Evlimiydiniz pekiYoutubeda bir sürü ders anlatılan kanal var. Önce hangi bölümü istediğinize karar verin sonra ona göre çalışmaya başlayın. Ben de evde çalışarak kazandım ve şu an öğretmenim.
Ablam da liseyi dışarıdan okudu ,Ben liseyi dışarıdan bitirdim şuan tyt-ayt sınavlarına girmeyi düşünüyorum üniversite için ama alt yapım olmaldığı içim matamatiği yapamıyorum sözelim iyi ama matamatiği çalışsamda olmuyor çok moralim bozuluyor modum düşüyor bu arada evliyim çok istiyorum ünüversite okumayı.
Ama moralim çok bozuluyor sonuçta alt yapım yok ne olacak böyle matamatiği nasıl yaparım çalışırım öneriniz var mı?
Benim gibi evde çalışarak ünüversite kazanan var mı?
Ya ben yapamam demiyorum ama matamatiğe çalışıyorum o kadar konuları Anlıyorum ama soruları hiç çözemiyorum buda haliyle modumu düşürüyorAblam da liseyi dışarıdan okudu ,
Ve şu an memur.
Hem de iki çocuklu haliyle atandı.
Ben bu "yapamam , edemem " diyenleri anlamıyorum , anlamayacağım.
Hayır değildim. Hangi bölümü istiyorsunuz.Evlimiydiniz peki
Okul öncesi öğr. İstiyorumHayır değildim. Hangi bölümü istiyorsunuz.
Peki yetişir mi sınava kadarAma matematik o :) canım sıfırdan yapmak için antremanlarla matematik kitabına başla toplam 4 kitap, en temelden başlıyor adım adım ilerliyosun videoları da var
TabikiPeki yetişir mi sınava kadar
Aynı bölümOkul öncesi öğr. İstiyorum
Ben liseyi dışarıdan bitirdim şuan tyt-ayt sınavlarına girmeyi düşünüyorum üniversite için ama alt yapım olmaldığı içim matamatiği yapamıyorum sözelim iyi ama matamatiği çalışsamda olmuyor çok moralim bozuluyor modum düşüyor bu arada evliyim çok istiyorum ünüversite okumayı.
Ama moralim çok bozuluyor sonuçta alt yapım yok ne olacak böyle matamatiği nasıl yaparım çalışırım öneriniz var mı?
Benim gibi evde çalışarak ünüversite kazanan var mı?
Hiç matamatik yapmadınız mı yada kaç net yapsak kurtarırız matamatiğiAynı bölüm ☺
Onun için çok matematiğe ihtiyacınız yok ama sözelle halledersiniz çok rahat. Bende öyle yapmıştım sınavda.
Önceki sınav sisteminde tm ile alıyordu şu an sözel den alıyor bu bölüm. Yani sizin Matematiğiniz iyi değilse onunla vakit kaybetmeyin derim. Sizi kurtaracak kadar soru yapsanız dahi yeterli olur. Sizi kurtaracak olan Türkçe ağırlıklı çalışmanız. Bende matematik çok yapamıyorum sözele ağırlık vermiştim sınavda ama bu bölüm şu an sözel den aldığı için işiniz bizim dönemden daha kolay sözel derslerde yüksek tutarsanız çok rahat kazanırsınız. Çünkü Sıfırdan bütün matematiği bir yılda yükseltmek çok zor. O yüzden matematikten bir kaç konu tutun ona çalışın sadece geri kalanı sözel konulara çalışırsınız. Benim size tavsiyem budur. Şimdiden başlarsanız çokr ahat yetişir.Hiç matamatik yapmadınız mı yada kaç net yapsak kurtarırız matamatiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?