Nasıl cevap vermeli

Gerçekten seviyorum malesef hiç haketmiyo hep sevgimi kullandı zaten çok haklısınız

Çocuk istemiyo da haklısınız yine de

Diğer konunu okudum ben de oluşturduğu izlenim , sevgilin seni yedekte tutmak istiyor, insan değer verdiği gelecek plandıpı birine böle yaklaşmaz.. bence hiç cevap verme ..

Hala acaba haksızlık mı ediyorum diyorsan, mutlaka barış, yaşayarak öğren ve uzun süre kendine geleme. Resmen gel beni üz, gel bana yalan söyle diye pankart açmadığın kalmış ilişkide. Aldattığını ya da sana değer vermediğini anlaman için ne yapmalı? Sadece gözünle gördüğün seni ikna ediyorsa, işin zor bu hayatta, çok kandırılırsın.

Siz mesela nasıl o kadar emin olabiliyosunuz? Ben bunu gerçekten soruyorum Hangi nokta en çok sizi bu kadar emin yapan kısım

Siz mesela nasıl o kadar emin olabiliyosunuz? Ben bunu gerçekten soruyorum Hangi nokta en çok sizi bu kadar emin yapan kısım
Mesela sen o herife haksızlık ettiğini tam olarak neden düşünüyorsun? Tam olarak hangi cümlesi "ben aldatmıyorum elba" anlamına geliyor senin için?

Çok saygısız davranmış bir kez bu tarz adam bende tanıdım onu sevdiğimi bilmesine rağmen instadan bayan tanıdı onunla olmadı onu ağzından düşürmedi ve ben saflık çağında onu dinledim adam olmazlar olmuyorlar.Sal gitsin

Ciddi sormuştum ama kinaye yaptınız siz
Yok ben de ciddi soruyorum. İlk konunuzu okudum. Yaptı dediğiniz herşey sevgilinizin İreme aşık olduğunu ispatlar nitelikte. Açıkça seninle evlenmezsem onunla evlenirim demiş (aklında böyle birşey olmasa böyle bir şeyi söylemezdi) siz ısrarla şaka yaptığına inanmayı seçiyorsunuz.
Hangi cümle hangi davranış ona haksızlık yaptığınızı düşündürüyor size? Ciddi soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…