nasıl bulucam

Merak edip dürüyorum arada bakıyorum konuna :1:
Peki hersey kapaliysa dışarıya ne yapmayı planlıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
kimin benim hakkımda neyi nasıl düşündüğü beni ilgilendirmezki benim onların hakkında ne düşündüğüm önemli herkesede papuç bırakmayız 18 yaşında değilim :)

sonradan üzülme diye söyledim. niyetini gizleyip bir süre sonra istegini söylerdi zaten. bosver. işine gücüne bak. daha iyi olmus bu arada böylesi.

Benimde başıma geldi böyle bir şey...
Ben İstanbuldayım genelde kısa mesafelerde minibüs kullanırım, minibüs aşkıydı yani :27:
Çok yakışıklıydı ama tek fark ben değil o bakıp, göz teması kurmaya çalışıyordu
En sonunda yanıma gelip oturmuştu ama ben çekindim ve konuşmadım
O da yüzüne bakmayınca istemediğimi düşündü ve indi.
Ara ara aklıma gelir o minibüse bindiğimde bakarım ama denk gelemem.
Sizin ki nasıl sonuçlanacak bakalım merak ettim:1:
Olacağı varsa olur zaten.

aaaa bununla ilgili bir yazı okumuştum daha doğrusu röportaj hürriyet pazar ekindeydi,ama bayaa eski..
neyse böyle bir site varmış.sizin gibi böyle otbüste minibüste bakışıp ,bir daha görmek isteyenler için,çok garibime gitmişti ama demek ki varmış gerçekten :):)
bence netten araştırın,siteyi bulabilrsiniz,galiba otobüs yeri saati falan giriyomuşsun,aynı kişi de girmişse ,buluyosunuz sanırım,mantık bu olmalı..iyi şanslar..

dün otobüste birini gördüm sürekli bakıştık ne o ne ben bir hamle yapamadık otobüste kalabalıktı belki ondan ismini bile bilmiyorum nasıl bulucam :S yaşadığımız yer aynı burası çok büyük değil ama bilemiyorum

Bana 3 yıl öncesini hatırlattınız :)

Dediğiniz gibi küçük bir yerde yaşıyordum.Evimin az ilerisindeki durağa yürüyorum ve tam geldiğimde yan tarafta duran arabadan bir ses ''Pardon, bakar mısınız?''...Dedim laf atacak serserinin tekidir, elimde kalın karton kapaklı büyük bir defter vardı kavradım onu ve döndüm :S Gayet normal bir tavırla çok da beyefendice ''Beni hatırladınız mı?'' dedi. Hatırlamadığımı söyledim ama öyle bir durumda kaldım ki napacağımı şaşırdım, acaba akrabamız mı uzaktan, komşumuz mu, kim bu?

İndi arabadan(Şoför yanı koltukta oturuyordu, arabada da ondan başka kimse yok... Çok rahat bir şekilde başladı anlatmaya ''Birkaç ay önce sizinle aynı dolmuşa binmiştik, hatta paramı size uzattırmıştım.'' Ben hala anlamaya çalışıyorum falan bu devam ediyor ''Hatta ablamda oradaydı sizi o da farketti, arkanızdan inip inmemekte çok düşündüm, cesaret edemedim, bu olaydan sonra da evinizin çevresinde ne çok dolaştım ama bir türlü göremedim sizi...'' falan filan.Şoku üstümden atınca uzaklaşmaya başladım, peşimden durağa geldi ''İnanmıyorsanız babamı bekleyelim beraber şimdi gelir, arabada bende onu bekliyordum, o da biliyor bu durumu, bütün ailem biliyor...'' falan.

O kadar garip bişeydi ki elim ayağım tutuldu resmen, durağın karşısında fırın vardı.Sahibi ve eşi çıktı dışarı garipliği farkedince müdehale ettiler, dolmuşum geldi ve ben bindim...

Aradan çok değil 1 hafta falan geçti ve komşumuz kapımızı çaldı.Annemle birşeyler konuştular ve gitti.Meğer çocuğun tanıdıklarıymış.Çocuğun ailesi ona bahsetmiş, sizin oralarda bir kız vs diye tarif etmişler beni, 4 bina var bizim oturduğumuz yerde ve tek kız çocuk bendim o yaşlarda olan, kadın hemen anlıyor tabi anneme de bu çocuklar bir görüşsün, çocuk takmış kafayı filan diye geliyor.Annemde olayı bildiğinden, o gün nasıl korktuğumu bildiğinden gereken tepkiyi vermiş...

diyelimki adamı buldun sonra ne olacak gidipte ben otobüste bakıştığın kız hatırladınmı diyeceksin oda sana ben hergün binlerce kıza bakıyorum hangisi diyecek:27:birde sevgilim var derse o an bitiiğin andır:37:

Back
X