. Kendinizi geliştirmenin peşinde düşün şuan.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…