- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Facebook kullaniyorsa belki Ordan yer bildirimi yapmis olabilir havalani yeri olarak.havalani adini aratarak yer bildirimi yapanlari gorebilirsin.Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Aa ne kadar hoş :)instagramm, twitter, bildigin bütün sosyal medyaya yaz. ucus günü vs vs illaki konu her yere dagilinca ona ulasilir.
kardesimdede öyle olmustu numara degisiyorlar kiz hem ismi hem noyu yalnis yaziyor. ulasamiyor. sonra facebookda iki hafta sonra tesadüf arkadasi haberi görüyor kardesime yetisiyor bir senedir beraberler....
Evet fb kullanmıyorum ben ama arkadasımdan bakicam:)Facebook kullaniyorsa belki Ordan yer bildirimi yapmis olabilir havalani yeri olarak.havalani adini aratarak yer bildirimi yapanlari gorebilirsin.
Şimdiki kızlar çok çekingen demek ki, telefonunuzu onun koltuğunun altına düşürseydiniz, ay pardon özür dilerim elimden kaydı diye konuşmaya başlasaydınız bugün konu açmanıza gerek kalmayacaktı:)))Evet fb kullanmıyorum ben ama arkadasımdan bakicam:)
Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Belki o da cekinmistirİlgili olsa sana gelir zaten bir şekilde muhabbet açmıştı. İsmini sormuştu vs. Biri bana böyle baksa ben de neden bana bakıyor diye bakardım. Erkekler de aha kıza bak bana bakıyor diye daha da kendilerini gaza getirip, popoları kalkabiliyor.
O kadar bakan uzun uzun dönüp dönüp bakan adam bakmaktan, dönmekten çekinmedi de...Belki o da cekinmistir
Yani belki de o ben kadar hoşlanmamış olabilir tabi neden olmasın:)O kadar bakan uzun uzun dönüp dönüp bakan adam bakmaktan, dönmekten çekinmedi de...
Mune o an aklıma gelmedi ya :) bir de yanında tanıdıgı birisi vardı ondan çekindim ama çıkışta yakalayaydım gözü karartmıştım :dŞimdiki kızlar çok çekingen demek ki, telefonunuzu onun koltuğunun altına düşürseydiniz, ay pardon özür dilerim elimden kaydı diye konuşmaya başlasaydınız bugün konu açmanıza gerek kalmayacaktı:)))
Evetvelev ki buldunuz, arayip ya da mesaj atip ben ucakta bakistiginiz kizim mi diyeceksiniz?
Ay yok öyle olsa yüzüne tükürürdüm, erkekti.Yanındaki tanıdığının cinsiyeti neydi?
Yanında sevgilisi olduğu halde miletle bakışan erkekleri de görüyoruz maalesef.Moralinizi bozmak istemem ama her ihtimal mevcut. Çoğu erkek beğendiğine ilk adımı atmaya meyilli artık. Sizle ilgilense o da devamını getirir size ulaşmaya çalışırdı.
Birine cok benzetmistim diyebilir muhabbete oyle baslarvelev ki buldunuz, arayip ya da mesaj atip ben ucakta bakistiginiz kizim mi diyeceksiniz?
Bulduktan sonra muhabbeti başlatırım şu sosyal medyaları bir tarayayım:)Birine cok benzetmistim diyebilir muhabbete oyle baslar
Parmagina baktinmi yuzuk varmiydiAy yok öyle olsa yüzüne tükürürdüm, erkekti.
Tabi belki de sevgilisi vardır bilemiyorum. E ben kadar hoşlanmamıştır bu ihtimal var ama ben hoşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?