- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Ya şuna hıyar adam demeseniz.. Öyle iğreti duruyor ki.. Adı yere gelesice daha uygun bence
Yok kimseyle iletişime geçmedim bunun beni küçülteceğini düşündüm allaha havale ettim en son ikisini deKendinizi kıza belli ettiniz mi? Noldu o mevzu?
Nasıl rahatlatacak vicdanınıHiç cevap verme engelle her yerden. Cevap verirsen muhabbet olacak uzayıp gitçek. Vicdanını rahatlatacak o adi de
Sen konuşup "ben seni istemiyorum" vs dersen, zaten elba da beni bitirmiş kafasında, yaptıklarım sorun değil o zaman diye düşünecek.Nasıl rahatlatacak vicdanını
Cevap vermeyip engellersem de böyle düşünecek ama?Sen konuşup "ben seni istemiyorum" vs dersen, zaten elba da beni bitirmiş kafasında, yaptıklarım sorun değil o zaman diye düşünecek.
O zaman eğer kendine daha fazlasını yazıp uzatmamak konusunda güveniyorsan "ben de seninle bir gelecek düşünemiyorum" ya da "sana iremle mutluluklar" gibi birşey yazCevap vermeyip engellersem de böyle düşünecek ama?
Eğer hayatınızdan çıkarma kararı aldıysanız cevap vermeyin beklemek berbat biseydirkızlar ben boynuz mu paranoya mı konusunun sahibiyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/boynuz-mu-paranoya-mi.1112098/
Orada bahsettiğim hıyar adam mesaj attı demin Elba seni çok seviyorum ben senden başkasıyla bi gelecek düşünemiyorum diye
Amacı ne bu hıyar beyin
Ve ne yapmalı şimdi ki içim soğusun
Onu ne kadar sevsem de o bunu asla haketmiyor adinin biri malesef
gözümü açtınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?