Nasıl çalışılır ?

Ben liseyi dışarıdan bitirdim şuan tyt-ayt sınavlarına girmeyi düşünüyorum üniversite için ama alt yapım olmaldığı içim matamatiği yapamıyorum sözelim iyi ama matamatiği çalışsamda olmuyor çok moralim bozuluyor modum düşüyor bu arada evliyim çok istiyorum ünüversite okumayı.
Ama moralim çok bozuluyor sonuçta alt yapım yok ne olacak böyle matamatiği nasıl yaparım çalışırım öneriniz var mı?
Benim gibi evde çalışarak ünüversite kazanan var mı?

Canım sozelim iyi diyorsun bir sürü yazim hatasi var. Öncelikle matamatik değil matematik. 1 yilda kazanacam diye çalışma. Türkçe matematik tarih vs öğrenecem bi kaç yıl diye başla

Ben liseyi dışarıdan bitirdim şuan tyt-ayt sınavlarına girmeyi düşünüyorum üniversite için ama alt yapım olmaldığı içim matamatiği yapamıyorum sözelim iyi ama matamatiği çalışsamda olmuyor çok moralim bozuluyor modum düşüyor bu arada evliyim çok istiyorum ünüversite okumayı.
Ama moralim çok bozuluyor sonuçta alt yapım yok ne olacak böyle matamatiği nasıl yaparım çalışırım öneriniz var mı?
Benim gibi evde çalışarak ünüversite kazanan var mı?
Altyapınız yoksa matematikte bi altyapı olusturun matematik seviyeniz nasil yani bi onu ogrenin once sonra ona uygun kitaplar alip youtubeden ders dinlryin evet modunuz dusucek zaman zaman ama sabirli olun bakın daha yeni okullar kapanmisti simdi yine acılıyor

Önceki sınav sisteminde tm ile alıyordu şu an sözel den alıyor bu bölüm. Yani sizin Matematiğiniz iyi değilse onunla vakit kaybetmeyin derim. Sizi kurtaracak kadar soru yapsanız dahi yeterli olur. Sizi kurtaracak olan Türkçe ağırlıklı çalışmanız. Bende matematik çok yapamıyorum sözele ağırlık vermiştim sınavda ama bu bölüm şu an sözel den aldığı için işiniz bizim dönemden daha kolay sözel derslerde yüksek tutarsanız çok rahat kazanırsınız. Çünkü Sıfırdan bütün matematiği bir yılda yükseltmek çok zor. O yüzden matematikten bir kaç konu tutun ona çalışın sadece geri kalanı sözel konulara çalışırsınız. Benim size tavsiyem budur. Şimdiden başlarsanız çokr ahat yetişir.

Bakın tarihte ramazan yetkin
Coğrafyada yine benim hocamdan dinleyebilirsiniz
Matematik hocalara geldik öneriliyor genelde
Türkçede Rüştü hoca güzel anlatıyor
Tavsiye ederim.

Birde denme çözüm bol bol ondan önce soru bankası ile hızlanın sonrasında sürekli deneme çözün çünkü deneme sizi sınava hazırlayacak süre kontrolünüzü yapabileceksiniz.
Normal soru bankası çözerken dahi süre tutmanızı tavsiye ederim çünkü sınavda bilgiyle birlikte süre önem taşıyor. Süre yemediğine bilsenizde bir şey fark etmez. O yüzden bilgi artı hız çok önemli.
Çok teşekkür ederim 🙏

Matematik öğretmeniyim ben canım Antrenmanlarla Matematik kitabını al. Youtube dan videolar izleyerek başla. Yapabilirsin neden olmasın. Ön yargıyla başlamayın matematik yapamıyorum diye. Beyine olumsuz düşünceler gönderdiğin zaman gerçekten anlamakta zorlanırsın. Yaptıkça mutlu olacaksın emin ol. Yapabiliyorum çok kolaymış diye kendini motive et her zaman
Teşekkür ederim saolun

antrenmanlarla matematiğe ek olarak
6. 7. ve 8. sınıf matematik konu anlatımlı veya çözümlü soru bankasi kitabi alabilirsiniz.

internet üzerinden online sinavlara hazırlayan kurumlar var. onlardan matematik dersi satin alip yetiscek mi diye strese girmeden çalışabilirsiniz. hem online olduğu için hocaya sorma imkaniniz da olur.

teyzem 3 cocukla sonradan okuyup atandi. su an dört yıllık öğretmen kendisi :)

ben de evlendikten sonra atandim. ama dersaneye gittim ben alan için. iibf mezunuyum.
Peki bana diğer dersler için yayın önerebilirmisiniz

Back
X