- 1 Ocak 2013
- 560
- 610
- 303
- 32
- Konu Sahibi losinggame
-
kullanabileceğimiz malzemeler: korona, yeni doğum yapması...? başka neler olabilir fikir verir misiniz? nasıl sorsam sizce?
bizim kızlar bunu söylemişler.
normal biri olsa çok haklısınız ama durmadan geziyor daha geçen gün şehir dışındaydı. çağırırsam sırf merakından geliriyi de bunlar yeterli zaten.
yeni dogum yapmis bir kadin, o kendisi is yerine gelip risk almis belki ama insan asla rahat edemez yani.
Hani kardesiniz degil kuzeniniz degil. Bebegin oldugu icin cagirmadim diyeceksiniz sorarsa da.
normal biri olsa çok haklısınız ama durmadan geziyor daha geçen gün şehir dışındaydı. çağırırsam sırf merakından gelir
dediğinizin tam tersine çok çok uyumlu bir ofisiz aslında ve aramızda hiç rekabet/ dedikodu yoktur. ben sadece aşırı merak, laubalilik, boğboğazlık sevmiyorum. diğer arkadaşlar da o mevzuyu laf olsun diye söylemişler eğer dediğiniz gibi olsaydı gelip daha sonra bana anlatmazlardı. o yüzden öyle düşünmeyin :)O samimi oldugun arkadaslarda, arkadas degilmis, diyeyim.
Ayrica bana göre al birini vur ötekini. O diger kiz ile aranizda pek fark göremiyorum. O senin üzerine ne kadar dedikodu ediyorsa, sende onun üzerine yapiyorsun. Hatta su an bile onun için kafa patlatiyorsun. O is yeri bana cadi kazani gibi geliyor. Orda herkes herkesin dedikodusunu yapip, kuyusunu kaziyordur. Herkeste kendini, digerinden daha iyi olarak görür.
Ve 7-8 arkadas ile ev içinde kina yapmak akil kari degil. O kadar çok kina hayalin var ise, bare bir kaç ay daha bekle ve disarda bir yerde bir tören yaparsin. Bu hastalik zaten en çok ev ortamlarda yayiliyor. Cünkü millet ister istemez daha yakin oluyor ve ortam havasiz. Istedigin kadar cam aç, hava soguk o cam sonradan yine kapaniyor.
amin çok teşekkür ederim. inanın ben de çok oturup düşündüm. en ufak şeyleri bile düşünüp tedbir alıyorum ama bir yandan hayat devam da ediyor ben her gün istisnasız ofise gidiyorum, duruşmam varsa adliyeye gidiyorum. iş hayatı için herşey normal ilerlerken mevzu bu olunca insanlar daha hassas davranıyor aslında, bunu da anlıyorum ama kırmadan cevapladığınız için de teşekkür ederim :)Kınanıza çağırdığınız kişilerin hastalık riski olmamasına inanmanız çok hoşuma gitti gerçekten
İnsan kendine kefil olamıyorken başkası için hastalık riski yok demek...
Ama sonuçta insanlar evlenecek, kınalar yapılacak, bunu da anlıyorum.
Allah tamamına erdirsin şimdiden
Konunuza gelince yeni doğum yaptın bebeklisin allah korusun hasta olursun ben sebep olmak istemiyorum
Sen de yakın arkadaşım olduğun için bana alınmayacağını düşündüm deyin geçin işte
Kızın arkasından bi küfür etmediğiniz kaldı. Bütün çetelesini buraya dökmenize gerek yoktu.
Arkasından bu kadar rahat konuşabildiğinize göre yüzüne karşı da davet edemeyeceğinizi söyleyebilmeniz gerekir. Neden oyun oynayasınız?
Ben burada biri için çok iyi geçinemiyorum demek yerine paragraflarca dedikodusunu döşeyen bir insanı anlamaya çalışamam sorryçok tuhafsınız gerçekten ama her konuda konu sahibini anlamaya çalışmak yerine diğer tarafa hak veren biri çıkıyor eh siz de hoşgeldiniz ne diyeyim. biri size bunları yapsa ne yapardınız acaba çok ilginç...
hı hım haklısınızBen burada biri için çok iyi geçinemiyorum demek yerine paragraflarca dedikodusunu döşeyen bir insanı anlamaya çalışamam sorry
dediğinizin tam tersine çok çok uyumlu bir ofisiz aslında ve aramızda hiç rekabet/ dedikodu yoktur. ben sadece aşırı merak, laubalilik, boğboğazlık sevmiyorum. diğer arkadaşlar da o mevzuyu laf olsun diye söylemişler eğer dediğiniz gibi olsaydı gelip daha sonra bana anlatmazlardı. o yüzden öyle düşünmeyin :)
Kınanıza çağırdığınız kişilerin hastalık riski olmamasına inanmanız çok hoşuma gitti gerçekten
İnsan kendine kefil olamıyorken başkası için hastalık riski yok demek...
Ama sonuçta insanlar evlenecek, kınalar yapılacak, bunu da anlıyorum.
Allah tamamına erdirsin şimdiden
Konunuza gelince yeni doğum yaptın bebeklisin allah korusun hasta olursun ben sebep olmak istemiyorum
Sen de yakın arkadaşım olduğun için bana alınmayacağını düşündüm deyin geçin işte
peki. iş yerinde çalışan siz olduğunuz için siz daha iyi bilirsinizLaf olsun diye milletin amelyatinimi konusuyorlar? Arkadaslarininki laf olsun diye oluyor, o kizin ki dedikodumu oluyor?
Bence gayet pembe gözlüklerin var, o is yerinde zerre uyum yoktur. Herkesin lafi dedikodusu ediliyor gayet.
Vallaha ben anladim ki Zombiler gelse bile o kina ve dügünler yapilacak. Burda 40 yasinda hic önceden hastaligi olmayan iki cocuk annesi bir kadin bir kina/dügünden sonra coronadan vefat etti. Öyle bir bulasmis ki ordakilere Almanyada haberlere cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?