- 23 Ağustos 2012
- 51.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.922
- 898
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Var kız Pgss CEOsuyumAramızda havayolu şirketinde söz sahibi olan yok mu?Şu kızcağızı sevdiceğine kavuşturuveesin.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var kız Pgss CEOsuyumAramızda havayolu şirketinde söz sahibi olan yok mu?Şu kızcağızı sevdiceğine kavuşturuveesin.![]()
Biraz yaramazlık yapabilirsiniz bence. Koltuk numarasını biliyorsunuz.Önünüzde oturuyormuş. Havaalanını arayıp bir şeyler bahane edip ismini öğrenebilirsiniz. Umarım bulursun. Gerçekten çok isterim. Kız bulursan bana mutlaka haber ver.Ben daha önce böyle duru bakan birisini görmedim :) inşallah bulurum, pc ye geçiyim bir sosyal medyaları tarayacağım belki bulurum:)
Yasadigi sehride taratBen daha önce böyle duru bakan birisini görmedim :) inşallah bulurum, pc ye geçiyim bir sosyal medyaları tarayacağım belki bulurum:)
Şimdi bir arkadaşımın arkadaşına sordurttum geçmişe gidemediğini en azından ismini bilmem gerektiğini söyledi...
Ha belki de onun yetkisi dahilinde değildir tabi bilmiyorum:)Ne kadarlık bir geçmişten bahsediyoruz ki? Kayıtlar duruyordur. Muhtemelen o arkadaşın ulaşacak yetkisi yok, kendine de "Aman beceremedi bu" densin istememiş. :)
Bir kelime daha etme çünkü inanırımVar kız Pgss CEOsuyum![]()
Ya ne kadar güzel kalbiniz var teşekkür ederim güzel niyetiniz içinBiraz yaramazlık yapabilirsiniz bence. Koltuk numarasını biliyorsunuz.Önünüzde oturuyormuş. Havaalanını arayıp bir şeyler bahane edip ismini öğrenebilirsiniz. Umarım bulursun. Gerçekten çok isterim. Kız bulursan bana mutlaka haber ver.![]()
![]()
Ayy evet evet bu neden aklıma gelmedi itiraf sayfası ayy çok iyi fikir bu hemen yazmalıyımInstagramda şehirlerin itiraf grupları var, oralara yazın. Kıyafetinin rengine kadar yazanlar var, çoğu da buluyormuş. Arada heyecanlı bir şekilde bakıyorum siyah saçlı etli butlu hızmalı kız bana ulaş diye beni tarif eden sakallı var mı diye, bir tane bile çıkmadı şimdiye kadar![]()
böyle bir son beklemiyordum üzdüAnılarımı canlandırdın konu sahibiama benimki daha farklıydı bir kırtasiyeye fotokopi çektirdim ve ordaki çocuk o kadar tatlı ve masum duruyordu ki resmen mest oldum
yoluma ters bir yerde olduğu için bir hafta sonra uğradım ve dükkan devredilmişti nasıl üzülmüştüm
sonra bu çocukcağız beni nasıl buldu etti bilmiyorum ama Twitterdan ekledi tabi ışık hızında bende takip edip bir iki de like çaktım neyse uzatmayayım birkaç gün ne oldu biliyor musun durakta otobüs beklerken bir otobüs yanaştı kapılar açıldıı ve benim herif hemde başka bir kızla el ele
şimdi gülüyorum tabi ama o zaman nasıl üzülmüştüm
![]()
Evet biraz sürpriz sonluböyle bir son beklemiyordum üzdü![]()
Ay kız bana da haber verYa ne kadar güzel kalbiniz var teşekkür ederim güzel niyetiniz için![]()
Ne dicezErkeklere cocuk diye hitap etmek sizce de aşırı itici değil mi?
Oğlan ya da çocuk demeyin lütfen.
Beyefendi de . En olmadı erkek de. Çocuk nedir yahu?? Ne kadar itici .Ne dicez