Nasıl bulabilirim?😍

Onu bulman imkansız, anca tesadüf eseri bi yerde karşılaşıcandaaa.... Sen en iyisi bu işi unut.

Facebook kullaniyorsa belki Ordan yer bildirimi yapmis olabilir havalani yeri olarak.havalani adini aratarak yer bildirimi yapanlari gorebilirsin.

Aa ne kadar hoş :)

Evet fb kullanmıyorum ben ama arkadasımdan bakicam:)
Şimdiki kızlar çok çekingen demek ki, telefonunuzu onun koltuğunun altına düşürseydiniz, ay pardon özür dilerim elimden kaydı diye konuşmaya başlasaydınız bugün konu açmanıza gerek kalmayacaktı:)))

Gercekten anladiginiz şekilde hoşlanmış olsa ilk adımı atardi bence ugrasmyaa degmez

Yanındaki tanıdığının cinsiyeti neydi?
Yanında sevgilisi olduğu halde miletle bakışan erkekleri de görüyoruz maalesef.Moralinizi bozmak istemem ama her ihtimal mevcut. Çoğu erkek beğendiğine ilk adımı atmaya meyilli artık. Sizle ilgilense o da devamını getirir size ulaşmaya çalışırdı.

İlgili olsa sana gelir zaten bir şekilde muhabbet açmıştı. İsmini sormuştu vs. Biri bana böyle baksa ben de neden bana bakıyor diye bakardım. Erkekler de aha kıza bak bana bakıyor diye daha da kendilerini gaza getirip, popoları kalkabiliyor.

Mune o an aklıma gelmedi ya :) bir de yanında tanıdıgı birisi vardı ondan çekindim ama çıkışta yakalayaydım gözü karartmıştım :d

Ay yok öyle olsa yüzüne tükürürdüm, erkekti.
Tabi belki de sevgilisi vardır bilemiyorum. E ben kadar hoşlanmamıştır bu ihtimal var ama ben hoşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…