Nasıl bulabilirim?😍

Instagramda şehirlerin itiraf grupları var, oralara yazın. Kıyafetinin rengine kadar yazanlar var, çoğu da buluyormuş. Arada heyecanlı bir şekilde bakıyorum siyah saçlı etli butlu hızmalı kız bana ulaş diye beni tarif eden sakallı var mı diye, bir tane bile çıkmadı şimdiye kadar

Ben daha önce böyle duru bakan birisini görmedim :) inşallah bulurum, pc ye geçiyim bir sosyal medyaları tarayacağım belki bulurum:)
Biraz yaramazlık yapabilirsiniz bence. Koltuk numarasını biliyorsunuz.Önünüzde oturuyormuş. Havaalanını arayıp bir şeyler bahane edip ismini öğrenebilirsiniz. Umarım bulursun. Gerçekten çok isterim. Kız bulursan bana mutlaka haber ver.

Şimdi bir arkadaşımın arkadaşına sordurttum geçmişe gidemediğini en azından ismini bilmem gerektiğini söyledi...

Ne kadarlık bir geçmişten bahsediyoruz ki? Kayıtlar duruyordur. Muhtemelen o arkadaşın ulaşacak yetkisi yok, kendine de "Aman beceremedi bu" densin istememiş. :)

Ya ne kadar güzel kalbiniz var teşekkür ederim güzel niyetiniz için

Ayy evet evet bu neden aklıma gelmedi itiraf sayfası ayy çok iyi fikir bu hemen yazmalıyım

Anılarımı canlandırdın konu sahibi ama benimki daha farklıydı bir kırtasiyeye fotokopi çektirdim ve ordaki çocuk o kadar tatlı ve masum duruyordu ki resmen mest oldum yoluma ters bir yerde olduğu için bir hafta sonra uğradım ve dükkan devredilmişti nasıl üzülmüştüm sonra bu çocukcağız beni nasıl buldu etti bilmiyorum ama Twitterdan ekledi tabi ışık hızında bende takip edip bir iki de like çaktım neyse uzatmayayım birkaç gün ne oldu biliyor musun durakta otobüs beklerken bir otobüs yanaştı kapılar açıldıı ve benim herif hemde başka bir kızla el ele şimdi gülüyorum tabi ama o zaman nasıl üzülmüştüm

böyle bir son beklemiyordum üzdü

Acaba hava yolu sirketini arayip kendi koltuk numaranizi verdikten sonra tam onumde oturan kisi ile sirt cantalarimiz karisti çantasini iade etmek istiyorum nasil yaparim deseniz size nasil bir cozum sunarlar Mutlaka o yolcunun bilgileri sistemde saklaniyordur.

Hava alanina getirin falan derlerse uyduruktan bir canta hazirlayip icine not birakabilirsiniz. Ne bileyim baska birsey gelmedi aklima.

Bir de sosyal medya var tabi.

Erkeklere cocuk diye hitap etmek sizce de aşırı itici değil mi?

Oğlan ya da çocuk demeyin lütfen.

Sosyal medyadan uçağın kalkış ve iniş havayolları konumundan paylaşılan gönderilere bakın, o tarih o saatte. Bir umut :)

Gittiğiniz şehrin etiketinden instada bakın belki hesabı açıktır ve orda fotoğraf çekinip şehri etiketlemiştir. Bir de ön koltuğundaymış adını falan hiç duymadın mı birbirlerine isimle seslenme olmadı mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…