- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Cevap vermemiştim Bi öyle bi böyle napmaya çalışıyo diye seyradiyorum sadece Bi de canımı yakıyo oynamasıÖnceki mesajına ne cevap vermiştin? Hala nasıl ayrılacağını mı düşünüyorsun Allah aşkına ya.
Gerçekten seviyorum malesef hiç haketmiyo hep sevgimi kullandı zaten çok haklısınızSen bu adamı gerçekten seviyor musun ya. Cevap falan vermiceksin. Bi şey demiceksin. Yzmicaksın. Yazarsan kaybedersin. Anla bunu. En kötü şey önemsenmemektir. Ve belirsizlik içinde beklemektir. Sen de ona bunu yaşatacaksın.
Evet bence de Ben onun yeni ilişkisini sırtını bana dayanarak keyifle rahatça yaşamasını kendini güvende hissetmesini sağlayan bi ihtiyacıyım sadeceYedekte tutmak istiyor seni. Dengesiz herif.
Çocuk istemiyo da haklısınız yine deHala uğraşıyor musunuz onunla? Bırakın gitsin. Yağlı kapı arıyor kendine. Evinin beyi, çocuklarının babası olmak istiyor. Seçimini yapana kadar herkesi yedekte bekletiyor. Kimden daha çok çıkarı olacaksa onu seçecektir. Siz bu oyuna dahil olmayın.
Benle oyun oynuyo sanki
Şimdi de yazmış ki sorun şu ki birlikte sahip olacağımız o geleceğe kadar senle nasıl yaparım hiç bilmiyorum
kızlar ben boynuz mu paranoya mı konusunun sahibiyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/boynuz-mu-paranoya-mi.1112098/
Orada bahsettiğim hıyar adam mesaj attı demin Elba seni çok seviyorum ben senden başkasıyla bi gelecek düşünemiyorum diye
Amacı ne bu hıyar beyin
Ve ne yapmalı şimdi ki içim soğusun
Onu ne kadar sevsem de o bunu asla haketmiyor adinin biri malesef
gözümü açtınız
Hayır ana acaba haksızlık mı edyorun günahını mı alıyorum diye kendimle pazarlık yapıyorumcevap yazdın demi
En çok hangi kısmı size böyle düşündürdüDiğer konunu okudum ben de oluşturduğu izlenim , sevgilin seni yedekte tutmak istiyor, insan değer verdiği gelecek plandıpı birine böle yaklaşmaz.. bence hiç cevap verme ..
Siz mesela nasıl o kadar emin olabiliyosunuz? Ben bunu gerçekten soruyorum Hangi nokta en çok sizi bu kadar emin yapan kısımHala acaba haksızlık mı ediyorum diyorsan, mutlaka barış, yaşayarak öğren ve uzun süre kendine geleme. Resmen gel beni üz, gel bana yalan söyle diye pankart açmadığın kalmış ilişkide. Aldattığını ya da sana değer vermediğini anlaman için ne yapmalı? Sadece gözünle gördüğün seni ikna ediyorsa, işin zor bu hayatta, çok kandırılırsın.
Mesela sen o herife haksızlık ettiğini tam olarak neden düşünüyorsun? Tam olarak hangi cümlesi "ben aldatmıyorum elba" anlamına geliyor senin için?Siz mesela nasıl o kadar emin olabiliyosunuz? Ben bunu gerçekten soruyorum Hangi nokta en çok sizi bu kadar emin yapan kısım
Ciddi sormuştum ama kinaye yaptınız sizMesela sen o herife haksızlık ettiğini tam olarak neden düşünüyorsun? Tam olarak hangi cümlesi "ben aldatmıyorum elba" anlamına geliyor senin için?
Yok ben de ciddi soruyorum. İlk konunuzu okudum. Yaptı dediğiniz herşey sevgilinizin İreme aşık olduğunu ispatlar nitelikte. Açıkça seninle evlenmezsem onunla evlenirim demiş (aklında böyle birşey olmasa böyle bir şeyi söylemezdi) siz ısrarla şaka yaptığına inanmayı seçiyorsunuz.Ciddi sormuştum ama kinaye yaptınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?